| HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON | |
|
+37ST_Johnny Pale dac LShawn snut cool hand luke ronin1 vatrogasac redneck sef-sale Marina Rocker rock GALE zuta guja emirharley ajkula gusgus custom rider Dog Soldier dudo lukylipik KekoWaspnation Jack Bušilica Saba EvolutionEngine LUKAČ li-st glavina01 Beatnik magna strider lord deda cro.chopper shadow One Night Stand 41 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON ned 05 tra 2009, 21:27 | |
| Ljubljana (u ovome slucaju ostavio bih politiku po strani jer za SVOJ novac trazim najbolje!). Pa makar i u ljubljani. A da su ljubazni - ljubazni su do kraja. I nagodni sto se tice cijena. Evo bas prije par dana moj prijatelj iz Hrvatske kupio je BUELL, a pokusavao se je nagoditi sa Forticarom nekoliko dana. Na kraju je kupio u Ljubljani, platio sve uvozne dadjbine za uvoz u Republiku Hrvatsku i dosao ga je BUELL do registracije u Hrvatskoj TOCNO 2500 euro (dvije tisuce petsto euro) manje nego da je kupio u ZG (upravo sam ga zvao na mobitel da provjerim, potvrdio je da je to tako kako sam napisao). | |
|
| |
cool hand luke man
Broj postova : 16 Godina imam : 39 Prebivalište : Colorado-Frisco Vozim : zasad ništa Na forumu od : 07.04.2009
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON uto 28 tra 2009, 19:14 | |
| ovako izgleda Iron za britansko tržište
https://www.youtube.com/watch?v=yjC7GRzKDAs
mogu reć da mi ovo standardno mjesto za reg. pločicu malo narušava izvorni dizajn Irona. kakav je zakon kod nas, jel netko upoznat? jesu dozvoljene side mounted pločice? | |
|
| |
redneck man
Broj postova : 68 Godina imam : 44 Prebivalište : uz fleksu, ne predaleko od aparata za varenje Vozim : HD FXDWG Na forumu od : 02.03.2009
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON uto 28 tra 2009, 19:25 | |
| po hrvatskom zakonu o homologaciji registarska oznaka mora biti smjestena na sredinu zadnjeg kraja, dakle nisu dozvoljene. ipak homologaciju u ovom slucaju obavlja uvoznik i takve stvari prolaze radi jednostavnijeg postupka. radio to pa znam | |
|
| |
gusgus man
Broj postova : 461 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : VN 900 Na forumu od : 26.05.2008
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON uto 28 tra 2009, 20:31 | |
| zna li tko koliko brzo se na sportsteru može zamijeniti solo sic sa "normalnim" ? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON uto 28 tra 2009, 20:47 | |
| A kaj reči : Ja ču budan sanjati !!! nema šanse osim ako banku neku opljačkam šmrc šmrc :dobar: |
|
| |
snut man
Broj postova : 158 Godina imam : 39 Prebivalište : dubrava/split Vozim : slazem Na forumu od : 28.04.2009
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON sri 29 tra 2009, 10:20 | |
| uzeo si mi banku iz usta.
sad vise nemogu ni pobjec u mexico zbog ove 'svinjske' gripe koju svinje uopce ne prenose, a ni sudan ni kuba nisu sto su bili... | |
|
| |
cool hand luke man
Broj postova : 16 Godina imam : 39 Prebivalište : Colorado-Frisco Vozim : zasad ništa Na forumu od : 07.04.2009
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON sri 29 tra 2009, 11:53 | |
| - redneck je napisao/la:
- po hrvatskom zakonu o homologaciji registarska oznaka mora biti smjestena na sredinu zadnjeg kraja, dakle nisu dozvoljene. ipak homologaciju u ovom slucaju obavlja uvoznik i takve stvari prolaze radi jednostavnijeg postupka. radio to pa znam
znači ipak se može stavit pločica sa strane. samo onda treba kupiti originalni držač i ugradit ga. | |
|
| |
LShawn girl
Broj postova : 193 Godina imam : 42 Prebivalište : SF Vozim : HD Deuce Screaming Eagle Na forumu od : 05.08.2008
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON sri 29 tra 2009, 15:27 | |
| Nažalost priće o Forticar-u i dalje se nastavljaju, i to na žalost će biti dok netko ne otvori servis. A ne da slinavi Lujo i Bujo čeprkaju po motoru, no nada umire zadnja...
