Broj postova : 46 Godina imam : 31 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aprilia Red Rose Classic Na forumu od : 18.10.2019
Naslov: Harley Davidson Sportster S čet 15 srp 2021, 12:25
Harley Davidson je predstavio novi model Sportster S.Ovaj motor ima tekuće hlađenu Revolution Max mašinu od 1250 kubika,kao i Pan America. https://www.harley-davidson.com/us/en/motorcycles/sportster-s.html Kakva su mišljenja forumaša o ovom motoru? Osobno mi je ok,nije mi najlijepši Harley,al ne izgleda loše.Da ga kupim,zamjenio bi auspuh,stavio malo duži blatobran i kožne bisage (i možda zamjenio sic,ak je original neudoban),i možda stavio okruglo prednje svjetlo.
El Nino man
Broj postova : 231 Godina imam : 38 Prebivalište : Čakovec Vozim : HD FLSTC Na forumu od : 25.08.2012
Naslov: Re: Harley Davidson Sportster S pet 16 srp 2021, 16:40
Meni je to full promašeni motor, ne kužim čemu to.. Isto kao i Pan America, guranje na teritorij GS-a, ovaj bi trebao biti konkurencija Monsteru i sl? Bolje da rade motore u kakvima su vrh, ne vjerujem da će ovime privući mlađu publiku. Moje mišljenje.
ZP1993 man
Broj postova : 46 Godina imam : 31 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aprilia Red Rose Classic Na forumu od : 18.10.2019
Naslov: Re: Harley Davidson Sportster S sub 17 srp 2021, 16:03
Koliko sam čuo,Bronx je trebao bit konkurencija Monsteru i drugim nakedima,al su odgodili izbacivanje tog motora na tržište. Sportster S mi više izgleda kao konkurencija Indianu FTR. Meni osobno je sasvim ok ako se ovi u Harleyu hoće proširiti na druga tržišta i privući nove mušterije,koliko znam prodaja im je u padu već desetak godina pa vrijedi probati napraviti nekaj novo kaj do sad nisu radili (adventure motore, naked motore, sportive...),a cruisere i tourere će sigurno i dalje proizvodit.A kaj se tiče toga jel ovaj motor pogodak il promašaj,mislim da je za sad još rano za to,za par godina će se vidit jel su popularni i jel ih ljudi kupuju.
martinx cro chopper forum
Broj postova : 1107 Godina imam : 59 Prebivalište : Amsterdam Vozim : VN900 custom Na forumu od : 28.11.2012
Naslov: Re: Harley Davidson Sportster S sub 17 srp 2021, 19:53
Da ga dobijem na poklon, prodao bi ga i kupio klasicnog rabljenog softaila.
El Nino and Crazycro like this post
ZP1993 man
Naslov: Re: Harley Davidson Sportster S sub 03 vel 2024, 18:49
Da ne otvaram novu temu za još jedan moderni Sportster,budem objavio u ovu.Nightster ima istu mašinu kao Sportster S,al malo više klasični dizajn (meni osobno izgleda bolje).
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
Naslov: Re: Harley Davidson Sportster S ned 04 vel 2024, 08:27
Nightster mi se puno više dopada od Sportstera S, a proizvođačima motora općenito danas nije lako.. Adventureri su izdominirali sve ostale vrste motora, to stanje traje već desetak godina i tome se više ne nazire kraj.
ZP1993 man
Naslov: Re: Harley Davidson Sportster S ned 04 vel 2024, 14:46
Da,zadnjih desetak godina je doba adventure i naked motora,plus nekaj malo retro motora (tipa Suzuki Katana, Kawasaki Z900RS, Ducati Scrambler...).