Početna stranicaPretraľnikKoje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 610RegistracijaLogin

Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?

Go down 
+32
Karlo
tomlov
zed12
custom rider
vuk_666
lord
swileni
dstrbik@gmail.com
phoenix_dreamer
hydrash
aristel
Frntas
Vida
mungos
zuta guja
cityn
poč85
Jack
lukylipik
buba
emirharley
palomas
Beatnik
stain
dragger
GIBO56
zanotti
Zmija
calc69
magna
A13N
asy
36 posters
Go to page : Previous  1, 2

eurosuper 95
Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Vote_lcap77%Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Vote_rcap
 77% [ 79 ]
eurosuper 98 plus
Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Vote_lcap12%Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Vote_rcap
 12% [ 12 ]
eurosuper 100
Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Vote_lcap6%Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Vote_rcap
 6% [ 6 ]
bilo što od navedenog
Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Vote_lcap5%Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Vote_rcap
 5% [ 6 ]
Ukupno glasova : 103

Autor/icaPoruka
mungos
cro chopper forum
cro chopper forum
mungos

Broj postova : 1332
Godina imam : 53
Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija
Vozim : Regal Raptor Hawk DD250
Na forumu od : 07.02.2009

Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimepet 12 lip 2009, 23:30

Preporučen 98, mada ne vidim razliku od 95, barem što se INE tiće!!
[Vrh] Go down
http://www.mklaganica@blogspot.com
Vida
cro chopper forum
cro chopper forum
Vida

Broj postova : 501
Prebivalište : Belišće - Ogulin
Vozim : Kymco Venox
Na forumu od : 02.07.2008

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimesri 17 lip 2009, 08:08

NAVODNO...98 ili 100 se bas i ne preporucuje za motocikle.

Vise oktana tu i tamo sipam cisto da ga malo...propirim (trenutno ne propirujem nista Sad ).

I to kad god mogu sipam na tiffonu Eurosuper 95
[Vrh] Go down
Frntas
man
man
Frntas

Broj postova : 358
Godina imam : 34
Prebivalište : samobor
Vozim : Ybr custom 125, kawasaki z400
Na forumu od : 03.05.2008

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimesri 17 lip 2009, 11:48

95 ali probo jednom 100 i motor je puno slabije iso, elektronicko ubrizgavanje i ne pase mu 100 oktana
[Vrh] Go down
aristel
man
man
aristel

Broj postova : 102
Godina imam : 43
Prebivalište : Varaždin
Vozim : Dragster 1100 custom
Na forumu od : 23.01.2009

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimesri 17 lip 2009, 12:15

u servisnoj piše 95 ili više a pošto je naša 100 ko europski 95
tak mi je sve jedno
ali nekak mi na 95 teže pali...
[Vrh] Go down
hydrash
cro chopper forum
cro chopper forum
hydrash

Broj postova : 5
Godina imam : 44
Prebivalište : Zagreb
Vozim : virago xv535
Na forumu od : 23.02.2008

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimečet 18 lip 2009, 12:41

do nedavno sam tocio 98, od sada 100, nisam siguran ali vjerujem da je kvalitetniji ne zbog više oktana već same prerade.
OMV preferiram, a INA kada sam na putu
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimečet 18 lip 2009, 13:19

Mogu vam reći da sam iznenađen rezultatima ankete, mislija sam da puno više livate 98-cu... pljuga
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
phoenix_dreamer
man
man
phoenix_dreamer

Broj postova : 487
Prebivalište : Rijeka
Vozim : Honda Shadow VT750C
Na forumu od : 28.04.2008

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimečet 18 lip 2009, 14:47

Do sada sam točio samo 95-icu. Jednom sam u auto sipao 98-icu i vidio sam razliku koliko u živosti toliko i u potrošnji. Potrošnja je nešto pala. Ali s obzirom na cijenu tu je sve to. Manja potrošnja viša cijena, a kako govorimo o par postotaka...
[Vrh] Go down
dstrbik@gmail.com
cro chopper forum
cro chopper forum
dstrbik@gmail.com

Broj postova : 5
Godina imam : 55
Prebivalište : osijek
Vozim : keeway superlight
Na forumu od : 03.11.2009

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimeuto 17 stu 2009, 21:32

otkad točim na OMV eurosuper 95 carrera nema problema sa jutarnjim paljenjem puca1
[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

Broj postova : 2540
Godina imam : 34
Prebivalište : 53nja
Vozim : Suzuki sv650s
Na forumu od : 13.06.2009

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimesri 18 stu 2009, 10:25

eurosuper 95,na tifonu,omw-u...nista drugo u motor do sad nisam sipao,ide dobro,pa nek tak i ostane...

