Početna stranicaPretraľnikDovoljno je malo sunca 610RegistracijaLogin

Dovoljno je malo sunca

Go down 
+4
eltoro
cro.chopper
lukylipik
Yzzy
8 posters
Autor/icaPoruka
Yzzy
cro chopper forum
cro chopper forum
Yzzy

Broj postova : 1273
Godina imam : 61
Prebivalište : Zagreb,
Vozim : Jinlun 250
Na forumu od : 08.11.2007

Dovoljno je malo sunca Empty
PostajNaslov: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimened 11 stu 2007, 00:32

Poslije jučerašnje kiše i vjetruštine koji udariše na Zagreb, osvanuo je novi dan Gospodnji, stvoren za ..........vožnju, naravno! Pogled iz kreveta kroz taj čas otvorene žaluzine, na osunčanu fasadu susjedove kuće bio je dovoljan da jučerašnji plan za subotu padne u vodu. Umjesto obaveznog shopinga, na brzinu na plac, kupiti sir i vrhnje i krumpiiiiiraaaa, pa da smo već oko podne, kada još malo ugrije u sedlu.
Već nekako po difoltu ja se moram sjetiti rute confused , uključih vijuge, kamo bismo mogli!!??
Kaj ono piše od kud su Piva i Black??? Bistrica?? Ne! Ivanić? Mislim da je Ivanić! Kad dođemo doma, pogledal budem na M.F. , nazovemo ljude i idemo k njima!
Na putu do placa je salon od frendova, dugo ih nismo vidjeli, pa ćemo ih samo pozdraviti: Bok, kam se spremate? Mi idemo s kartingom na stazu u Novi Marof. Opet zaokret u planu; Idemo i mi! (Sori Pivice i Black, vidimo se drugi put! I love you ) Dugo nisam sjeo u karting a i to je ebeno dobro!!
Poziv Marilu (on je uvijek za vožnju), Brzom...ne javlja se, ziher spava, Aberu (on je u Sesvetama pa nam je usput) Čovjek nas čeka u pol jedan kod banke! Super! Tri motora, dobra postava!
Jaki promet kroz grad nas je malo usporio, pa kasnimo do Sesveta petnaestak minuta, ali Aber nas čeka. U formaciji "3" krećemo prema Zelini. Idemo starom cestom, jer za Marila i mene autoput je lipov pimpek! Aber će se prilagoditi custom vožnji, kaj mu ja mogu!?
Cesta je dobra, a nisam dugo vozio po njoj. Sjećam se da ima dosta zavoja koji mi se kada vozim auto, blago gade! Ali s motorom...to je druga prića! Moja je ženica dobar suvozač i fino me prati u zavoje, tako da se vozimo poprilično šarf. Gotovo nigdje ne spuštam ispod 80, osim u naseljima.
Karting stazu smo našli bez problema. Ekipa zuji s kartinzima po stazi, mehaničari se ljute, kritiziraju vozače, poznata atmosfera. Frend me odmah utrpao u bolid i istrčavam na stazu. U trećem zavoju me već prestigao čitav čopor ovih zujavaca! Največa sramota je kaj su to mahom klinci od 12-15 godina! Strašno! Bez kočenja i s povrijeđenim egom ulečem u jaki lijevi i...mlaka vode!!!! Završavam u spin pirueti kraj staze! Pas m.!!! Iskobeljam se nekak, smirim živce ulazim u drugi krug, korigiram putanju, u istom zavoju izbjegnem mlaku, ali sam pre brz! Fulam zavoj i prolazim krug po lakšoj varijanti. Treći krug; znaći prije onog usranog zavoja nagazi na kočnicu! Jesssss! Uspjeh! Ali...prokleti bolid čupa ko divlji a ja ne držim gas!!! Sranje do neba! Neki se vrag zaglavio i moram skrenuti u već mi poznatu blažu varijantu i na neki način zaustaviti ovu paklenu napravu. To čudo inače ide da poludiš i ak ga pustim, završiti ću u Zelini, a ak kočim, spaliti ću disk!
Odlučih se u trenu: isčupam mu lulicu sa svječice! Kroz debelu kožnu rukavicu opali me takav strujni udar da mi je skoro vizir odletil sa kacige! Prokleta naprava se konačno smiri. Viki, idi u vražju mater ti i tvoj karting! Požderi si ga!! Nisu četiri kotača za mene, ja sam ipak Yzzy!
Moja ekipa se grči od smjeha a ja ko Schumaher s kacigom pod rukom, pješice napuštam borilište. Ajmo mi nekam na cugu!
Uputili su nas u zgodan fast food restorančić "Flamingo" u Novom Marofu. Dobro je; skromno, ali čisto i s dobrom klopom i frendly osobljem. Poslije klope i cuge, pogled na sat, i u nebo koje se polako mrači. Vrijeme je za povratak doma. Do Zeline opet po staroj cesti, opet uživam u zavojima. U Zelini skrečemo na autoput do Sesveta (i Abercombie mora malo doći na svoje, odmah je potegnuo do daske). U Sesvetama na kratko svratismo kod Abera pogledati štence. Sada su stari tri tjedna i vrijedi ih vidjeti! Počeli su percipirati svijet oko sebe a još su bebe. Njihova mama nije oduševljena našim posjetom, a kako je ipak o dobermanu rijeć, poštujemo njeno mišljenje. Aber, bilo je lijepo voziti se s tobom, pozdrav ženici i doviđenja!
Odlazimo u hladnu Zagrebačku noć...
[Vrh] Go down
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: dokazni materijal!!!   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimened 11 stu 2007, 00:57

Dovoljno je malo sunca DSC03472
Dovoljno je malo sunca DSC03473
Dovoljno je malo sunca DSC03474
Dovoljno je malo sunca DSC03475
Dovoljno je malo sunca DSC03476

...konobar je o.k. ali ruke mu se tresu pred nabrijanim (i neobrijanim) ljutim i gladnim bikerima!
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimened 11 stu 2007, 08:38

bravo dečki ,svaka čast
baš mi je zanimljivo čitati vaše putopise, da se barem ja mogu tak se izražavati (pisati),
ja lakše pričam a pogotovo poslje par gemišta rendeer
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimened 11 stu 2007, 09:17

Društvo svaka vam čast !