No pošto je to jedino prodajno mjesto i servis, postoje dvije opcije:
1. Sa suzom u oku prepustati ljubimca u ruke već spomenutih Luje i Buje i nadajući se da će sve biti u redu, i da će kolega na sebi imati sve dijelove koje je imao prije servisa...radi samo jednog jedinog razloga.... GARANCIJA.
2. Fino stavit stvari na bike, osmijeh od uha do uha, i van granice na servis, ekipa u Italiji je i više nego ljubazna, tako da idu na ruku da dolaziš izvana, i prilagodavaju termine kako bi morao što manje čekati.... Guzica vidi puta, motor uziva u pedikuri, a vi popijete i poručate na glavnom trgu....mašala... | |
|
| |
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON sri 29 tra 2009, 18:14 | |
| - LShawn je napisao/la:
- Nažalost priće o Forticar-u i dalje se nastavljaju, i to na žalost će biti dok netko ne otvori servis. A ne da slinavi Lujo i Bujo čeprkaju po motoru, no nada umire zadnja...
No pošto je to jedino prodajno mjesto i servis, postoje dvije opcije:
1. Sa suzom u oku prepustati ljubimca u ruke već spomenutih Luje i Buje i nadajući se da će sve biti u redu, i da će kolega na sebi imati sve dijelove koje je imao prije servisa...radi samo jednog jedinog razloga.... GARANCIJA.
2. Fino stavit stvari na bike, osmijeh od uha do uha, i van granice na servis, ekipa u Italiji je i više nego ljubazna, tako da idu na ruku da dolaziš izvana, i prilagodavaju termine kako bi morao što manje čekati.... Guzica vidi puta, motor uziva u pedikuri, a vi popijete i poručate na glavnom trgu....mašala... To za one koji imaju motocikl u garanciji, inace toplo preporucujem Max-a u Ljubljani, servis koji radi razne prerade, ali odradjuju i servis za H-D motocikle. Kome treba broj mobitela, posaljem putem PP. | |
|
| |
dac cro chopper forum
Broj postova : 1237 Godina imam : 44 Prebivalište : kumrovec Vozim : Kymco Zing Na forumu od : 03.01.2009
| Naslov: Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON sri 29 tra 2009, 19:56 | |
| | |
|
| |
LShawn girl
Broj postova : 193 Godina imam : 42 Prebivalište : SF Vozim : HD Deuce Screaming Eagle Na forumu od : 05.08.2008
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON čet 30 tra 2009, 08:34 | |
| - emirharley je napisao/la:
To za one koji imaju motocikl u garanciji, inace toplo preporucujem Max-a u Ljubljani, servis koji radi razne prerade, ali odradjuju i servis za H-D motocikle.
Kome treba broj mobitela, posaljem putem PP. Sve je to 5, no rađe dam Talijanu nego Slovencu... | |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON čet 30 tra 2009, 09:51 | |
| Hm... ja sam stekao neki dojam da se može i kod El Tora i kod Tomića u Savskoj raditi servise a da ostane garancija! Nisam ziher, al provjeri! | |
|
| |
LShawn girl
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON čet 30 tra 2009, 10:27 | |
| - One Night Stand je napisao/la:
- Hm... ja sam stekao neki dojam da se može i kod El Tora i kod Tomića u Savskoj raditi servise a da ostane garancija! Nisam ziher, al provjeri!
To se stručno zove "ovlašten servis", i ne, Tomić nije, dakle dok je motor pod garancijom, servisiras ga kod Forticara nažalost, ili van granice.. | |
|
| |
Pale man
Broj postova : 79 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD - Fat Bob Na forumu od : 09.06.2008
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON čet 30 tra 2009, 13:18 | |
| | |
|
| |
LShawn girl
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON čet 30 tra 2009, 13:30 | |
| - Pale je napisao/la:
- meni Forticar ok...
gay is ok isto, pa nije da su svi oduševljeni Šala... Kome paše ima više opcija, tako da vozi miško!!!! | |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON čet 30 tra 2009, 15:42 | |
| Ja sam mislio da su i oni ovlašteni servis, da su dobili dozvolu! | |
|
| |
LShawn girl
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON čet 30 tra 2009, 15:46 | |
- Ja sam mislio da su i oni ovlašteni servis, da su dobili dozvolu!