Zadnja promjena: swileni; sub 19 oľu 2011, 15:25; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
lord
cro chopper forum
cro chopper forum
lord

Broj postova : 2497
Godina imam : 39
Prebivalište : ZG
Vozim : GSF
Na forumu od : 22.02.2008

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimesri 18 stu 2009, 10:30

Nisi stavio nijedno u izbornik hahahaha
[Vrh] Go down
http://www.ram-servis.hr
vuk_666
man
man
vuk_666

Broj postova : 105
Godina imam : 33
Vozim : Kymco zing
Na forumu od : 08.09.2008

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimečet 19 stu 2009, 09:55

Eurosuper 95 i to samo OMV ili Tiffon...INA je bar meni šupak...
A može povremeno i kerozin.... guza
[Vrh] Go down
custom rider
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3324
Godina imam : 45
Prebivalište : Pula
Vozim : vozim crni motor
Na forumu od : 18.03.2008

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimepet 20 stu 2009, 16:59

...ne točim ide na struju..samo mi uvik zafali kabla
[Vrh] Go down
zed12
cro chopper forum
cro chopper forum
zed12

Broj postova : 1932
Godina imam : 50
Prebivalište : ni vrit ni mimo
Vozim : da
Na forumu od : 02.03.2010

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimesub 19 oľu 2011, 12:24

Dodju Mujo i Haso na benzinsku pumpu u Njemačkoj i pita ih radnik:
"Diesel? Super?"
Kaže Mujo: "Wasser!"
Gleda Nijemac u čudu, ali svejedno natoči vode do vrha. Mujo
izvadi
neku tabletu i ubaci u rezervoar, sjedne u auto, upali i ode.
Nijemcu pala vilica.
Sutra, ista situacija, opet Mujo traži vodu, Nijemac natoči,
Mujo
ubaci tabletu i ode.

Treći dan, Mujo dolazi na pumpu, traži vode, ali dolazi mu neki
gospodin u odijelu i kaže:
"Čuo sam da imate neke posebne tablete. Ja sam direktor ESSO-a i
spremni smo vam dati milijun eura za njih!"
Kaže Mujo: "Ili tri milijuna ili ništa od posla."
Nijemac izbroji tri milijuna, Mujo mu da bočicu tableta i ode.
Voze se oni tako, kad ga pita Haso:
"Je li Mujo, a kako ćemo se mi sad vozit'?"
"Pa na plin, k'o i do sada..."

[Vrh] Go down
tomlov
man
man
tomlov

Broj postova : 89
Prebivalište : Kraj Slavonskog Broda
Vozim : Yamaha XVS 650
Na forumu od : 02.11.2009

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimesub 19 oľu 2011, 18:28

Vic je nemoj me glup
A ja najćešće na Tifonu 95-icu a negdje dalje prvu koju naletim (kada usfali).
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimesub 19 oľu 2011, 18:52

Kolega iz kluba je od prvog dana točio na Tifonu u svoj gajnc novi VN900. Nakon dvije i po godine stradala pumpa za ajnšpric i zahrđao rezervoar koji je morao promjeniti van garancije. Razz

Pod odgovor na vaše buduće pitanje:

NE, nije ga ostavljao bez goriva preko zime.Uvijek pun rezervoar ili barem pola.. :kava:
[Vrh] Go down
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

Broj postova : 4028
Godina imam : 74
Prebivalište : Sibinj
Vozim : BMW R 1200 RT
Na forumu od : 03.06.2010