Kako malo treba da čovjek bude sretan . Što su pravi bikeri ni gemišt u krvi se nemože sledit . Šalim se ovo za gemišt .
[Vrh] Go down
Yzzy
cro chopper forum
cro chopper forum
Yzzy

PostajNaslov: Re: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimened 11 stu 2007, 09:38

He, he! Slabi smo ti mi na gemištima; Maril je uglavnom na pivi a ja na čaju od mente. Embarassed

Zadnja promjena: ; ned 11 stu 2007, 09:41; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimened 11 stu 2007, 09:41

Yzzy je napisao/la:
He, he! Slabi smo ti no na gemištima; Maril je uglavnom na pivi a ja na čaju od mente. Embarassed

E dečki i sam sam na čaju , al od kamilice . E j...ga stiska me godina proizvodnje . Moram starcima uložiti prigovor što su žurili
[Vrh] Go down
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

PostajNaslov: Re: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimened 11 stu 2007, 20:02

deep je napisao/la:
Yzzy je napisao/la:
He, he! Slabi smo ti no na gemištima; Maril je uglavnom na pivi a ja na čaju od mente. Embarassed

E dečki i sam sam na čaju , al od kamilice . E j...ga stiska me godina proizvodnje . Moram starcima uložiti prigovor što su žurili

...nismo ti ni mi baš u cvijetu mladosti Dovoljno je malo sunca Old_5 Dovoljno je malo sunca Old_1
[Vrh] Go down
eltoro
man
man
eltoro

Broj postova : 440
Godina imam : 56
Prebivalište : zaprešić,laduč-kod talijanske granice
Vozim : Eltoro Slasher
Na forumu od : 15.11.2007

PostajNaslov: Re: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimepet 16 stu 2007, 19:18

blago vama dok se vi vozite ja moram šarafiti ali i mojih pet minuta će doći hahahahahaha
svaka čast same gasa cheers
[Vrh] Go down
black&white
man
man
black&white

Broj postova : 99
Godina imam : 43
Prebivalište : Zabok
Vozim : silverstone,marauder
Na forumu od : 07.11.2007

PostajNaslov: Re: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimepet 16 stu 2007, 19:56

Pajdo, tek sad vidim tu temu i dapače...kad budeš prema mom kraju javi obavezno..okolica Zaboka...a draga..haha..mislim Piva ti je iz Ivanića...nije baš usput, kaj ne...al kak su već rekli..same gas Very Happy
[Vrh] Go down
Free Spirit
cro chopper forum
cro chopper forum
Free Spirit

Broj postova : 1523
Godina imam : 58
Prebivalište : Pleternica
Vozim : yamaha FZ6S
Na forumu od : 20.11.2007

PostajNaslov: Re: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimečet 22 stu 2007, 20:58

Tek sam sada ovo pročitao i nemam riječi--svaka čast Dovoljno je malo sunca B020
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimepon 02 lip 2008, 14:18

to luky:

vidi luky, dobra staaara vremena (nebaš tako davno) kad se jahao kiwi
[Vrh] Go down
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

PostajNaslov: Re: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimepon 02 lip 2008, 14:47

magna je napisao/la:
to luky:

vidi luky, dobra staaara vremena (nebaš tako davno) kad se jahao kiwi

...e i mene je iznenadilo reaktiviranje ove teme, pa sam išao nešto potražiti:
Dovoljno je malo sunca 969085BC-4110-BA43-8498-132FF9EA4490_thumb
Dovoljno je malo sunca 453D05B2-C6D6-C246-8260-15B3861B3A3B_thumb

(Powered by frubar.net)
[Vrh] Go down
Yzzy
cro chopper forum
cro chopper forum
Yzzy

PostajNaslov: Re: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimepon 02 lip 2008, 15:25

Ili samo malo dublje u prošlost:

Image hosted by servimg.com
[Vrh] Go down
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

PostajNaslov: Re: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimepon 02 lip 2008, 15:40

2Yzzy:

...ha, bravo frende! u što se izrodio jedan mirni i povučeni, gotovo stidljivi skuteraš!?
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimepon 02 lip 2008, 18:25

u razularenu zvijer koja nemože ostati u krugu obitelji nego iz suboe u subotu divlja po partyjima. je li se to prije zvalo KRIZA SREDNJIH GODINA lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! geek
[Vrh] Go down
Brzi
man
man
Brzi

Broj postova : 367
Godina imam : 57
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Kawasaki ZR-7
Na forumu od : 12.05.2008

PostajNaslov: Re: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimepon 02 lip 2008, 19:43

Navodno je novi izraz za to MUŠKI KLIMAKTERIJ lol! lol! lol!
[Vrh] Go down
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

PostajNaslov: Re: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitimepon 02 lip 2008, 22:09

2Magna & 2Brzi

...balavurdijo jedna bestidna,ovako javno blatiti stričeka u godinama!lol!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Dovoljno je malo sunca   Dovoljno je malo sunca Icon_minitime

[Vrh] Go down

Dovoljno je malo sunca
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» ...kod Jastreba - malo cuge, malo meze, puno Speed Limita...
» Eto malo ja sad :)
» a sad malo ja..
» malo statistike
» malo sjevernije...