|
|
| Grčka 10-tak dana 29.06.2009. | |
|
+16Dr.Ma$$a Jack Vilko drabotic karlovac cro.chopper biker magna vstarrider kuna asy dudo Marina Leso Vitorio Mačak 20 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
kuna cro chopper forum
Broj postova : 2386 Godina imam : 59 Prebivalište : Zagreb Vozim : luky-eva full oprema Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. sri 03 lip 2009, 13:43 | |
| - Mačak je napisao/la:
- Kuna kada ste bili u Grčkoj ako nije tajna? imaš li kakav savjet možda.
trebali smo ići krajem ovog mjeseca ali nam neki ljudi iz ekipe nisu dobili godišnji odmor, pa smo sve pomaknuli za par mjeseci. što se savjeta tiče...naša ekipa je gledala sve inačice i odlučila se za put preko Srbije do Makedonije u jednom komadu , naravno uz odmaranja, čak su nam se javili i neki od naših furomaša iz Srbije za pomoć pri prolasku. Na granici s Makedonijom bi nas čekao Crusader, bili bi par dana s njim te obišli sva važnija mjesta. Nakon toga bi krenuli prema Grčkoj, gdje bi nas na granici čekla ekipa bikera iz Grčke i otpratila do Atene.Tamo su nam dečki složili nekoliko ruta za vožnje, s tim da bi po tjednu trebali sami uz kartu :lol: (ljudi rade), a preko vikenda bi bile ture s njima. Za povratak je varijanta doći do Grčke luke na samo jugu i od tamo brodom do Verone (cijena za bike na brodu u presezoni je 35€,). tako bi nam ostalo nešto vremena i za đireve po Italiji. | |
| | | Mačak cro chopper forum
Broj postova : 607 Godina imam : 57 Prebivalište : NOVA GRADIŠKA Vozim : DL 650A L4 V-STROM Na forumu od : 12.03.2008
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. sri 03 lip 2009, 14:25 | |
| - kuna je napisao/la:
- Mačak je napisao/la:
trebali smo ići krajem ovog mjeseca ali nam neki ljudi iz ekipe nisu dobili godišnji odmor, pa smo sve pomaknuli za par mjeseci.
što se savjeta tiče...naša ekipa je gledala sve inačice i odlučila se za put preko Srbije do Makedonije u jednom komadu , naravno uz odmaranja, čak su nam se javili i neki od naših furomaša iz Srbije za pomoć pri prolasku. Na granici s Makedonijom bi nas čekao Crusader, bili bi par dana s njim te obišli sva važnija mjesta. Nakon toga bi krenuli prema Grčkoj, gdje bi nas na granici čekla ekipa bikera iz Grčke i otpratila do Atene.Tamo su nam dečki složili nekoliko ruta za vožnje, s tim da bi po tjednu trebali sami uz kartu :lol: (ljudi rade), a preko vikenda bi bile ture s njima. Za povratak je varijanta doći do Grčke luke na samo jugu i od tamo brodom do Verone (cijena za bike na brodu u presezoni je 35€,). tako bi nam ostalo nešto vremena i za đireve po Italiji. E lijepo je to zamišljeno, ali nemam toliko dana pa se moram stisnuti u tih 10 tak no ono što ne uspijemo vidjeti ove godine bit će još vožnji, ne sekiram se previše i nemam baš striktno zacrtan plan, idemo po onome gdje bolje tamo duže, a jedan od razloga zašto idemo sami je i dogovor, ja sam imao raznih iskustava sa grupnih putovanja a pošto sam sada u godinama kada znam što hoću ne želim da me netko ometa u uživanju a to je u biti i cilj ovoga puta, znate ono ; e ja ne bi mene to ne zanima i sl. u ovom slučaju sam odlučujem kuda i kada ću ići te što pogledati, jesti gdje spavati itd. Smatram da je ovakav naćin putovanja pravi odmor za dušu,,,,,,,, | |
| | | kuna cro chopper forum
Broj postova : 2386 Godina imam : 59 Prebivalište : Zagreb Vozim : luky-eva full oprema Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. sri 03 lip 2009, 16:10 | |
| - Mačak je napisao/la:
- kuna je napisao/la:
- Mačak je napisao/la:
trebali smo ići krajem ovog mjeseca ali nam neki ljudi iz ekipe nisu dobili godišnji odmor, pa smo sve pomaknuli za par mjeseci.
