|
|
| pomoc: masina u "kvaru" | |
|
+11webrider lord Yzzy skorpac Leso buba Zmija palomas kristian KekoWaspnation buralee 15 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: pomoc: masina u "kvaru" pon 02 oľu 2009, 20:32 | |
| meni su dva puta bili slični simptomi na zingu: jednom je otpala vida i držač u uspuhu (već opisano ) pa je zveketalo kao da se motor raspada... kad bi se previše opustio lanac isto tako samo manje dramatično samo taj dio sa oduzimanjem gasa | |
| | | ronin1 banned
Broj postova : 163 Godina imam : 1015 Prebivalište : kad je žena doma--doma,kad je nema - svugdje Vozim : trenutno svašta Na forumu od : 04.11.2008
| Naslov: Re: pomoc: masina u "kvaru" pon 02 oľu 2009, 22:01 | |
| | |
| | | nlacy man
Broj postova : 49 Godina imam : 47 Prebivalište : šibenik Vozim : v strom Na forumu od : 29.12.2008
| | | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: pomoc: masina u "kvaru" uto 03 oľu 2009, 07:51 | |
| Kad je pogonski lanac previše otpušten, kod oduzimanja gasa napinje se donja strana lanca, a gornja udara po štitniku, i to kod neiskusnih vozača može izgledati kao nekakvi dramatični kvar.. | |
| | | buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: pomoc: masina u "kvaru" uto 03 oľu 2009, 11:25 | |
| a neznam, vidjet cu danas, sad ga idem sastavljati pa cu ga upaliti | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: pomoc: masina u "kvaru" uto 03 oľu 2009, 14:10 | |
| - lord je napisao/la:
- Kad puknu karike, onda pušta kompresiju u karter, baca ulje ili dim na iberlauf, obično u filter zraka (ako je iberlauf spojen na filter - obično se kod starijih mašina zbog istrošenosti karika i dimljenja na iberlauf on odspaja sa filtera zraka jer ne želiš dim u filteru zraka), al nije da dimi jako. Makar nije ništa pravilo.
Hvala lorde što si me prosvjtlio jedino ti moram reći iz moga stručnog skromnog iskustva .pod 1 nepucaju sve karike odjednom (a kad pukne jedna i u večini slukajeva dođe do zaribavanja ) i normalno da polomi i ostale . Znaći nema pucanja karika i nastavak vožnje uz promjenu zvuka . Kako sam spomenuo može doći do ljepljenja ili kako čika Yzzy veli nešto je puklo i sigurno ako nije nužno ne trgati dalje nego treba se hvatati ključeva , štafcikera , čekića i nekoliko ,a poslje sve je lako . |
| | | mala bestija cro chopper forum
Broj postova : 1475 Godina imam : 56 Prebivalište : ZADAR Vozim : YAMAHA XV VIRAGO 750 Na forumu od : 15.12.2007
| Naslov: Re: pomoc: masina u "kvaru" uto 03 oľu 2009, 15:31 | |
| A da malo pregledaš struju na makini !!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: pomoc: masina u "kvaru" uto 03 oľu 2009, 17:06 | |
| - mala beštija je napisao/la:
- A da malo pregledaš struju na makini !!!
Ovo ti je dio njegovog teksta iz prvog posta : voznju s motorm. i nakon nekih 30ak kilometara, taman stojim na raskrizju, kada nesto u masini pukne, i pocne jace od normalnog motor zvucat |
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: pomoc: masina u "kvaru" uto 03 oľu 2009, 18:15 | |
| vidjecemo sve, masina je jos na stolu.. sutra ju sastavljamo, i palim ju pa kud puklo da puklo. jer neznam vise ni sam sta moze biti | |
| Naslov: Re: pomoc: masina u "kvaru" pet 06 oľu 2009, 19:20 | |
| evo ga, sve sklopljeno. radi ko novo, sve u redu. kazu da je moguce da mi se ventil odstelo i da je to moguce za promjenu zvuka, jer nista nije otislo da bi se trebalo mijenjati.
eto, rijesio sam to, sad cemo vidjeti sta ce sve biti kada se budem malo vise vozio | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: pomoc: masina u "kvaru" | |
| |
| | | | pomoc: masina u "kvaru" | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|