|
|
| sasija od jednog motora, masina(veca) od drugog; tehnicki? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: sasija od jednog motora, masina(veca) od drugog; tehnicki? sub 21 kol 2010, 19:49 | |
| cisto informativno da li netko zna kako to funkcionira? znaci, imas ramu sa papirima recimo od jednog motora, a unutra je masina od drugog motora, razlikuje se u dimenzijama(obujam) i vise cilindara. kako se moze to legalno registrirati i proci tehnicki? | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: sasija od jednog motora, masina(veca) od drugog; tehnicki? sub 21 kol 2010, 20:18 | |
| | |
| | | buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: sasija od jednog motora, masina(veca) od drugog; tehnicki? sub 21 kol 2010, 20:27 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Motor mora ići na atest.
i to je to?? | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: sasija od jednog motora, masina(veca) od drugog; tehnicki? sub 21 kol 2010, 21:30 | |
| - buralee je napisao/la:
- Vladek je napisao/la:
i to je to?? Ne kužim, a što si očekivao? Sumnjam da ćeš s većom mašinom na rami koja je predviđena za manje opterećenja lako proći atest. | |
| Naslov: Re: sasija od jednog motora, masina(veca) od drugog; tehnicki? sub 21 kol 2010, 21:36 | |
| - Vladek je napisao/la:
- buralee je napisao/la:
- Vladek je napisao/la:
i to je to?? Ne kužim, a što si očekivao? Sumnjam da ćeš s većom mašinom na rami koja je predviđena za manje opterećenja lako proći atest. primjer: imas motor, bez papira, i sasiju sa papirima, ali nije taj model i slabiji je od prvog sad, da se preslozi sasija, napravi "prerada", na to mislim, dali bi prosla atest realno bi samo bio onaj "trn" di je broj original, ovo ostalo bi se radilo nanovo | |
| | | calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 55 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: sasija od jednog motora, masina(veca) od drugog; tehnicki? sub 21 kol 2010, 21:48 | |
| Pa da , budimo realni ali to bi onda bila krivotvorina a ne prerada... Daj si Burale kupi normalan, ozbiljan motor i ne izmišljaj toplu vodu... Ako nemaš love, vozi onda ovaj kaj imaš i skupljaj lovu za boljeg... Mislim možeš ali ne moraš, to ti je samo moj savjet... | |
| | | | Vladek cro chopper forum
| | | | rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: sasija od jednog motora, masina(veca) od drugog; tehnicki? sub 21 kol 2010, 23:51 | |
| Ako pogonski agregat nema nikakve papire onda nemožeš nikako atestirati motor,a rega je posebna priča. | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: sasija od jednog motora, masina(veca) od drugog; tehnicki? ned 22 kol 2010, 00:13 | |
| H-33 - CVH, STP "Institut" Sisačka 39c 10410 Velika Gorica Tel.: 01/6379-202 01/6379-202 Fax: 01/6379-232 http://www.cvh.hr/cvh/ispitivanje-vozila.aspx jedino kod njih ili neka druga ispitna stanica koja je ovlastena za atestiranje (to nije homologacija) ti moze dati ispravan, tocan, kompletan i zadovoljavajuci odgovor. Sve ostalo je rekla-kazala... | |
| Naslov: Re: sasija od jednog motora, masina(veca) od drugog; tehnicki? ned 22 kol 2010, 00:30 | |
| - rocky 61 je napisao/la:
- Ako pogonski agregat nema nikakve papire onda nemožeš nikako atestirati motor,a rega je posebna priča.
ti papiri se mogu napraviti na auto-moto odpadu, provjereno. trazi se racun od agregata, koji se moze napraviti na odpadu, da si ga "kupio" tamo. zanima me dalje za ramu, nasao sam u pravilima u narodnim novinama da se moze to registrirati i napraviti papiri pod samoizradu. znaci, moze se legalno | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: sasija od jednog motora, masina(veca) od drugog; tehnicki? ned 22 kol 2010, 13:05 | |
| Što se same "procedure" kod tehničkog pregleda tiče - od prvog dana nitko se posebno nije zanimao za agregat koji je ugrađen na mojoj Aquili. Gledali su broj šasije, kod prve rege prepisivali su dimenzije guma, ponekad provjeravaju svjetla i signalizaciju, ali agregat ih uopće ne zanima.
Naravno da vožnja s drugim agregatom (od onoga koji piše u knjižici) predstavlja kršenje zakona, ali čak ni policija nikad nije pokazala bilo kakvo zanimanje za ono što je ugrađeno u okvir moje Aquile. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: sasija od jednog motora, masina(veca) od drugog; tehnicki? | |
| |
| | | | sasija od jednog motora, masina(veca) od drugog; tehnicki? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|