|
|
| Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! | |
|
+96Dukes of hazzard goga 35 dragger rocky 61 mbani83 Memento Mori Safet(y) cuki1 krampus13 Zlac maxart nyll Vilko nenad barinić mrljo#2 Oyeyeye GIBO56 Dr.Ma$$a Bosqeto Acyd zed12 klesoo Ragga Hedo asy Cere zutokljunac pinky Suhi Emil Rocker-C stefnahondi bluesman1981 Firefighter Ash zokaoxi chipo Mile Roterdam snut magna cro.chopper Morski vuk dinko choppers cigel red rose učo_sb ronin1 KARO El Presidente HD Biker pso M.J. sandikap@net.hr Dog Soldier StarRider ica fat boy k@n Munja lukylipik necchi harly Simba my way coHr custom rider austrijanac zookk Vida calc69 tamigo mungos rock drabotic micky palomas jebiki GALE skorpac vatrogasac kristian dibidus Krišo Slavonka Leso zanotti KekoWaspnation Tomo-vz medo Night rider Beatnik dac buba zuta guja Quirin saky00 RISBO THE BLADE 100 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! pet 18 oľu 2011, 21:07 | |
| ....hmmm čitam ovo već prilično dugo pa rekoh, da i ja piknem koje slovo... ..kao prvo svaka čast majstore uradak je j...čki, nije bitno na čemu si radio i koja je baza važno je ono kaj si napravio i koliko si truda uloži a ti si ga rođo uložio i to podosta. Kako je ovo forum, na forumu se raspravlja i debatira a kako smo mi svi drugačiji takva su nam i mišljenja, no bojim se da neki od drva ne vide šumu. Osnovna tema je "moja prerada" znači da bi tu trebali predstaviti neke svoje vještine, odnosno svojih ruku djelo tak da još jednom ponavljam nije bitna osnova već uradak ma kakav on bio. Ne znam koliko je nas ovdje napravilo nešto, bilo što, svojim rukama da to bude unikat i osobno. Koliko je ljudi npr. brusilo poliralo po aluminiju do visokog sjaja...krvav posao, govorim iz iskustva, pogotovo na ovaj teži način, ručno. ...i tak da ne duljim Risbo je uložio puno vrmena i truda za svoju makinu a neki koji nisu ni ruke umazali debatiraju o ružnoći baze... ....reci im Risbo koliko si stotinjaka , ako ne i tisuću sati uložio, pa se nek zamisle.....najlakše je sr.t po nečem bez osnove i bilokakve vještine.... | |
| | | zed12 cro chopper forum
Broj postova : 1932 Godina imam : 50 Prebivalište : ni vrit ni mimo Vozim : da Na forumu od : 02.03.2010
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! pet 18 oľu 2011, 22:04 | |
| - mrljo#2 je napisao/la:
- ....hmmm čitam ovo već prilično dugo pa rekoh, da i ja piknem koje slovo...
..kao prvo svaka čast majstore uradak je j...čki, nije bitno na čemu si radio i koja je baza važno je ono kaj si napravio i koliko si truda uloži a ti si ga rođo uložio i to podosta. Kako je ovo forum, na forumu se raspravlja i debatira a kako smo mi svi drugačiji takva su nam i mišljenja, no bojim se da neki od drva ne vide šumu. Osnovna tema je "moja prerada" znači da bi tu trebali predstaviti neke svoje vještine, odnosno svojih ruku djelo tak da još jednom ponavljam nije bitna osnova već uradak ma kakav on bio. Ne znam koliko je nas ovdje napravilo nešto, bilo što, svojim rukama da to bude unikat i osobno. Koliko je ljudi npr. brusilo poliralo po aluminiju do visokog sjaja...krvav posao, govorim iz iskustva, pogotovo na ovaj teži način, ručno. ...i tak da ne duljim Risbo je uložio puno vrmena i truda za svoju makinu a neki koji nisu ni ruke umazali debatiraju o ružnoći baze... ....reci im Risbo koliko si stotinjaka , ako ne i tisuću sati uložio, pa se nek zamisle.....najlakše je sr.t po nečem bez osnove i bilokakve vještine.... | |
| | | medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! pet 18 oľu 2011, 22:31 | |
| | |
| | | Oyeyeye man
Broj postova : 301 Godina imam : 64 Prebivalište : tu negde Vozim : biciklo Na forumu od : 05.07.2010
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! sub 19 oľu 2011, 08:22 | |
..kao prvo svaka čast majstore uradak je j...čki, nije bitno na čemu si radio i koja je baza važno je ono kaj si napravio i koliko si truda uloži a ti si ga rođo uložio i to podosta. Kako je ovo forum, na forumu se raspravlja i debatira a kako smo mi svi drugačiji takva su nam i mišljenja, no bojim se da neki od drva ne vide šumu. Osnovna tema je "moja prerada" znači da bi tu trebali predstaviti neke svoje vještine, odnosno svojih ruku djelo tak da još jednom ponavljam nije bitna osnova već uradak ma kakav on bio. Ne znam koliko je nas ovdje napravilo nešto, bilo što, svojim rukama da to bude unikat i osobno. Koliko je ljudi npr. brusilo poliralo po aluminiju do visokog sjaja...krvav posao, govorim iz iskustva, pogotovo na ovaj teži način, ručno. ...i tak da ne duljim Risbo je uložio puno vrmena i truda za svoju makinu a neki koji nisu ni ruke umazali debatiraju o ružnoći baze... ....reci im Risbo koliko si stotinjaka , ako ne i tisuću sati uložio, pa se nek zamisle.....najlakše je sr.t po nečem bez osnove i bilokakve vještine.... ovo si im lipo sroc'io | |
