|
|
| Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu | |
|
+41ica darius gusgus error_1205 Leso fir Dr Dee dac maxo shadow drabotic magna Marina austrijanac dudo medo lukylipik Slavonka RRZagreb LUKAČ li-st Munja učo_sb harly Vida usnuli_konjanik Kum custom rider ronin1 emirharley Vilko red-fz KekoWaspnation zookk buba shadow asy Crusader Free Spirit Krišo buralee fat boy Safet(y) 45 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu sri 01 tra 2009, 00:19 | |
| Emire što se tiče Tvog vrlo važnog pitanja ,,,ispravak navoda,,,nije koncert u Brodu nego SUSRETI,. Dalje, u Vinkovcima ukradeno 5 kaciga prošle godine,,2000 ljudi,, u Brodu 15000, sve uredno.Nemoj se brinuti za bike ,u kampu postoje pravila koja se poštivaju,,to je svetinja kako za bikere ,tako i za civile. Prijatelju, ako te brinu budaletine,,,njih ima na svakom koraku i u svakom gradu, za njih ti ne mogu kazati ništa. Dalje,,smještaj,,u Bosni je noćenje jeftinije ,to znam,ako te zanima,mogu ti rezervirati smještaj,,100 kuna po osobi ,ako bi došao u Brod |
| | | red-fz cro chopper forum
Broj postova : 726 Godina imam : 53 Prebivalište : belišće Vozim : yamaha fz6s Na forumu od : 05.10.2008
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu sri 01 tra 2009, 10:46 | |
| | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu sri 01 tra 2009, 11:28 | |
| - HOMBRE SB je napisao/la:
- Emire što se tiče Tvog vrlo važnog pitanja ,,,ispravak navoda,,,nije koncert u Brodu nego SUSRETI,.
Dalje, u Vinkovcima ukradeno 5 kaciga prošle godine,,2000 ljudi,, u Brodu 15000, sve uredno.Nemoj se brinuti za bike ,u kampu postoje pravila koja se poštivaju,,to je svetinja kako za bikere ,tako i za civile. Prijatelju, ako te brinu budaletine,,,njih ima na svakom koraku i u svakom gradu, za njih ti ne mogu kazati ništa. Dalje,,smještaj,,u Bosni je noćenje jeftinije ,to znam,ako te zanima,mogu ti rezervirati smještaj,,100 kuna po osobi ,ako bi došao u Brod Postovani prijatelju, Cijena od 100 kuna je odlicna i prihvatam je sa zadovoljstvom, javti cu se na vrijeme. Nadalje, uvazavam moto susret, uz postovanje, no ono sto me posebno interesira i privlaci je koncetrt Uriah Heep. Sto se tice motora, da, brinem se i mislim da to nije nista ruzno niti neobicno, jer masu od kako kazete 4.500 - 5.000 ljudi je tesko kontrolirati, ako motocikli nisu smjesteni na za to predvidjeno i od civila ogradjeno mjesto. Pozdrav. | |
| | | LUKAČ li-st man
Broj postova : 493 Godina imam : 36 Prebivalište : Sarajevo-Livno-ST Vozim : vozit cu Na forumu od : 26.08.2008
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu sri 01 tra 2009, 17:16 | |
| A jebemu sta se zakuvalo.
E ja sam jedan od pjesaka (nadam se da nece potrajat) o kojima HOMBRE govori, volim rock i motore i ne vidim nista lose da dolaze pjesaci na party ima onih koji vole rock pa dodju na Moto Party njima ja to koncert, ja dolazim jer mi odgovara drustvo, muzika reka san vec da volim motor (imat cu ga majku mu), ovo sta se tice cijene ko oce neka ide nisam fan UH oticu radi druzenja i na party-u u Brodu jos nisam bio, nije mi problem dat tih hebenih 70kn a znam da cu se dobro zabavit TAKAV SAM JEBIGA ZABAVAN SAM SEBI tako da idem gore. Jebiga ljudi neznam o cemu vise da serem. ETO MENE GORI SAMO NEK JE PIVA LADNA I KOMADICE LEDINE ZA SATOR | |
| | | Krišo cro chopper forum
Broj postova : 849 Godina imam : 32 Prebivalište : SLAVONSKI BROD Vozim : sila 250 Virago Na forumu od : 06.01.2009
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 14 tra 2009, 12:57 | |
| - emirharley je napisao/la:
- nadam se da me necete zaje*ati kada je klapim do gore radi grupe Uriah Heep, a vi kazete - bla, bla, bla....radi tehnickih razloga odgodjeno.......