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimesub 19 oľu 2011, 19:09

ZIGGY je napisao/la:
Kolega iz kluba je od prvog dana točio na Tifonu u svoj gajnc novi VN900. Nakon dvije i po godine stradala pumpa za ajnšpric i zahrđao rezervoar koji je morao promjeniti van garancije. Razz

NE, nije ga ostavljao bez goriva preko zime.Uvijek pun rezervoar ili barem pola.. :kava:

Ispravak netočnog navoda : Very Happy stradao je u garantnom roku i nije dokazano da je krivo gorivo . Twisted Evil
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimesub 19 oľu 2011, 21:05

Karlo je napisao/la:
ZIGGY je napisao/la:

Ispravak netočnog navoda : Very Happy stradao je u garantnom roku i nije dokazano da je krivo gorivo . Twisted Evil

Aha..ma onda nisam Teglu skužio..uglavnom rekao mi je da je morao zamjeniti o svom trošku.

Al ono od čega je onda zahrđao?? Stvarno nevjerovatno , da je neki emzo ili nešto, ali ipak današnji rezervoari bi trebali ipak imati bolji stupanj zaštite,Izgleda da od ovakvog našeg hrvatskog goriva pomaže samo bitumen!
Ja imam BMW a iz 52 koji je bio i pun i prazan pa nije bio hrđav.scratch

Kao kad sam mjenjao na jednom VW kecu filter goriva.. neide i neide..kad tamo filter zahrđao (NAFTA?!?!) urušio u sebe i zakorodirao navoj. Isto tako točeno na samo jednoj pumpi u Brodu ...INA Marsonija.
[Vrh] Go down
mbani83
cro chopper forum
cro chopper forum
mbani83

Broj postova : 668
Prebivalište : split
Vozim : čong-čonga
Na forumu od : 28.02.2010

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimepon 21 oľu 2011, 12:12

ZIGGY je napisao/la:
Karlo je napisao/la:
ZIGGY je napisao/la:

Aha..ma onda nisam Teglu skužio..uglavnom rekao mi je da je morao zamjeniti o svom trošku.

Al ono od čega je onda zahrđao?? Stvarno nevjerovatno , da je neki emzo ili nešto, ali ipak današnji rezervoari bi trebali ipak imati bolji stupanj zaštite,Izgleda da od ovakvog našeg hrvatskog goriva pomaže samo bitumen!
Ja imam BMW a iz 52 koji je bio i pun i prazan pa nije bio hrđav.scratch

Kao kad sam mjenjao na jednom VW kecu filter goriva.. neide i neide..kad tamo filter zahrđao (NAFTA?!?!) urušio u sebe i zakorodirao navoj. Isto tako točeno na samo jednoj pumpi u Brodu ...INA Marsonija.

Ja obložio rezervar sa smolom i sad miran ... roker roker roker
[Vrh] Go down
maximiliandeangelis
man
man
maximiliandeangelis

Broj postova : 134
Godina imam : 64
Prebivalište : Rijeka
Vozim : Harley Davidson V Rod
Na forumu od : 28.06.2011

PostajNaslov: gorivo   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimepon 18 srp 2011, 16:47

Ma sve je to slično, 95,98,100. Ovisi samo koliko vode doliju u tankove na pumpi. Ako je pročišćena kišnica (mekša voda) i ako je 'sama ušla', manje smeta, ako su ulili pitku (kloriranu) i to u većem postotku, smeta više.
Šalu na stranu ali mi koji živimo u Rijeci znamo na 'kojim' pumpama se ne toči gorivo. Nekad su bile krive 'podzemne vode' pa kasnije 'kiša'...
Iz nebodera smo gledali (ne želim napisati o kojoj je pumpi riječ ali Rječani većinom znaju) kako dečki s pumpe pune demižone i krcaju u bunkere svojih auta.
Naravno da su količinu trebali popuniti...
Uglavnom, KAD bi naše gorivo bilo PO PROPISU, naravno da 100 sa više oktana je jača (i skuplja), što znači i bolji rad motora AKO JE POTPUNO ISPRAVAN.
Pitanje je računice tj. koliko km pređeš za koliko kn, a kako se zove, manje je bitno.
Ja sam za zlatnu sredinu pa preferiram 98 i to na novijim pumpama gdje smatram da je i od strane prodavača (firme) bolja kontrola protiv
malverzacija (dotakanja - krađe i sl.), kao i od 'slučajnog' onečišćenja u tankovima, cisternama ...
[Vrh] Go down
http://www.urbantribe-tattoo.net
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimeuto 19 srp 2011, 00:22