Još ne, na čekanju su, imaju servis ali garancija tu rikava... ali zato kad garancija ode.... | |
|
| |
gusgus man
Broj postova : 461 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : VN 900 Na forumu od : 26.05.2008
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON čet 30 tra 2009, 22:58 | |
- Hm... ja sam stekao neki dojam da se može i kod El Tora i kod Tomića u Savskoj raditi servise a da ostane garancija! Nisam ziher, al provjeri!
ja kada i ako kupim harleya definitivno ga furam el toru. hebeš garanciju ak ti po motoru šrafi netko koga baš briga i/ili nema pomjma šta radi. frend je kupio novog vstroma i po cijenu gubitka garancije je otfurao bajk na prvi servis kod majstora koji zna znanje. | |
|
| |
ST_Johnny man
Broj postova : 149 Godina imam : 35 Prebivalište : Split Vozim : VN 800A Na forumu od : 27.01.2009
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON pet 29 svi 2009, 13:47 | |
| Za ovaj motor dajem livo jaje. .Al nema veze jer bi posli moga a najvjerojatnije i više nego sada. Samo to su samo Vratimo se realnosti :harley: | |
|
| |
sasa_c_bj man
Broj postova : 23 Godina imam : 33 Prebivalište : Bjelovar Vozim : Yamaha Drag Star 650 Na forumu od : 30.05.2009
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON ned 31 svi 2009, 01:16 | |
| ovo je lijep motor, ali pošto mu je cijena gotovo jednaka kao i ostalim 883 modelima, onda bih uzeo 883 c meni je on nekak ljepši harley je malo skuplji, ali mislim da se definitivno isplati dat svaku lipu | |
|
| |
HD Biker cro chopper forum
Broj postova : 520 Godina imam : 48 Prebivalište : EU Vozim : HD Police Road King Screaming Eagle Na forumu od : 03.12.2007
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON sri 08 srp 2009, 10:51 | |
|
Zadnja promjena: HD Biker; sri 08 srp 2009, 12:43; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON sri 08 srp 2009, 12:10 | |
| nhf ali jeli ovaj text prevodio google | |
|
| |
lunaroid cro chopper forum
Broj postova : 547 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagabria Vozim : Harley Davidson Na forumu od : 29.08.2009
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON sub 29 kol 2009, 22:15 | |
| Nedavno sam nabavio novu pilu u svojoj ergeli, a to je pogađate: Iron. To je moj prvi Harley i moram priznati da sam se zaljubio u taj motor. Ovo je moj prvi post | |
|
| |
black rain cro chopper forum
Broj postova : 732 Godina imam : 46 Prebivalište : negotin,srbija Vozim : v star 1300 Na forumu od : 22.12.2008
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON ned 22 stu 2009, 16:54 | |
| jer moze neko nesto vise reci o ironu 883 kakav je u voznji potrošnja goriva itd mane i prednosti...hvala | |
|
| |
lunaroid cro chopper forum
Broj postova : 547 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagabria Vozim : Harley Davidson Na forumu od : 29.08.2009
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON uto 01 pro 2009, 22:09 | |
| sorry na kasnom odgovoru, ali bolje ikad nego nikad Potrošnja ovisi kako se voziš, na autoputu doslovce ždere benzin. To mu je ujedno i jedna od mana - mali je tank, pa je za prekenjavanje po gradu super, ali kod nekog ozbiljnijeg puta treba pazit na benzinske pumpe i točit na svakoj...potrebna je i nekakva zaštita od vjetra na autoputu na tim brzinama... U mojoj knjizi, mana mu je i pre tih auspuh, iako moj zadnji motor je bio toliko bolesno glasan da je možda ovaj O.K., ali nemogu se otet dojmu da bi trebao biti malo glasniji. i to je to od mana a vrline su sve ostalo...predivan motor, stvarno za preporuku. motor ima 6000 km, a ja sam i dalje impresioniran... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON | |
| |
|
| |
| HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON | |
|