Početna stranicaPretraľnikkoji materijal  koristiti za presvlačenje sica 610RegistracijaLogin

koji materijal koristiti za presvlačenje sica

Go down 
+5
Quirin
dibidus
Vilko
Mačak
black rain
9 posters
Autor/icaPoruka
black rain
cro chopper forum
cro chopper forum
black rain

Broj postova : 732
Godina imam : 46
Prebivalište : negotin,srbija
Vozim : v star 1300
Na forumu od : 22.12.2008

koji materijal  koristiti za presvlačenje sica Empty
PostajNaslov: koji materijal koristiti za presvlačenje sica   koji materijal  koristiti za presvlačenje sica Icon_minitimepet 06 vel 2009, 11:07

prilikom presvlačenja sica koji materijal je najbolje koristiti
kožu
eko-kožu
skaj
ili nešto sasvim trće
[Vrh] Go down
Mačak
cro chopper forum
cro chopper forum
Mačak

Broj postova : 607
Godina imam : 57
Prebivalište : NOVA GRADIŠKA
Vozim : DL 650A L4 V-STROM
Na forumu od : 12.03.2008

PostajNaslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica   koji materijal  koristiti za presvlačenje sica Icon_minitimepet 06 vel 2009, 12:52

Pa u svakom slučaju koža je odlična , ali njen jedini problem je vlaga, ima sredstava koji ju jako dobro štite ali voda pa sunce uvijek naprave svoje, zato ti je moj savjet neki kvalitetniji skaj ( umjetna koža je isto po definiciji skaj ) savršeno će odraditi ulogu.
[Vrh] Go down
Vilko
cro chopper forum
cro chopper forum
Vilko

Broj postova : 2333
Godina imam : 51
Prebivalište : Podvinje
Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec.
Na forumu od : 08.10.2008

PostajNaslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica   koji materijal  koristiti za presvlačenje sica Icon_minitimepet 06 vel 2009, 14:35

Eko - koža.
[Vrh] Go down
dibidus
man
man
dibidus

Broj postova : 374
Godina imam : 48
Prebivalište : Osijek
Vozim : Yamaha Dragstar 650XVS
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica   koji materijal  koristiti za presvlačenje sica Icon_minitimepet 06 vel 2009, 14:47

umjetno krzno je dobro i za sic, ali zašto stati na tome?

http://farm1.static.flickr.com/45/132344196_c4f9c33b5f.jpg?v=0
[Vrh] Go down
Quirin
cro chopper forum
cro chopper forum
Quirin

Broj postova : 1704
Godina imam : 48
Prebivalište : Sisak
Vozim : VIRAGO XV 535
Na forumu od : 23.07.2008

PostajNaslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica   koji materijal  koristiti za presvlačenje sica Icon_minitimepet 06 vel 2009, 18:40

U potpunosti se slažem Mačkom za sic ti je puno puno bolje umjetna koža jer je postojanija na vremenskim uvjetima i lakše se održava. Neko pravilo je za stvari koje kisnu ili su na suncu itd. umjetna koža, a za interijere prava.
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

Broj postova : 597
Godina imam : 49
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Aquila custom
Na forumu od : 19.06.2008

PostajNaslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica   koji materijal  koristiti za presvlačenje sica Icon_minitimepet 06 vel 2009, 20:25

Mačak je napisao/la:
Pa u svakom slučaju koža je odlična , ali njen jedini problem je vlaga, ima sredstava koji ju jako dobro štite ali voda pa sunce uvijek naprave svoje, zato ti je moj savjet neki kvalitetniji skaj ( umjetna koža je isto po definiciji skaj ) savršeno će odraditi ulogu.