dolazi i to polako! evo za one koji ne vjeruju!!! http://www.uriah-heep.com/newa/livedates.php | |
| | | RRZagreb man
Broj postova : 57 Godina imam : 51 Prebivalište : Zagreb Vozim : Hondu CBR600RR Na forumu od : 03.04.2009
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 14 tra 2009, 13:38 | |
| Sve čitam i neke stvari ne vjerujem Ne može biti isto jel ja napravim taj dan 200 km da dođem na taj Mega Bikers Party (a takvi su Jumbo plakati po cijelom Brodu) ili netko tko iziđe iz svog dvorišta i pješke dođe Ne može mi bit svejedno kad mi je motor parkiran na travi (a ja pametnjaković zaboravio ponjt nešto šta da podmetnem pod nogicu), a tatice posjedaju djecu na moj motor da ih slikaju I nije mi isto da li je koncert (jer zašto onda piše Mega Bikers Party) ili je Moto susret (zašto onda više civila nego bikera) Nadalje, ako vam je do bikerskog druženja onda se mogu naći i jeftinije grupe sa, možda, i kvalitetnijom svirkom. Ja kad dođem na koncert, makar i motorom, ne govorim da je to bikerijada Isto tako ne mogu nazvat bikerijadom nešto gdje se nameće tko svira Osobno na susrete ne idem radi grupe koja svira, nego radi ekipe koja je tamo a susret gdje je ista cijena upada za civile i za bikere izbjegavam u širokom luku. I za kraj: ova tema nije trebala ići u ovom smjeru, ova sva prepucavanja su za neku temu koja bi se zvala: Naplata ulaza na susrete. U ovoj temi se po mom skromnom mišljenju trebalo odgovorit sa 3-4 posta: Ja idem, Ja idem, i ja isto, a ne ovakva trkeljanja. Makar ja osobno ne idem, a sudjelujem u temi | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| | | | Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 14 tra 2009, 14:54 | |
| | |
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 14 tra 2009, 21:18 | |
| Ja nemam dileme i idem sigurno, ako Bog da. | |
| | | Slavonka cro chopper forum
Broj postova : 1514 Godina imam : 60 Prebivalište : D. Miholjac Vozim : Kymco Zing 125 Na forumu od : 11.08.2008
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 14 tra 2009, 22:05 | |
| | |
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 28 tra 2009, 14:59 | |
| Ajmo, da vidimo tko ide od forumasa, pa da organiziramo kakvu pivicu ili nesto slicno? Ja cu se uskoro javiti Hombreu da vidimo to oko smjestaja, obzirom da se je ljubazno ponudio da pomogne. Radujem se susretu i koncertu unaprijed! A vezano za ranije postove oko toga "da li je to susret ili koncert" - susret. svakako, jer tko zeli samo na koncert (iz BiH) ima ista svirka i u Banja Luci, no zar nije najbolja moguca kobinacija dobar moto party + dobar koncert?! Zadnji takav dogadjaj na kojem sam prisustvovao je bilo na proslogodisnjem Harley Festivalu u Alsoorsu - ludilo od motora i partija i raznih svakodnevnih dogadjanja + ludilo koncert - blueser Gary Moore!!! A posto sam ja blueser u dusi i srcu, mozete misliti kako sam bio "happy". Nadam se da ce se slican ugodjaj ponoviti i u Slavonskom Brodu. | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 28 tra 2009, 15:10 | |
|
Zadnja promjena: lukylipik; uto 28 tra 2009, 15:17; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | red-fz cro chopper forum
Broj postova : 726 Godina imam : 53 Prebivalište : belišće Vozim : yamaha fz6s Na forumu od : 05.10.2008
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 28 tra 2009, 15:10 | |
| | |
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 28 tra 2009, 15:11 | |
| | |
| | | medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 28 tra 2009, 16:07 | |
| neću se mješati u ostale komentare jer nisam bio ,ali samo jedna digresija ova postavba banda ima veze s onom poznatom isto kao i današnji the platters | |