što se savjeta tiče...naša ekipa je gledala sve inačice i odlučila se za put preko Srbije do Makedonije u jednom komadu , naravno uz odmaranja, čak su nam se javili i neki od naših furomaša iz Srbije za pomoć pri prolasku. Na granici s Makedonijom bi nas čekao Crusader, bili bi par dana s njim te obišli sva važnija mjesta. Nakon toga bi krenuli prema Grčkoj, gdje bi nas na granici čekla ekipa bikera iz Grčke i otpratila do Atene.Tamo su nam dečki složili nekoliko ruta za vožnje, s tim da bi po tjednu trebali sami uz kartu :lol: (ljudi rade), a preko vikenda bi bile ture s njima. Za povratak je varijanta doći do Grčke luke na samo jugu i od tamo brodom do Verone (cijena za bike na brodu u presezoni je 35€,). tako bi nam ostalo nešto vremena i za đireve po Italiji. E lijepo je to zamišljeno, ali nemam toliko dana pa se moram stisnuti u tih 10 tak no ono što ne uspijemo vidjeti ove godine bit će još vožnji, ne sekiram se previše i nemam baš striktno zacrtan plan, idemo po onome gdje bolje tamo duže, a jedan od razloga zašto idemo sami je i dogovor, ja sam imao raznih iskustava sa grupnih putovanja a pošto sam sada u godinama kada znam što hoću ne želim da me netko ometa u uživanju a to je u biti i cilj ovoga puta, znate ono ; e ja ne bi mene to ne zanima i sl. u ovom slučaju sam odlučujem kuda i kada ću ići te što pogledati, jesti gdje spavati itd. Smatram da je ovakav naćin putovanja pravi odmor za dušu,,,,,,,, i mi planiramo 10-tak dana i sve nam stane u to, a ekipa je mala, ali odabrana i svi želimo isto, proći i vidjeti ono što "obični turisti" ne mogu :lol: | |
| | | Marina girl
Broj postova : 1566 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : se sa Dudom Na forumu od : 03.12.2008
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. sri 03 lip 2009, 16:23 | |
| - kuna je napisao/la:
- i mi planiramo 10-tak dana i sve nam stane u to, a ekipa je mala, ali odabrana i svi želimo isto, proći i vidjeti ono što "obični turisti" ne mogu :lol:
Onda u Albaniju! Super Kuno, možda i mi jednom napravimo đir do tamo, baš bi voljela u Makedoniju. | |
Broj postova : 607 Godina imam : 57 Prebivalište : NOVA GRADIŠKA Vozim : DL 650A L4 V-STROM Na forumu od : 12.03.2008
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. čet 04 lip 2009, 14:47 | |
| E da Albanija mi se svakako ćini jako zanimljiva, pogotovo što je to zemlja za koju kažu da je stvarno izolacija ostavila jako puno zanimljivosti, a frnd mi kaže da je jako jeftina, dok mi drugi kaže da svakako moram tamo i prespavati što mi se nekako ne mili, ali tko zna. | |
| | | dudo cro chopper forum
Broj postova : 705 Godina imam : 47 Prebivalište : HR Vozim : Intruder 1400 Na forumu od : 23.09.2008
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. čet 04 lip 2009, 15:04 | |
| - Mačak je napisao/la:
- E da Albanija mi se svakako ćini jako zanimljiva, pogotovo što je to zemlja za koju kažu da je stvarno izolacija ostavila jako puno zanimljivosti, a frnd mi kaže da je jako jeftina, dok mi drugi kaže da svakako moram tamo i prespavati što mi se nekako ne mili, ali tko zna.
Bili mi pretprošlo ljeto; i šta reči da je zanimljivo JE, da treba iči vidjeti TREBA, dali nočiti i jesti u tako prljavom ambijentu JA NEBI i nismo, ali je problem slijedeči cca 150 km i cca 10-12 sati vožnje::::::::::: jer magistrala koja je ucrtana na karti baš i ne postoji, ustvari postoji nekakav put koji se samo djelomično asfaltiran inače to ti je cesta kada preko Šarplanine i Prizrena ideš za Albaniju prema Ulcinju u Crnoj Gori! Ulaz u Albaniju (oni kažu osiguranje) je 10 eura a izlaz ti je 1 euro + još jedan za mjenjačku proviziju Inače ako bi išo iz Grčke onda samo prati glavnu cestu za Tiranu pa za Skadar i onda nemaš brige. To ti je njima ucrtano kao autoput a ustvari je magistrala a ucrtana magistrala ti je živi smijeh!!! p.s. bunkeri su do jaja i ima ih ko dreka, i najbitnije građeni su bolje od 70% kuća. p.p.s. Albanija je prljava za popizdit, mi smo poznati da jedemo fakat sve, ali tamo... ma nema šanse! | |
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. čet 04 lip 2009, 15:13 | |
| Je Dudo prijatelj mi je opisao mesnicu, spreman sam na sve, a za cestu sam isto dobio informacije uglavnom za sada ću iz CG ući u Albaniju iz pravca Podgorice i zaobilazim Tiranu pa prema Ohridu. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. pon 15 lip 2009, 11:19 | |