| | | krampus13 cro chopper forum
Broj postova : 645 Godina imam : 59 Prebivalište : zagreb Vozim : EN 500 vulcan Na forumu od : 31.05.2010
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! sub 19 oľu 2011, 11:47 | |
..kao prvo svaka čast majstore uradak je j...čki, nije bitno na čemu si radio i koja je baza važno je ono kaj si napravio i koliko si truda uloži a ti si ga rođo uložio i to podosta. Kako je ovo forum, na forumu se raspravlja i debatira a kako smo mi svi drugačiji takva su nam i mišljenja, no bojim se da neki od drva ne vide šumu. Osnovna tema je "moja prerada" znači da bi tu trebali predstaviti neke svoje vještine, odnosno svojih ruku djelo tak da još jednom ponavljam nije bitna osnova već uradak ma kakav on bio. Ne znam koliko je nas ovdje napravilo nešto, bilo što, svojim rukama da to bude unikat i osobno. Koliko je ljudi npr. brusilo poliralo po aluminiju do visokog sjaja...krvav posao, govorim iz iskustva, pogotovo na ovaj teži način, ručno. ...i tak da ne duljim Risbo je uložio puno vrmena i truda za svoju makinu a neki koji nisu ni ruke umazali debatiraju o ružnoći baze... ....reci im Risbo koliko si stotinjaka , ako ne i tisuću sati uložio, pa se nek zamisle.....najlakše je sr.t po nečem bez osnove i bilokakve vještine.... ...svaka čast majstore... | |
| | | RISBO THE BLADE man
Broj postova : 230 Godina imam : 41 Prebivalište : Varaždin Vozim : APN 4 76",prerada Na forumu od : 11.04.2009
| | | | RISBO THE BLADE man
Broj postova : 230 Godina imam : 41 Prebivalište : Varaždin Vozim : APN 4 76",prerada Na forumu od : 11.04.2009
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! sub 19 oľu 2011, 18:29 | |
| | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! ned 20 oľu 2011, 20:21 | |
| ica,to je dnevni boravak u prizemlju di nikad niko nije,pa more biti motor i svi dijelovi na kauču ,inace nebi bil,je lampa super izgleda,velim samo je malo glomazna kad ju gledas bočno ali bude zadovoljavala,dijelovi zbrušeni za lakiranje,delal se i nosač za novu zadnju štoplampu od rostfraja: nosač: | |
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! pon 21 oľu 2011, 21:31 | |
| | |
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! uto 22 oľu 2011, 21:42 | |
| vile prve su skoro slozene do kraja,išel sam ih polirati još sa kredom posebnom za polirati rostfraj i dobil sam praktički istu stvar ko krom,ili ko polirani rostfraj do kraja,tak da uglavnom se moze i to postići s tim tvrdim kromiranjem,evo slika,šteta kaj je slaba kvaliteta slika radi moba ali ima ogromne razlike: usporedba lijevog tvrdo kromiranog i poliranog stapa i desnog ne poliranog: vile polako vec na kupu: špigel : malo kak bu to zgledalo montirano,tu se jasno vidi di je doljni dio poliran,a gornji još moram: | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! sri 23 oľu 2011, 08:18 | |
| | |
| | | Dukes of hazzard cro chopper forum
Broj postova : 982 Godina imam : 43 Prebivalište : Karlovac Vozim : Yamaha XVS 1100 Na forumu od : 15.12.2010
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! sri 23 oľu 2011, 10:13 | |
| Jel to samo ja ne vidim ove slike ili?? | |
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! sri 23 oľu 2011, 16:54 | |
| valjda samo ti | |
| | | Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! čet 24 oľu 2011, 22:53 | |
| | |
| | | Oyeyeye man
Broj postova : 301 Godina imam : 64 Prebivalište : tu negde Vozim : biciklo Na forumu od : 05.07.2010
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! pet 25 oľu 2011, 07:46 | |
| | |
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! pet 25 oľu 2011, 22:18 | |
| | |
| | | Oyeyeye man
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! pet 25 oľu 2011, 22:32 | |
| dolazi do kraja tunela , polako ali ... | |
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! sub 26 oľu 2011, 19:47 | |
| | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! sub 26 oľu 2011, 20:31 | |
| | |
| | | krampus13 cro chopper forum
Broj postova : 645 Godina imam : 59 Prebivalište : zagreb Vozim : EN 500 vulcan Na forumu od : 31.05.2010
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! ned 27 oľu 2011, 21:28 | |
| | |
| | | | Oyeyeye man
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! ned 27 oľu 2011, 21:58 | |
| nadam se da ces sedalo da promenis , oprosti ali ovo je strasno na sav ovaj divan rad. | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! pon 28 oľu 2011, 10:14 | |
| risbo ti si kralj .............. bravo, jedva čekam kraj..... samo naprijed i svakako složi to do dalmatine....... pa doli na jug s njime | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! | |
| |
| | | | Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|