|
|
| moja prerada | |
|
+21KekoWaspnation Dr.Ma$$a Safet(y) dragger magna Kunki HyperCube chinaski custom rider Munja Free Spirit error_1205 zida merla Genesis051 black dog One Night Stand cro.chopper lukylipik Yzzy Vladek 25 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: moja prerada pet 04 srp 2008, 14:24 | |
| | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: moja prerada pet 04 srp 2008, 14:30 | |
| | |
| | | Franjo man
Broj postova : 293 Godina imam : 46 Prebivalište : Bjelovar/Zagreb Vozim : Suzuki Marauder VZ 800 Na forumu od : 22.12.2007
| Naslov: Re: moja prerada pet 04 srp 2008, 14:33 | |
| - merla je napisao/la:
- pa deep je napisao da je kucna izrada, i da ga je kostao kolko dodje materijal
Jebat ga, mislio sam da je samo kupio cijev za 200kn, a da je ostalo netko drugi odradio. Ko' što bi mnogi rekli: misliti je kurac znati | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: moja prerada pet 04 srp 2008, 14:39 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: moja prerada pet 04 srp 2008, 17:09 | |
| - merla je napisao/la:
- ajd reci kako si napravio one ureze na mjestu gdje se stavi noga?
kucelj mi to nije znao napraviti, pa sad razmisljam da nesto stavim preko. Usjeci za gumice rade se na punom komadu koji se na tokarskom stroju obtađuje i na tim jestima se uklapa u cijevi zavari obrusi ispolira i tako se dobije da to izgleda ko da je iz komada a ne sječeno i vareno . Ima još jedan način malo teži a to je da se nakon savijanja i krojenja usjeci rade na Borverku ( cijev stoji a nož stroja rotira okolo ) . |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: moja prerada | |
| |
| | | | moja prerada | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|