| Ako smijem primjetiti , po meni je to pre... (neću ružiti). danas svijetom vlada snobizam , poltronstvo i bezakonje zato uživajmo još dok možemo . sve će to i kod nas neko donijeti . |
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. pon 15 lip 2009, 11:24 | |
| | |
| | | Leso cro chopper forum
Broj postova : 810 Godina imam : 45 Prebivalište : vinkovci Vozim : vespa px 200,venox Na forumu od : 12.01.2008
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. pon 15 lip 2009, 21:18 | |
| Da ne ideš tako daleko | |
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. uto 16 lip 2009, 07:56 | |
| - Lešo je napisao/la:
- Da ne ideš tako daleko
Nisam ja kriv što sam tvrdoglav,,,,, | |
| | | biker man
Broj postova : 494 Godina imam : 56 Prebivalište : Zagreb Vozim : Centaurus i BMW K1200LT Na forumu od : 29.01.2008
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. pet 26 lip 2009, 01:16 | |
| Zadnja info. za Albaniju...od prije 4 dana, ulaz po motoru €2,00 a izlaz €1,00...sretan put! | |
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. pon 13 srp 2009, 12:03 | |
| Halo ekipo ja i moja garavuša se vratili!!!!!! živi i zdravi, sve skupa 2800 km, hvala svima na savjetima i informacijama koje su mi pomogle ali neke stvari nisu bile kako ste rekli no sve u svemu nije bilo nikakvih problema ni sa nama a niti sa bikom koji je to sve stoićki izdržao a da nije niti zakašljao. Fotke i naravno opis putovanja kao i najnovije informacije za koji dan, pošto sam se vratio na posao a ovdje mi je ludnica. | |
Broj postova : 810 Godina imam : 45 Prebivalište : vinkovci Vozim : vespa px 200,venox Na forumu od : 12.01.2008
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. pon 13 srp 2009, 12:40 | |
| Čestitam i stavi neki putopis što prije | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. sri 15 srp 2009, 10:13 | |
| | |
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. sri 15 srp 2009, 11:15 | |
| - cro.chopper je napisao/la:
- welcome back mačak
Hvala, hvala,,,, ajoj neće mi biti lako sve to što sam prošao i Vama prezentirati s obzirom da se neke stvari ne mogu tako dočarati, to se treba vidjeti,,, Inaće kaže meni moja garavuša ; hoćemo li mi i nagodinu do Grčke..... inaće kompletan trošak je bio 700 eura. | |
| | | karlovac man
Broj postova : 323 Godina imam : 49 Prebivalište : karlovac Vozim : keeway cruiser Na forumu od : 09.05.2009
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. sri 15 srp 2009, 11:22 | |
| Jel bilo kakvih situacija svezi oznaka? | |
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. sri 15 srp 2009, 11:25 | |
| - biker je napisao/la:
- Zadnja info. za Albaniju...od prije 4 dana, ulaz po motoru €2,00 a izlaz €1,00...sretan put!
Nisam platio ništa, mora da samo BMW naplačuju (šala mala) raspitao sam se i službeno ništa ne naplačuju. tražio me policajac na izlazu 2 eura ali kad sam ga pitao zbog ćega ljutito mi je vratio putovnice, dok me na ulazu nitko nije tražio. | |
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. sri 15 srp 2009, 11:28 | |
| - karlovac je napisao/la:
- Jel bilo kakvih situacija svezi oznaka?
Nikakvih situacija u svezi oznaka nisam imao, dapaće sa domačim bikerima sam zaružio 2 većeri i to dobro. Ustvari nikakvih situacija niti neugodnosti nisam imao nigdje. Dudo ovo je info iz prve ruke,,,. | |
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. sri 15 srp 2009, 11:44 | |
| A di su slike uzeo ih Homer i sad pjeva po Grčkoj | |
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. sri 15 srp 2009, 11:55 | |
| Samo malo se strpite bit će slika ,,,,,časna pionirska | |
| | | drabotic cro chopper forum
Broj postova : 1040 Godina imam : 41 Prebivalište : Jaska Vozim : Z 750 S Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. sri 15 srp 2009, 12:26 | |
| daj stavljaj te slike i detaljan opis, nestrpljivi smo... | |
| | | Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. sri 15 srp 2009, 22:12 | |
| | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. sri 15 srp 2009, 23:00 | |
| - Mačak je napisao/la:
- karlovac je napisao/la:
- Jel bilo kakvih situacija svezi oznaka?
