| Alarm !!! | |
|
+12jebiki jura Eagle KekoWaspnation Quirin buralee custom rider dragger Rocker medo Jastreb lukylipik 16 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 10:15 | |
| ... dakle, jučer sam iznova slušao o toj temi; alarm na motoru, u biti osobno nemam ništa protiv - e sada me zanimaju Vaša iskustva ili spoznaje, modeli, ugrađivanje, cijene ............ ... pogotovo jer dosta Vas nema garažu, motore držite i "na dohvat" svakakovim "zaljubljenicima"..... | |
|
| |
Jastreb cro chopper forum
Broj postova : 1167 Godina imam : 58 Prebivalište : München Vozim : Yamaha TDM 900 RN 18 Na forumu od : 17.07.2008
| Naslov: Re: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 10:23 | |
| Meni se dopada alarm od Kamikaze,cuva motor od lopova,a mozes ga i na daljinski upaliti. Alarm je mrak... | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 10:30 | |
| - Jastreb je napisao/la:
- Meni se dopada alarm od Kamikaze,cuva motor od lopova,a mozes ga i na daljinski upaliti.
Alarm je mrak... ... jedino njega i Tamiga znam s ugrađenim "galamđijama".... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 10:38 | |
| Po meni alarm je u jednu ruku bačena investicija . Kad to kažem bačena investicija onda mislim na alarme jednostavnije izvedbe . kad alarm služi da bi pokazivali kako ima dodatnu opciju paljenje motora preko daljinskog upravljaća , onda sama namjena i nije opravdana . Kada se radi o sustavima koji mogu odrediti poziciju i stanje vašeg ljubimca e to je onda investicija koja može opravdati uložena sretstva .
Naime ova prva kategorija i koliko god bila mala investicija neisplativa je jer nema svoju namjenu . Danas se motocikli ne kradu guranjem , paljenjem , presjecanjem sajle za zaključavanje , nego ih u sekundi sad vidiš sad nevidiš , a kombi polako prolazi .
evo jedan domaći link na tu temu
http://www.aolin.hr/proizvodi_hr.htm |
|
| |
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 10:45 | |
| Kad sam kupovao motor,a parkiran je ispred zgrade ilio u haustoru (s druge strane )mislio sam ga obavezno stavit,onda sam shvatio da mi to itako neće pomoći samo ču maltretirat susjede jer dok se spustim s 9. kata ugasit samo će susjedi poludjet jer ga svatko malo netko gleda ,dira pogotovo klinci kad idu iz škole(kćer se prva pravi važna pred ekipom ) tako da sam odustao,a kad negdje parkiram kad ugasim triput se javi radio s peep,pa škvadra misli da je alarm. tako da sam odustao od toga ,ako mu je sudjeno neće pomoći ništa,kradu šlepere i genšere di neće mojih 170kg ,odnesu ga dvojica na rukama ,ako baš hoće. | |
|
| |
Broj postova : 1167 Godina imam : 58 Prebivalište : München Vozim : Yamaha TDM 900 RN 18 Na forumu od : 17.07.2008
| Naslov: Re: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 10:47 | |
| Kaj se tice profesionalnih lopova ne postoji ni jedan alarm da ga sprijeci u tome,cak ni oni najskupljiji . Za ove sitne lopove dovoljan je i lanac . Alarm na daljnski nije ni preskup al je Cool. Za opasne lopove, nebojim ih se,jer mi je masina kasko osigurana.
Zadnja promjena: Jastreb; uto 13 sij 2009, 10:50; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 10:50 | |
| - medo je napisao/la:
- Kad sam kupovao motor,a parkiran je ispred zgrade ilio u haustoru (s druge strane )mislio sam ga obavezno stavit,onda sam shvatio da mi to itako neće pomoći samo ču maltretirat susjede jer dok se spustim s 9. kata ugasit samo će susjedi poludjet jer ga svatko malo netko gleda ,dira pogotovo klinci kad idu iz škole(kćer se prva pravi važna pred ekipom )
tako da sam odustao,a kad negdje parkiram kad ugasim triput se javi radio s peep,pa škvadra misli da je alarm. tako da sam odustao od toga ,ako mu je sudjeno neće pomoći ništa,kradu šlepere i genšere di neće mojih 170kg ,odnesu ga dvojica na rukama ,ako baš hoće. Nabavi sa daljinskim pa neces morat sa 9 sprata dolje. | |
|
| |
Rocker cro chopper forum
Broj postova : 652 Godina imam : 60 Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT Na forumu od : 10.11.2007
| Naslov: Re: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 11:07 | |
| Alarm trosi struju pa se moze desiti da kad vi hocete motor nece....Opcija sa daljinskim paljenjem (kod mene ne ide posto skoro uvijek moram povuci cok da upalim) nudi se na eBay-u za 40-50 eura, no osim zajebancije ne vidim neku svrhu.... Lanac ili zakljucavanje na disku sasvim dovoljno za kokosare, a za profi lopine ne pomaze nista. Moje misljenje... | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 11:31 | |
| Naravno da ga imam, original Yamahin, motor je tvornički pripremljen za alarm, jednostavan za ugradnju, 180€, dva moda rada, automatski i manualni ... i ništa više radi sigurnosti. Dosta je kvalitetan i zadovoljan sam sa njim. | |
|
| |
custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 13:23 | |
| Orginal alarm je ok al dodavati treba oprezno jer danas ima svakavih i dosta troše bateriju,jedan moj prijatelj ima alarm na motoru i stalno mu prazni bateriju,doduše bio je i neki jeftin al si je našao puno problema,zato oprez,on ga je skinuo i sad je ok.
