Broj postova : 652 Godina imam : 60 Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT Na forumu od : 10.11.2007
Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON sri 11 oľu 2009, 22:28
emirharley je napisao/la:
Motor je ekstra, ali vidite cijenu: 7.800 US$ = cca 6.000 EURO = cca 45.000 kuna! Zar to nije super cijena? Doduse, u Hrvatskoj je sigurno malo skuplje.......
U Njemackoj 7990 EURA...
Marina girl
Broj postova : 1566 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : se sa Dudom Na forumu od : 03.12.2008
e pa sportster i je roden da postane caffe racer....za ostalo je premali
sta se tice izvlacenja iz te masine, pa bome ima potencijala, samo ovi V&H auspusi cine vec cine znatnu promjenu. stavljao sam ih na nightstera i ko bi reko uz njih dobivate modeliranu elktronika, pa je i sam zahvat efikasniji....
a boja? mat crni renco spray, made in croatia. eno ga vec 3 godinu drzi na mom wide glide-u :lol:
a sad malo o forticaru heheeee moji omiljeni ducan. kad ga se vec spominje jel....
Viktor zna poso, on je u prodaji, a onaj drugi. ajme ajme, taj valjda i doma na ormaricu za cipele ima napisano kad obujes tenesicu zavezi znirance...covijek bi reko inteligentno inferioran, al strah me da ne uvrijedim koji durgi jednostanicni organizam. ipak oni su uvoznici, mi tek srafaimo to pa valjda oni znaju.....
gusgus man
Broj postova : 461 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : VN 900 Na forumu od : 26.05.2008
vozim se 90% po gradu, vikendima bih išao na malo duže, dva put u sezoni do splita (šolte). treba li mi zbog tih par izleta veća mašina ? ne. meni je ovaj sportster (uz triumph bonneville, naravno :lol:) ono što želim od motora. relativno okretan po gradu, vjerovatno se lako provlačiti kroz gužvu, dovoljno snage za jednog. izgleda (meni) bolje od bilo kojeg stock harleya, mat (ne volim krom), super zvuk sa vance & hines ispuhom. kada bih imao 200000 kn za motor koji želim trebalo bi mi "samo" onoliko koliko košta ovaj mali sportster....naravno ako ne bi puk'o pa opet na bazi većeg sportstera da složiti ovo
redneck man
Broj postova : 68 Godina imam : 44 Prebivalište : uz fleksu, ne predaleko od aparata za varenje Vozim : HD FXDWG Na forumu od : 02.03.2009
e ovo je vec jedna drugcija varijanata. naravno da hardtail rama daje duzine pa i prostora. al reci cu ti iskreno, da imam para za jos jedan motor. kupio bi sportsera 883. za relativno malo novaca od njega nastaje 1200, nabacio lasta governal i dobio svoj racing machine.
vozio sportsere i orginal i prerade i jednu stvar sta ti mogu rec, vrhunski okretni, laki ko pero, a snage i vise nego dovoljno.....
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
malo prosurfo po netu,ovaj bike u engleskoj kosta cca 42000kn,jos se uz to dobije pun tank,registracija,tj sjedi vozi,a ovi nasi u forticaru zaraduju masne pare,dode mi da odem po njega u eng
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON čet 02 tra 2009, 21:06
vatrogasac je napisao/la:
malo prosurfo po netu,ovaj bike u engleskoj kosta cca 42000kn,jos se uz to dobije pun tank,registracija,tj sjedi vozi,a ovi nasi u forticaru zaraduju masne pare,dode mi da odem po njega u eng
jednom se dogodilo da je lokalni ( citaj hrvatski ) ekskluzivni zastupnik odredjenih proizvoda bio skup, bahat i niskoristi pa sam se u nekoliko navrata pozalio maticnoj firmi, napisavsi nekolicinu elokventnih mailova sto je rezultiralo da doticni zastupnik izgubi zastupnistvo
bas me zanima koja je kriticna masa negodovanja potrebna da Forticar izgubi zastupnistvo
gusgus man
Broj postova : 461 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : VN 900 Na forumu od : 26.05.2008
Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON čet 02 tra 2009, 22:30
brijem da u ova krizna vremena teško - štogod prodaju dobro je :lol: ja pop..zdio na nove cijene triumpha - sa 69000 skočio na 83000 prati funta yen
