|
|
| Zadnji uradak | |
|
+10HyperCube Night rider trunta asy dragger klesoo jebiki Kum Munja Saba 14 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Sitni man
Broj postova : 113 Godina imam : 46 Prebivalište : Garešnica Vozim : Cipelzug momentalno :( Na forumu od : 14.03.2008
| Naslov: Re: Zadnji uradak uto 16 ruj 2008, 15:49 | |
| forum je još uvijek u banani . A candy moramo izgleda nabavit iz vana sami, Fat nema nam druge. | |
| | | fat boy man
Broj postova : 337 Godina imam : 40 Prebivalište : Osijek Vozim : sve :P Na forumu od : 20.02.2008
| Naslov: Re: Zadnji uradak uto 16 ruj 2008, 16:06 | |
| - Sitni je napisao/la:
- forum je još uvijek u banani .
A candy moramo izgleda nabavit iz vana sami, Fat nema nam druge. bit ce tako rođo,nista od DMXa ... jos cu probat onaj savjet od GSXr-a sa tintom za print ako ni to neupali selim se treba imat nekog vani sico... ima toga u italiji,u austriji ali nemamo nikog(bar ja nemam) tinta 50ml (uzta,crvena,plava,crna) =200ml = 55kn probam pa javim | |
| | | Saba cro chopper forum
Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Zadnji uradak uto 16 ruj 2008, 20:17 | |
| Ništa od candy boje u Hrvatskoj bar za airbrush, doduše može se nać ona normalna, pa na veliki poštolj i zalit, ja bar blaniram tako dok se ne izučim kako triba i uzmem auto air ili nešto slično | |
| | | GALE man
Broj postova : 428 Godina imam : 32 Prebivalište : Valpovo Vozim : za sada ništa Na forumu od : 20.07.2008
| Naslov: Re: Zadnji uradak uto 16 ruj 2008, 20:31 | |
| svaka čast...kad uzmeme dragicu donesem ti kacigu da nacrtas nest...može??? :bravo: | |
| | | fat boy man
Broj postova : 337 Godina imam : 40 Prebivalište : Osijek Vozim : sve :P Na forumu od : 20.02.2008
| Naslov: Re: Zadnji uradak sri 17 ruj 2008, 08:36 | |
| - Saba je napisao/la:
- Ništa od candy boje u Hrvatskoj bar za airbrush, doduše može se nać ona normalna, pa na veliki poštolj i zalit, ja bar blaniram tako dok se ne izučim kako triba i uzmem auto air ili nešto slično
ma pusti price... koliko ti kod nas kosta autoair toliko ti u italiji kosta HouseOfKolor tako da mislim da cu cekat jos malo... evo i ja jos jednu kacigicu napravio,samo da od nekog uzicam aparat da slikam(moj popalili) | |
Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
| | | | fat boy man
| Naslov: Re: Zadnji uradak sri 17 ruj 2008, 15:15 | |
| ne siri dezinformacije :P
juricek obrt(G.Stupnik) ima autoair i schminke
2. ako vec imas nekog vani nenarucuj nista manje od House of kolor ili Alsa boja,one shot boje,njima dostupno i jeftino nama jok a najjaci su u svom poslu.... | |
| Naslov: Re: Zadnji uradak sri 17 ruj 2008, 18:02 | |
| - fat boy je napisao/la:
- ne siri dezinformacije :P
juricek obrt(G.Stupnik) ima autoair i schminke
2. ako vec imas nekog vani nenarucuj nista manje od House of kolor ili Alsa boja,one shot boje,njima dostupno i jeftino nama jok a najjaci su u svom poslu.... Je ali HoK nije na bazi vode, a ja doma ne mogu crtat sa nitro bojama. A koliko znam Juriček drži Createx, ali ne auto air, a drži i Schminke i golden boje | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zadnji uradak | |
| |
| | | | Zadnji uradak | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|