|
|
| koji materijal koristiti za presvlačenje sica | |
|
+5Quirin dibidus Vilko Mačak black rain 9 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
black rain cro chopper forum
Broj postova : 732 Godina imam : 46 Prebivalište : negotin,srbija Vozim : v star 1300 Na forumu od : 22.12.2008
| Naslov: koji materijal koristiti za presvlačenje sica pet 06 vel 2009, 11:07 | |
| prilikom presvlačenja sica koji materijal je najbolje koristiti kožu eko-kožu skaj ili nešto sasvim trće | |
| | | Mačak cro chopper forum
Broj postova : 607 Godina imam : 57 Prebivalište : NOVA GRADIŠKA Vozim : DL 650A L4 V-STROM Na forumu od : 12.03.2008
| Naslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica pet 06 vel 2009, 12:52 | |
| Pa u svakom slučaju koža je odlična , ali njen jedini problem je vlaga, ima sredstava koji ju jako dobro štite ali voda pa sunce uvijek naprave svoje, zato ti je moj savjet neki kvalitetniji skaj ( umjetna koža je isto po definiciji skaj ) savršeno će odraditi ulogu. | |
| | | Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
| Naslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica pet 06 vel 2009, 14:35 | |
| | |
| | | dibidus man
Broj postova : 374 Godina imam : 48 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha Dragstar 650XVS Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica pet 06 vel 2009, 14:47 | |
| umjetno krzno je dobro i za sic, ali zašto stati na tome?
http://farm1.static.flickr.com/45/132344196_c4f9c33b5f.jpg?v=0 | |
| | | Quirin cro chopper forum
Broj postova : 1704 Godina imam : 48 Prebivalište : Sisak Vozim : VIRAGO XV 535 Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica pet 06 vel 2009, 18:40 | |
| U potpunosti se slažem Mačkom za sic ti je puno puno bolje umjetna koža jer je postojanija na vremenskim uvjetima i lakše se održava. Neko pravilo je za stvari koje kisnu ili su na suncu itd. umjetna koža, a za interijere prava. | |
| | | skorpac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica pet 06 vel 2009, 20:25 | |
| - Mačak je napisao/la:
- Pa u svakom slučaju koža je odlična , ali njen jedini problem je vlaga, ima sredstava koji ju jako dobro štite ali voda pa sunce uvijek naprave svoje, zato ti je moj savjet neki kvalitetniji skaj ( umjetna koža je isto po definiciji skaj ) savršeno će odraditi ulogu.
Da, ja sam zbog toga dao skinuti kožu i mjenjam je skajem. Necchi mi je pokazala kaj mi se ispod kože u sicu skrivalo | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica sub 07 vel 2009, 01:40 | |
| Kvalitetan skaj i barem 1,5 mm debljine. | |
| | | tamigo man
Broj postova : 135 Godina imam : 64 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha VIRAGO 750 / 94g Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica sub 07 vel 2009, 09:32 | |
| I mene je mučio taj problem, pa sam otišel profiču po savjet. Dakle, umjetna koža je dobra, ali ima manu, tj. "prokišnjava" i puno se brže zveca od upotrebe. Najbolje rješenje je skaj za nautiku. Ima ga u svim bojlim prodavaonicama i cijena mu je oko 80-100kn po metru dužnom. Širina rola je 140cm, pa tako se bitno smanjuje ukupna metraža za plačanje.Pravu kožu te mekoće je jako teško nači, a da bude kvalitetna i još ju moraš stalno nečim impregnirati, a od toga ti se može desiti da se počneš po sicu sklizati ili ti ostane masni flek na turu. Dakle najbolje riješenje je kvalitetan nautički skaj. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica sub 07 vel 2009, 09:50 | |
| kako to zovu eko kože , ali mislim da to oni koji se bave tim poslom najbolje znaju . jer treba izbržati vodu , a to koža teško , treba izdržati habanje , opet koža jer se usjaji . postoje umjetni matrerijali za tu namjenu . Ako ima netko da se bavi tim poslom ili zna nekoga neka opiše konkretno koji su to materijali i njihovi nazivi . |
| | | Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica sub 07 vel 2009, 10:09 | |
| Tamigo vodi!!!! Nautički skaj je zakon!!!! | |
| | | skorpac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica sub 07 vel 2009, 10:21 | |
| Eko koža i skaj nije jedo te isto Eko koža se jako haba. To znam jer sam imao jedan trosjed od iste. Fora je u tome što se ona vrlo brzo počne ljuštiti i na mjestu njih ostaje samo tkanina na kojoj su te ljuskice bile zaljepljene. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica sub 07 vel 2009, 17:58 | |
| - skorpac je napisao/la:
- Eko koža i skaj nije jedo te isto
Eko koža se jako haba. To znam jer sam imao jedan trosjed od iste. Fora je u tome što se ona vrlo brzo počne ljuštiti i na mjestu njih ostaje samo tkanina na kojoj su te ljuskice bile zaljepljene. ta eko eoža nije ista koju tapetari koriste za presvlačenje siceva ,nema habanja tog stila kao garnitura u kući |
| | | Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
| Naslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica sub 07 vel 2009, 18:08 | |
| Ima ima kvalitetnije eko kože.Govorim iz osobnog iskustva. Samo treba kupiti kvalitetniju eko kožu. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica | |
| |
| | | | koji materijal koristiti za presvlačenje sica | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|