Nikakvih situacija u svezi oznaka nisam imao, dapaće sa domačim bikerima sam zaružio 2 većeri i to dobro. Ustvari nikakvih situacija niti neugodnosti nisam imao nigdje. Dudo ovo je info iz prve ruke,,,. bas me zanima jel bi ja imao probleme. . . da se pojavim u blue knights prsluku. . . ne znam. . . cekaj da razmislim, hmm. . | |
| Naslov: NAPOKON PUTOPIS sri 29 srp 2009, 11:58 | |
| Dan 1.Svanuo je i taj dan, nisam baš mogao spavati, ne znam zbog ćega jel. 23. 06. 09. Oblačno jutro ne obečava baš lijepo vrijeme a i prognoza nije sjajna, no šta se sad može više se ne može odgađati, kavica ostatak prtljage na motor i pali pilu. Krećemo iz Nove Gradiške u 09.00 sati, temperatura je dobra nije niti hladno niti vruće, do S. Broda se vozimo po dobro poznatoj cesti, stajemo samo kod policijske patrole ali samo kako bi se pozdravili sa kumom koji evo baš radi. Granicu u Brodu prolazimo dosta brzo, bacamo kolege u očaj i po gasu. Stajemo kako bi pojeli burek pošto je i želudac postao bučan. Ubrzo nastavljamo prema Sarajevu i vrijeme drži , mislim ne pada ništa ali dosta visi. Ne zadržavamo se u Sarajevu nego vozimo dalje, lagano nas ubija sparina, pa gužva tako da se niti sa motorom ne mogu probijati ali preživili smo pa se odvajamo prema Foči i tada nas nakon nekih 15 km opere odjednom tako da se nije moglo niti voziti, uliječem u nećiju otvorenu garažu koju sam vidio, moramo malo sačekati obukli smo kišnjake popričali sa gazdom garaže popušili po koju i kiša se smiruje, lagano pada ali sada je podnošljivo pa nastavljamo. Cesta je odlična sve dok se u Brodu na Drini nismo odvojili prema Podgorici, e to je bio prvi terenski ispit, kiša pada cesta uska puna odrona što na cesti što se ceste odrunilo, nema ograde dolje duboko Drina zavoji ko iz partizanskih filmova i ja pomišljam da sam promašio, ali onda evo jedan pa drugi auto sa MNG tablicama, pa izgleda da sam na pravoj cesti, još obilazim i neke Poljake koji vuku kamp prikolicu i to jako veliku, nadam se da su uspjeli proći. Dolazimo na granicu preko nekog drvenog mosta koji ima prekrasan pogled na Drinu ispod, pogotovo kroz rupe na njemu, ulazimo u Crnu Goru bez većih problema, ali nastavak vožnje po kiši stvarno postaje robija, cesta je puna odronjenog kamenja koje stalno pada po cesti tako da se vozi poput Janice. Dolina Pive je prekrasna koliko sam mogao zakljućiti s obzirom da nas je kiša stalno prala nismo baš imali volje zaustavljati se nego smo stali u Plužanima gdje je napokon stala i ta kišurina. Tu se prvi puta mijenja prvobitni plan, nećemo ići do Bara pošto smo izgubili previše vremena i dobro se izmorili nego ćemo prespavati u Nikšiću pa ujutro nastaviti prema Albaniji. U Nikšiću nalazimo hotel sa zaključanim dvorištem i nema dileme ostajemo preko noći, s obzirom da imamo vremena nakon tuširanja silazimo u grad, malo razgledamo pa na spavanac, sutra nas ćeka put kroz Albaniju. Dan 2.Nakon doručka u hotelu pakiramo se i pravac Podgorica, nadamo se da ćemo ju obići i da nećemo kao u Sarajevu uletjeti u krkljanac, sve prolazi dobro i na izlasku stajemo na još jednu kavicu. Ubrzo nakon toga stižemo i na Skadarsko jezero Spuštamo se prema jezeru i dolazimo na granicu, na izlasku nema nikakvih problema i sada smo na ulazu u Albaniju, naravno da sam očekivao kojekakve provjere, i traženje eura za neki papir, no ništa od toga na pitanje odakle smo mi lijepo odgovorili on nam vrati putovnice i doviđenja i sretno. Eto toliko o Albanskoj granici. No prvi šok sam doživio ćim sam napustio granični prijelaz, cesta je u katastrofalnom stanju, svi oni voze kako hoće, i glavna stvar na autima i vjerojatno to jedino mora uvijek raditi, je sirena, svi sviraju i voze kao da mu život ovisi o sekundi, guraju se pronalaze još jednu traku, ma koma. O Albaniji bi se mogao roman napisati, vjerujte mi na rijeć, zato sada prekidam a nastavak slijedi sutra, hvala na strpljenju. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Grčka 10-tak dana 29.06.2009. | |
| |
| | | | Grčka 10-tak dana 29.06.2009. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|