| Napokon polirka | |
|
+12zuta guja Frntas black rain custom rider lord Quirin dragger buba necchi Eagle kristian Yzzy 16 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Napokon polirka ned 22 vel 2009, 20:40 | |
| Dugo sam čekao da mogu stati za polirkom kod profesionalaca koji rade sa inox-om i odluka je pala ,idemo praviti svoju polirku . I tako jedan dao el.motor drugi krpu , treći kučišta za ležajeve , malo tokarije malo bravarije od postoječih pristroja i eto jedna velika profi polirka . Krpena šajba je doduše istrošena (poliranjem oštrih predmeta ) , ali za početak peticaž |
|
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: Napokon polirka ned 22 vel 2009, 21:39 | |
| E, sada uzmi jednu štangu od inoksa i navali! Kada se počne sjajiti ko pasja jaja, to je to! | |
|
| |
kristian cro chopper forum
Broj postova : 574 Godina imam : 48 Prebivalište : valpovo Vozim : yamaha fz6-n Na forumu od : 30.11.2008
| Naslov: Re: Napokon polirka ned 22 vel 2009, 22:18 | |
| malo strojno pa malo purol pasta pa dobiješ efekat nevjerovatnog!!! jednom riječju SJAJNO!!!! | |
|
| |
Eagle cro chopper forum
Broj postova : 589 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : Intruder M800 Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Napokon polirka ned 22 vel 2009, 22:48 | |
| | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: Napokon polirka ned 22 vel 2009, 22:51 | |
| jel trebaš krpica? | |
|
| |
buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: Napokon polirka ned 22 vel 2009, 23:14 | |
| drago mi je da si ti sretan ali cim sam vidio sliku krpene shajbe sledila mi se krv u zilama, naime ista mi je skoro odsjekla ruku kad sam polirao nozeve. Necu previshe pametovat ali neka zashtita da ti nemre uhvatit i bacit komad koji se polira bi po meni bila jako pozeljna. Predmet koji polirash ne mora ni bit ostar dovoljno je da ga shjba uhvati i baci. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Napokon polirka ned 22 vel 2009, 23:22 | |
| - necchi je napisao/la:
- jel trebaš krpica?
za sad imam netreba ako bude već ti javim da mi skupiš samo ti moram reći koje boje preferiram |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Napokon polirka ned 22 vel 2009, 23:24 | |
| - buba je napisao/la:
- drago mi je da si ti sretan ali cim sam vidio sliku krpene shajbe sledila mi se krv u zilama, naime ista mi je skoro odsjekla ruku kad sam polirao nozeve. Necu previshe pametovat ali neka zashtita da ti nemre uhvatit i bacit komad koji se polira bi po meni bila jako pozeljna. Predmet koji polirash ne mora ni bit ostar dovoljno je da ga shjba uhvati i baci.
znam prijatelju da je opasno ,ali ću se maksimalno paziti ,jer svaka zaštita bi smetala kod poliranja nekih oblika |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Napokon polirka pon 23 vel 2009, 04:08 | |
| , tvoje zadovoljstvo je kao i moje. | |
|
| |
Quirin cro chopper forum
Broj postova : 1704 Godina imam : 48 Prebivalište : Sisak Vozim : VIRAGO XV 535 Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: Napokon polirka pon 23 vel 2009, 05:42 | |
| :bravo: | |
|
| |
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Napokon polirka pon 23 vel 2009, 09:00 | |
| - deep je napisao/la:
- buba je napisao/la:
- drago mi je da si ti sretan ali cim sam vidio sliku krpene shajbe sledila mi se krv u zilama, naime ista mi je skoro odsjekla ruku kad sam polirao nozeve. Necu previshe pametovat ali neka zashtita da ti nemre uhvatit i bacit komad koji se polira bi po meni bila jako pozeljna. Predmet koji polirash ne mora ni bit ostar dovoljno je da ga shjba uhvati i baci.
