|
|
| Pitanje za bravare - motanje cijevi | |
|
+6palomas freshman Kum asy Hrki dragger 10 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Pitanje za bravare - motanje cijevi uto 30 pro 2008, 20:07 | |
| to kaj ti hoćeš i da još nema oštečenja ni dragi bog na toj duljini ne spiga |
| | | buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Pitanje za bravare - motanje cijevi uto 30 pro 2008, 20:11 | |
| - bajker je napisao/la:
- to kaj ti hoćeš i da još nema oštečenja ni dragi bog na toj duljini ne spiga
a zasto ne? | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Pitanje za bravare - motanje cijevi uto 30 pro 2008, 20:19 | |
| Nije sad baš neka žurba, prikupio sam informacije, stat ću na loptu i odlućiti kako to rješiti. | |
| | | zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: Pitanje za bravare - motanje cijevi uto 30 pro 2008, 20:26 | |
| - dragger je napisao/la:
- Nije sad baš neka žurba, prikupio sam informacije, stat ću na loptu i odlućiti kako to rješiti.
A da probaš ovako nešto napraviti tj.da ti netko napravi. Može se lijepo obraditi i usjajiti. | |
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Pitanje za bravare - motanje cijevi uto 30 pro 2008, 23:57 | |
| - zanotti je napisao/la:
- dragger je napisao/la:
- Nije sad baš neka žurba, prikupio sam informacije, stat ću na loptu i odlućiti kako to rješiti.
A da probaš ovako nešto napraviti tj.da ti netko napravi. Može se lijepo obraditi i usjajiti.
Estetski je primamljivo ali postoje dva razloga za odustajanje. 1. Ne mogu upotrijebiti postojeći poklopac sa logom yamahe (koji je nimalo jeftin) 2. Ova varijanta isključuje gumeni amortizer u mostu (ako se tako može nazvati) btw Hm, ti si jedan od aduta za realizaciju, o tome iza nove god. | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Pitanje za bravare - motanje cijevi sri 31 pro 2008, 06:54 | |
| pitaj tu u susjedstvu (smb metal- gemišević, kod škole) | |
| | | buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Pitanje za bravare - motanje cijevi ned 04 sij 2009, 01:52 | |
| ovako, ako je ovo jos aktivno, a nije hitno mogao bi ja to probat napravit od punog rosfraja ako te zanima... dobili smo neke strojeve, pa cemo probat napravit nesto pa cu stavit slike.
pa ako ti se bude svidjelo, posaljes dimenzije pa ti napravim | |
| | | Tomislav cro chopper forum
Broj postova : 1 Godina imam : 34 Prebivalište : Vinkovci Vozim : a nevozim samo trebam pomoc Na forumu od : 15.04.2009
| Naslov: Re: Pitanje za bravare - motanje cijevi sri 15 tra 2009, 10:34 | |
| Trebam smotat inx cijev fi 20 mm stjenka debljine 1.5mm trebam motat u spiralu ili u krug od fi 500 mm. Na kojem stroju to mogu motati i gdje bi mogao nabaviti takav stroj??
nadam se da mi necete zamjeriti sto sam malo mladi od vas i sto jos nevozim motor... | |
| Naslov: Re: Pitanje za bravare - motanje cijevi sri 15 tra 2009, 11:42 | |
| - Tomislav je napisao/la:
- Trebam smotat inx cijev fi 20 mm stjenka debljine 1.5mm trebam motat u spiralu ili u krug od fi 500 mm.
Na kojem stroju to mogu motati i gdje bi mogao nabaviti takav stroj??
nadam se da mi necete zamjeriti sto sam malo mladi od vas i sto jos nevozim motor... Brzo u knjigu članova i predstavi se, inaće će te plavi kritizirati. Isto tako molim admina i moderatore da da stave temu pod kljuć, jer sam dobio sve potrebne informacije. Ono što trebam teško i skoro nikako je izvodivo. hvala | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanje za bravare - motanje cijevi | |
| |
| | | | Pitanje za bravare - motanje cijevi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|