P.S. vozi Hondu Magnu | |
|
| |
buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 13:32 | |
| bas ste mi sad nasli sta cu raditi u ove hladne dane dok se nemoze voziti. napravit cu alarm za motocikl ako neko zna citati sheme i lemiti, imam vam ja neku shemu za alarm i daljinsko paljenje motora | |
|
| |
Quirin cro chopper forum
Broj postova : 1704 Godina imam : 48 Prebivalište : Sisak Vozim : VIRAGO XV 535 Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 13:36 | |
| O tome nisam puno razmišljao ali nemam ništa protiv, čak mi ideja i nije tako loša. | |
|
| |
KekoWaspnation cro chopper forum
Broj postova : 1546 Godina imam : 46 Prebivalište : Kreuzlingen Vozim : Honda CS Shadow 600 VT Na forumu od : 04.03.2008
| Naslov: Re: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 18:36 | |
| Alarm imam i ok mi je i ako mislim da nema tog alarma koji te moze zastititi od lopova,,vise mi sluzi za one "zaljubljenike" koji su spremni kopati i istrazivati po motorima.. | |
|
| |
Eagle cro chopper forum
Broj postova : 589 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : Intruder M800 Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 19:36 | |
| Kuio sam disc-lock s alarmom i za sada sam s njim zadovoljan.... Jedino se nekad zna upalit sam od sebe pa se ovim putem ispićavam svim susjedima kojima sigurno nekad padne na pamet da me.... | |
|
| |
jura man
Broj postova : 423 Godina imam : 54 Prebivalište : Rakitje Vozim : Suzuki Intruder 1800 vzr Na forumu od : 08.06.2008
| Naslov: Re: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 19:58 | |
| i ja ga naravno imam,kad si već priuštiš novi motor,pa još staviš hrpu dodatne opreme nije ti baš svejedno da negdje u mraku čuči nezaštičen | |
|
| |
jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 21:42 | |
| Ja ga imam i funkcionira zadovoljavajuće iako ga ne koristim. Siguran sam da nitko neće krasti keewaya osim ako nema dioptriju +-20 a što se tiče moto-džeparenja .....valjda imam previše povjerenja u ljude ili sam jednostavno lijen | |
|
| |
Parizer man
Broj postova : 396 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Črnomerec Vozim : Hyosung Aquila GV250i Na forumu od : 25.07.2008
| Naslov: Re: Alarm !!! uto 13 sij 2009, 21:46 | |
| Moj je prijatelj imao alarm na svom skuteru i super mu je služio. Naime, motor je bio parkiran blizu osnovne škole pa su se klinci znali verati po njemu, ali ih je alarm uvijek rastjerao... sa vremenom su prestali... | |
|
| |
tamigo man
Broj postova : 135 Godina imam : 64 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha VIRAGO 750 / 94g Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: Alarm !!! sri 14 sij 2009, 14:37 | |
| Stavio sam alarm, jer mi je lubav praktično na cesti. Ima dosta opcija, koje sve imaju svrhu otežati onim pravim lopinama posao. Što se tiče potrošnje struje, nisam do sada imao nikakvih teškoća s time. Doduše, kod mene se alarm prebacuje na vlastito napajanje već nakon par dana mirovanja, tako da akumulator ne trpi. A osim alarma imam još i debeli lanac na zadnjem i lokot na prednjem kotaču, pa ak ko voli nek se barem malo i namuči. | |
|
| |
profa man
Broj postova : 83 Godina imam : 57 Prebivalište : ZG Vozim : Honda Shadow Spirit (750) Na forumu od : 27.08.2008
| Naslov: Re: Alarm !!! sri 14 sij 2009, 15:24 | |
| Korisna stvarčica Ugradio ga prije godinu i pol. Znao se aktivirat po jakoj kiši, al je i to prestalo. Detalji na: http://www.raptor.hr/content/view/17/36/ | |
|
| |
mustra cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki er6n Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Re: Alarm !!! sri 14 sij 2009, 18:00 | |
| ja imam disk lock od raptora i zadovoljan sam za sada s njime. Ima alarm ali nikada se nije upalio kada netreba. a kada treba onda radi | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Alarm !!! | |
| |
|
| |
| Alarm !!! | |
|