Da, ja sam zbog toga dao skinuti kožu i mjenjam je skajem. Necchi mi je pokazala kaj mi se ispod kože u sicu skrivalo Smile
[Vrh] Go down
http://skorpac.daportfolio.com/
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica   koji materijal  koristiti za presvlačenje sica Icon_minitimesub 07 vel 2009, 01:40

Kvalitetan skaj i barem 1,5 mm debljine.
[Vrh] Go down
tamigo
man
man
tamigo

Broj postova : 135
Godina imam : 64
Vozim : Yamaha VIRAGO 750 / 94g
Na forumu od : 29.12.2007

PostajNaslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica   koji materijal  koristiti za presvlačenje sica Icon_minitimesub 07 vel 2009, 09:32

I mene je mučio taj problem, pa sam otišel profiču po savjet. Dakle, umjetna koža je dobra, ali ima manu, tj. "prokišnjava" i puno se brže zveca od upotrebe. Najbolje rješenje je skaj za nautiku. Ima ga u svim bojlim prodavaonicama i cijena mu je oko 80-100kn po metru dužnom. Širina rola je 140cm, pa tako se bitno smanjuje ukupna metraža za plačanje.Pravu kožu te mekoće je jako teško nači, a da bude kvalitetna i još ju moraš stalno nečim impregnirati, a od toga ti se može desiti da se počneš po sicu sklizati ili ti ostane masni flek na turu. Dakle najbolje riješenje je kvalitetan nautički skaj.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica   koji materijal  koristiti za presvlačenje sica Icon_minitimesub 07 vel 2009, 09:50

kako to zovu eko kože , ali mislim da to oni koji se bave tim poslom najbolje znaju . jer treba izbržati vodu , a to koža teško , treba izdržati habanje , opet koža jer se usjaji . postoje umjetni matrerijali za tu namjenu . Ako ima netko da se bavi tim poslom ili zna nekoga neka opiše konkretno koji su to materijali i njihovi nazivi .
[Vrh] Go down
Yzzy
cro chopper forum
cro chopper forum
Yzzy

Broj postova : 1273
Godina imam : 61
Prebivalište : Zagreb,
Vozim : Jinlun 250
Na forumu od : 08.11.2007

PostajNaslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica   koji materijal  koristiti za presvlačenje sica Icon_minitimesub 07 vel 2009, 10:09

Tamigo vodi!!!!
Nautički skaj je zakon!!!!
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

Broj postova : 597
Godina imam : 49
Vozim : Aquila custom
Na forumu od : 19.06.2008

PostajNaslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica   koji materijal  koristiti za presvlačenje sica Icon_minitimesub 07 vel 2009, 10:21

Eko koža i skaj nije jedo te isto Smile

Eko koža se jako haba. To znam jer sam imao jedan trosjed od iste. Fora je u tome što se ona vrlo brzo počne ljuštiti i na mjestu njih ostaje samo tkanina na kojoj su te ljuskice bile zaljepljene.
[Vrh] Go down
http://skorpac.daportfolio.com/
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica   koji materijal  koristiti za presvlačenje sica Icon_minitimesub 07 vel 2009, 17:58

skorpac je napisao/la:
Eko koža i skaj nije jedo te isto Smile

Eko koža se jako haba. To znam jer sam imao jedan trosjed od iste. Fora je u tome što se ona vrlo brzo počne ljuštiti i na mjestu njih ostaje samo tkanina na kojoj su te ljuskice bile zaljepljene.

ta eko eoža nije ista koju tapetari koriste za presvlačenje siceva ,nema habanja tog stila kao garnitura u kući
[Vrh] Go down
Vilko
cro chopper forum
cro chopper forum
Vilko

Broj postova : 2333
Godina imam : 51
Prebivalište : Podvinje
Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec.
Na forumu od : 08.10.2008

PostajNaslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica   koji materijal  koristiti za presvlačenje sica Icon_minitimesub 07 vel 2009, 18:08

Ima ima kvalitetnije eko kože.Govorim iz osobnog iskustva. Samo treba kupiti kvalitetniju eko kožu.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: koji materijal koristiti za presvlačenje sica   koji materijal  koristiti za presvlačenje sica Icon_minitime

[Vrh] Go down

koji materijal koristiti za presvlačenje sica
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Materijal (skraceno)
» Materijal za sjedala i sl.
» Dovoljno je malo sunca
» Venox prerada sica