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON čet 02 tra 2009, 23:50
gusgus je napisao/la:
brijem da u ova krizna vremena teško - štogod prodaju dobro je :lol: ja pop..zdio na nove cijene triumpha - sa 69000 skočio na 83000 prati funta yen
ja sam poceo sliniti na Triumph America. . . vjerojatno je i on otisao ' gore '
gusgus man
Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON pet 03 tra 2009, 13:05
Broj postova : 68 Godina imam : 44 Prebivalište : uz fleksu, ne predaleko od aparata za varenje Vozim : HD FXDWG Na forumu od : 02.03.2009
Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON pet 03 tra 2009, 14:26
problem je forticara da oni nisu ekskluzivni uvoznici ovlasteni od harley davidson Co direktno nego su subdealer od hd engelska. to je problem sa cijenom, a to je i problem jer nisu odgovorni direkt matici pa se i mogu zajebavat tak i bit bahati
gusgus man
Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON pet 03 tra 2009, 14:41
eh da se hoće otvoriti pravi zastupnik... sa pristupačnijim cijenama mislim da bi bilo novih harleya u našim redovima
ronin1 banned
Broj postova : 163 Godina imam : 1015 Prebivalište : kad je žena doma--doma,kad je nema - svugdje Vozim : trenutno svašta Na forumu od : 04.11.2008
Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON pet 03 tra 2009, 15:03
gusgus je napisao/la:
eh da se hoće otvoriti pravi zastupnik... sa pristupačnijim cijenama mislim da bi bilo novih harleya u našim redovima
KAD IDEMO NA POKER RUN ZAPALIMO FORTICAR!!!!!
redneck man
Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON ned 05 tra 2009, 11:27
da se hoce otvorit pravi zastupnik mozda bi i dao koji ovlasteni servis po hrvatskoj, pa netko recimo iz splita nebi trebao uzimat godisnji da odfura motor na servis.....a mozda bi bi cijene bile nize....
vatrogasac man
Broj postova : 256 Godina imam : 43 Prebivalište : slavonija Vozim : nadam se H-D jednog dana Na forumu od : 15.03.2009
Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON ned 05 tra 2009, 20:06
redneck je napisao/la:
da se hoce otvorit pravi zastupnik mozda bi i dao koji ovlasteni servis po hrvatskoj, pa netko recimo iz splita nebi trebao uzimat godisnji da odfura motor na servis.....a mozda bi bi cijene bile nize....
slazem s tobom u potpunosti,ali jbg,tko od nas "normalnih" ljudi ima para za takvo sto,jer ok je zaradit kad se necim bavis,ali nemoras zaradivat 20tkn,zadovolji se s 10tkn i vise ces sigurno prodat
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON ned 05 tra 2009, 21:15
Mada nisam neki ljubitelj uposlenika, pa samim time i firme Forticar ( od koje sam kupio Road King Classic) radi njihove cuvene i legendarne arogancije (jedna ekipa ode, dodje druga, ali arogancija ostane), ipak mislim da oni imaju odlicne, ili bolje reci uobicajene EXPORTNE cijene (odnosno u ovome slucaju - uvozne cijene u HR), na koje se nadodaju strasni nameti poput carine (OK), PDV-a (koji je u HR malo prevelik) i - trosarina (katastrofa).
Sta zelim reci? Mislim da za visoke cijene H-D u Hrvatskoj nije kriv Forticar, vec su krive dadjbine drzavi. Tako npr. moj motor kosta u Hrvatskoj za 6000 euro (sest hiljada eura) do registacije VISE nego sto taj isti motor kosta kada se kupi u HR (za eksportnu cijenu) i registrira u BiH. Znaci, exportna cijena iz HR je evropska, a takodjer i importna u Hrvatsku i sa te strane je (po mome misljenju) Forticar je OK, tj. povoljan.
Ali njihova arogancija i neljubaznost....o tome se mogu knjige pisati......
gusgus man
Naslov: Re: HARLEY DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON ned 05 tra 2009, 21:22
i šta sad da čovjek radi ? ja sam se toliko zapalio za ovog irona da sam prestao razmišljati o triumphu (koji je sada i 10000 kn skuplji od irona). kada se financije poslože kupiti u forticaru i servisirati negdje drugdje