Već sam negdi napisao da sam za sada ugodno iznenađen boljom kvalitetom goriva na Petrolu u odnosu na INU....
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
mbani83
cro chopper forum
cro chopper forum
mbani83

Broj postova : 668
Prebivalište : split
Vozim : čong-čonga
Na forumu od : 28.02.2010

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimeuto 19 srp 2011, 00:31

asy je napisao/la:
Već sam negdi napisao da sam za sada ugodno iznenađen boljom kvalitetom goriva na Petrolu u odnosu na INU....

Ja INU izbjegavam gdje je to ikako moguće pa čak i za yuga ... Razz
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimeuto 19 srp 2011, 10:13

najcesce sipam 98,a ako naletim negdje na nesto jace,odmah i to!

oktana nikada dosta Very Happy

posebno nase gorivo,cini mi se da 98 dođe ko 95,a 100 ko 98 Razz
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

Broj postova : 1668
Godina imam : 52
Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I
Vozim : HD - FLHTCUI '97
Na forumu od : 14.08.2010

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimeuto 19 srp 2011, 10:26

..gorivo,gorivo....
...pa ovako, bez namjere reklamiranja ili blacenja nilo koje benzinske tvrtke...
..negdje tamo 2005-2006 ugradio sam plin u auto nakon 1.god pali se lampica motora....sta je ?....zacepile se benzinske dizne, kao to je normalno...hmm, ok samo to normalno me kostalo 500 kn za ultrazvucno ciscenje!
...moram napomenuti da sam tocio na INI od prvog dana od kada sam kupio novi auto.
...i tak ajde, dogodi se....ode par mjeseci rikne dizna plina 900 kunica, razlog "izvanredna" cistoca plina, pa opet benz dizne....., pa plinska di...mislim si ja jebes ti ovaj plin kad ono kaj usparam potrosim na djelove majstore...
...tak sam negdje nacuo da ljudi kaj toce Tiffonov 95 class nemaju problema, reko da probam to...
...eto vec 3.5 godine nikakvih problema s benz diznama a ni s plinskim jer je napravljen pritisak od servisera na Plinskog distributera koji je u plin disperzirao stara otpadna ulja, za koja bi trebao platiti zbrinjavanje....
...poanta ovog mog trabunjanja je u tome da nam svi prodaju muda pod bubrege da je vise tesko vjerovat bilo kome....
...tak, ja u svog motorceka tocim vecinom 95 ili 98 class zadovoljan sam, iako vjerujem da bi druga goriva dobro funkcionirala, obzirom da imam karburator koji nije toliko osijetljiv na kvalitetu cistocu goriva kao "anjspric" .
..jedino sto sam primjetio a sto je manje bitno, je da je elektroda na svijecici zbog aditiva blijedo crvenkaste a ne pepeljasto sive boje...

.
[Vrh] Go down
https://dragonflynsg.weebly.com
Jack
cro chopper forum
cro chopper forum
Jack

Broj postova : 3028
Godina imam : 58
Vozim : više ne vozim
Na forumu od : 29.04.2008

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitimeuto 20 ruj 2011, 09:40

prošli tjedan sam natočio Ina Class 95, probao sam ga na autu i imao sam uštedu od preko 10 %

dakle, natočio sam 9.32 l i prešao 370 km - to je 2.51 l / 100 km
kada sam zadnji puta točio običnu 95-ticu trošio je 2.62 l / 100 km
to je onda ušteda od oko 4 %

svjejedno, troši malo - i izleda da mu ne čini neku razliku ako je opterećen sa 120 ili 70 kg...

[Vrh] Go down
http://www.alanmatuka.com
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca?   Koje gorivo najviše točite u svog ljubimca? - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Pipa za gorivo dilema
» zatvorio dotok goriva pa se vozio te ispraznio gorivo u ferg
» crijevo za gorivo.