| | | dudo cro chopper forum
Broj postova : 705 Godina imam : 47 Prebivalište : HR Vozim : Intruder 1400 Na forumu od : 23.09.2008
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 28 tra 2009, 16:09 | |
| | |
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 28 tra 2009, 16:21 | |
| 70 kuna što nisu neki novci.ali ako je susret onda su pravila susreta,ako je koncert onda je koncert.i kako piše pozornica od 20 metara i 15-16 šlepera opreme??? ne kužim što je pozornica 0d 20 m,jel visoka 20 m? a o šleperima opreme uopće mi je glupo komentirati . | |
Broj postova : 705 Godina imam : 47 Prebivalište : HR Vozim : Intruder 1400 Na forumu od : 23.09.2008
| | | | red-fz cro chopper forum
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 28 tra 2009, 17:48 | |
| | |
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 28 tra 2009, 18:17 | |
| Ovi sto svire Easy Livin' su originalna postava sa Mick Boxom na celu.
A onaj jadnik sto pjeva Lady in Black - samo se nadam da on nece pjeviti u Sl. Brodu..... | |
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 28 tra 2009, 18:59 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Ovi sto svire Easy Livin' su originalna postava sa Mick Boxom na celu.
A onaj jadnik sto pjeva Lady in Black - samo se nadam da on nece pjeviti u Sl. Brodu..... ... vjerovatno hoće ili neki još veći levat | |
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 28 tra 2009, 19:22 | |
| originalna postave nekog banda je ona koja je bila na početku i za vrijeme najvećih hitova a iz te je samo gitarist,a čovjek koji je napisao većinu onih pjesama koje znamo easy livin,free me itd Ken Hensley nije u bendu kao ni rahmetli Byron,ovo je postava kao i kod mnogih drugih"velikih grupa" tipa novi doorsi,novi queen,novi ovaj,onaj ,jedino i isključivo na stageu zbog love i žive od bikera i to je sve. | |
| | | austrijanac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 56 Prebivalište : slavonski brod Vozim : yamaha xv 500 virago Na forumu od : 16.12.2007
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 28 tra 2009, 19:54 | |
| nazalost kao BRODJANIN necu biti prisutan ,jako zalosno to su vec 5. po redu a jos nisam uspjeo ni na jednom biti tako vrijeme hoce ,a da sam u brodu sigurno bi ugostio nekoliko clanova s foruma ,meni nije ni do benda niti mi je zao 70 kuna vec je sto su susreti u velikom broju masa ljudi i mislim ko ne ode da ce pozalit . | |
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 28 tra 2009, 20:44 | |
| - medo je napisao/la:
- originalna postave nekog banda je ona koja je bila na početku i za vrijeme najvećih hitova a iz te je samo gitarist,a čovjek koji je napisao većinu onih pjesama koje znamo easy livin,free me itd Ken Hensley nije u bendu kao ni rahmetli Byron,ovo je postava kao i kod mnogih drugih"velikih grupa" tipa novi doorsi,novi queen,novi ovaj,onaj ,jedino i isključivo na stageu zbog love i žive od bikera i to je sve.
Tak je Medo, da su dofurali AC/DC ili ZZ-top ili Motorhede ili Zadrugu, e onda bi mozda presel na taj kocert, a na kraju krajeva Crveni Koralji su jos uvijek u origialnoj postavi p.s. ispricavam se kaj nisam odrzao rijec, kaj se tice uplitanja u temu, ali to je bilo jace od mene | |
| | | fat boy man
Broj postova : 337 Godina imam : 40 Prebivalište : Osijek Vozim : sve :P Na forumu od : 20.02.2008
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu uto 28 tra 2009, 21:23 | |
| jd nemojte opet polemizirat pitanje upada | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu | |
| |
| | | | Mega Bikers susreti u svibnju u Slavonskom Brodu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|