mungos cro chopper forum
Broj postova : 1332 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija Vozim : Regal Raptor Hawk DD250 Na forumu od : 07.02.2009
| Naslov: Zagreb - Daruvar - Zagreb (VOŽNJA!!) pet 06 oľu 2009, 19:58 | |
| Danas je pala VOŽNJA!! Krenuo sam iz Gornje Kustošije i otišao do šogora u Kašinu. Nakon toga smo se spustili do Tifona u Dugom Selu, napunili rezervare, brojače na nulu i put Daruvara. Išli smo starom cestom, Brckovljani-Novoselac-Popovača-Kutina-Garešnica-Uljanik-Daruvar. Oko 11 sati postalo je ugodno na motoru jer je temperatura dovoljno porasla. Stali smo u Novoselcu i popili piće pa dalje na put. Na putu svega: daščica, blata od traktora i naravno iza svakog nepreglednog zavoja traktor sa nekakvom prikolicom ili strojem. Potreban POJAČAN OPREZ!! Na cesti sve vrste motora. Svi pozdravljaju, trube. Dolazimo u Daruvar. Kulturno propuštamo ljude preko zebre no gle vraga, Škoda Fabija Krapinske registracije obilazi nas i skoro krkne babu koju smo šogor i ja pustili preko ceste i da stvar još bude gora na zebri. Mezimac ubrzo odlazi u radionicu, a šogi i ja nastavljamo kružiti Daruvarom pješice. Nalazimo pečenjaru Flamingo, osoblje ugodno. Čevapi veliki 23 kn. Mezimac je složen i kreće povratak za Zagreb. Ne idemo preko Garešnice, nego preko Marinog sela, Ribnjaka i Međurića za Kutinu. U Kutini na INI srećemo 2 bikera iz Popovačke Valhale. Razmjenjujemo dojmove o današnjem danu, nažalost dečki odlaze na autoput, a ja zbog razrade mašine tamo ne mogu. Vračamo se dakle istim putem. Negdje oko Kloštra Ivaničkog počinje puhati i u svakom desnom zavoju motor oslanjaš na vjetar. Dolazimo do Dugog Sela, šogi odlazi u Kašinu, a ja jašem u svoju Gornju Kustošiju. Došao sam doma, dosta pokočen, ali sretan. BTW imam samo sliku iz Kašine i sa benzinske u Dugom Selu i to zato jer sam se VOZIO. Obečavam da kada budem išao za jedno mjesec dana OPET na servis, bit će i slika. | |
|
jura man
Broj postova : 423 Godina imam : 54 Prebivalište : Rakitje Vozim : Suzuki Intruder 1800 vzr Na forumu od : 08.06.2008
| Naslov: Re: Zagreb - Daruvar - Zagreb (VOŽNJA!!) pet 06 oľu 2009, 20:11 | |
| Pa kaj si čak u Daruar išel na servis?,ili sam ja nekaj krivo shvatil | |
|
mungos cro chopper forum
Broj postova : 1332 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija Vozim : Regal Raptor Hawk DD250 Na forumu od : 07.02.2009
| |
mungos cro chopper forum
| Naslov: Re: Zagreb - Daruvar - Zagreb (VOŽNJA!!) pet 06 oľu 2009, 22:01 | |
| Evo nešto: Kašina-motori spremni [img] Napajanje konja [/img] [img] Ljubimac na servisu [/img] ,a ostalo kako sam obećao-drugi put. | |
|
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Zagreb - Daruvar - Zagreb (VOŽNJA!!) ned 08 oľu 2009, 21:42 | |
| Evo, put ti je dobro prosao. . . zao mi je da nisam mogao ici ovaj puta, mozda sljedeci. . . a u medjuvremenu bi se mogli na za neku voznju ili | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Zagreb - Daruvar - Zagreb (VOŽNJA!!) | |
| |
|