znam prijatelju da je opasno ,ali ću se maksimalno paziti ,jer svaka zaštita bi smetala kod poliranja nekih oblika Vidiš, nije mi ni palo n apamet da može bit opasno... | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: Napokon polirka pon 23 vel 2009, 09:17 | |
| | |
|
| |
custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Napokon polirka pon 23 vel 2009, 09:22 | |
| Ama sjajno čak presjajno | |
|
| |
black rain cro chopper forum
Broj postova : 732 Godina imam : 46 Prebivalište : negotin,srbija Vozim : v star 1300 Na forumu od : 22.12.2008
| Naslov: Re: Napokon polirka pet 27 vel 2009, 01:44 | |
|
| |
Frntas man
Broj postova : 358 Godina imam : 34 Prebivalište : samobor Vozim : Ybr custom 125, kawasaki z400 Na forumu od : 03.05.2008
| Naslov: Re: Napokon polirka pet 27 vel 2009, 07:54 | |
|
| |
zuta guja cro chopper forum
Broj postova : 626 Godina imam : 40 Prebivalište : Dugo Selo (okolica) Vozim : yamaha xv 535 Na forumu od : 09.08.2008
| Naslov: Re: Napokon polirka pet 27 vel 2009, 13:15 | |
| :bravo: ali nije za zezat se s tim! | |
|
| |
custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Napokon polirka pet 27 vel 2009, 16:34 | |
| ..točno tako nije baš za se zezati sa time ,trebao bi si napravit neki blatobran i neko uporište kad nešto polira,al vjerujem da je več razmišljao o tome. | |
|
| |
Alexandar man
Broj postova : 19 Godina imam : 54 Prebivalište : Beograd Vozim : Suzuki swift Na forumu od : 01.06.2011
| Naslov: Re: Napokon polirka sri 01 lip 2011, 22:11 | |
| Pozdrav ,svaka cast za trud ali par primedbi valjda nikog nece naljutiti ,prvo pogonski motor je mogao da stoji u sredini konstrukcije i da pogon daje na sredini vratila tako da iskoristis i drugu stranu vratila za montazu eventualno lamelastog brusnog diska ,blatobran pomaze jer pasta za poliranje bas bas prlja eventualno i neko usisavanje ako budes brusio na toj masini ,uporiste svakako ali od plastike da ne grebe ono sto poliras.e sad bilo bi dobro da imas alat za rascesljavanje tog polirnog diska od sisala i nesto kao noz za shisanje istog . s tim alatima veliki oprezu radu .Mozes da namazes lice nekom kremom tipa nivea pre rada ,posle par sati na masini bice ti jasno zasto.Jos jednom nadam se da ce ovo biti shvaceno kao dobronamerna sugestija.
....imamo običaj napisati par riječi o sebi u knjizi članova...dragger. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Napokon polirka sri 01 lip 2011, 22:46 | |
| - Alexandar je napisao/la:
- Pozdrav ,svaka cast za trud ali par primedbi valjda nikog nece naljutiti ,prvo pogonski motor je mogao da stoji u sredini konstrukcije i da pogon daje na sredini vratila tako da iskoristis i drugu stranu vratila za montazu eventualno lamelastog brusnog diska ,blatobran pomaze jer pasta za poliranje bas bas prlja eventualno i neko usisavanje ako budes brusio na toj masini ,uporiste svakako ali od plastike da ne grebe ono sto poliras.e sad bilo bi dobro da imas alat za rascesljavanje tog polirnog diska od sisala i nesto kao noz za shisanje istog . s tim alatima veliki oprezu radu .Mozes da namazes lice nekom kremom tipa nivea pre rada ,posle par sati na masini bice ti jasno zasto.Jos jednom nadam se da ce ovo biti shvaceno kao dobronamerna sugestija.
Slažem se.Ja par godina koristim sličnu polirku i imao sam par težih incidenata.Na sreću dobro je prošlo po mene, što se nemože reći za dio koji sam polirao. |
|
| |
Alexandar man
Broj postova : 19 Godina imam : 54 Prebivalište : Beograd Vozim : Suzuki swift Na forumu od : 01.06.2011
| Naslov: Re: Napokon polirka sri 01 lip 2011, 23:20 | |
| Dok me ne obrisu jer mi predstavljanje bas nije izgleda poslo za rukom,dodao bih da izletanje komada najcesce se desava kod manjih komada koje je tesko raditi iz ruke ,u tu svrhu nije lose koristiti parce daske na koje se komad ako je moguce pricvrsti srafovima pa se lakse da polirati,mada za manje komade mozda je bolje probati zlatarsko poliranje u bubnjevima ili raditi galvanizaciju ,vishe sjaji. | |
|
| |
Lenči man
Broj postova : 187 Godina imam : 36 Prebivalište : Čakovec Vozim : Harley Davidson 883 low Na forumu od : 19.09.2010
| |
| |
Dukes of hazzard cro chopper forum
Broj postova : 982 Godina imam : 43 Prebivalište : Karlovac Vozim : Yamaha XVS 1100 Na forumu od : 15.12.2010
| Naslov: Re: Napokon polirka pet 03 lip 2011, 17:15 | |
| | |
|
| |
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Napokon polirka sri 08 lip 2011, 19:54 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Napokon polirka | |
| |
|
| |
| Napokon polirka | |
|