Početna stranicaPretraľnikHarley od Marka Perkovića Thompsona - Page 3 610RegistracijaLogin

Harley od Marka Perkovića Thompsona

Go down 
+27
sef-sale
puksy
skorpac
custom rider
Jack
klesoo
LUKAČ li-st
Booka
Rocker
lord
buba
ajkula
lukylipik
EvolutionEngine
KekoWaspnation
dragger
Mačak
freddie
StarRider
magna
emzika
stain
One Night Stand
Dr.Ma$$a
Zmija
THE CHOPPER KID
asy
31 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3
Autor/icaPoruka
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 3 Icon_minitimeuto 09 ruj 2008, 15:13

handdeploy je napisao/la:
klesoo je napisao/la:
handdeploy je napisao/la:

nitko tko ima za HD nije jadan
al način na koji se dođe do njega može biti takav

slazem se, ali bih dodao da i nacin da se dodje do Zinga ili bicikla ili... isto moze biti takav. Kolicina materijalnog dobra zasigurno nije mjerilo postenja covjeka.

naravno da ne, nisam rekao "mora" nego "može"
prevedeno: ko ima za harlija nije financijski jadan
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
StarRider
cro chopper forum
cro chopper forum
StarRider

Broj postova : 925
Godina imam : 72
Prebivalište : Hrvatska
Na forumu od : 17.11.2007

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 3 Icon_minitimeuto 09 ruj 2008, 15:21

Da ovo nije Harley Thompsona nebi sigurno izgubili 4 stranice (do sada) forumskog prostora. I to bez veze.Motor je ili lijep ili nije .Nije bitno.
Očito je Thompsonov ukus. I to akceptiram. Ovo nije diskusija o muzici, Thopmsonu,politici ili o bilo čemu drugome osim o motoru.
Stavljam dosta motora na forum i nijedan, ali nijedan nije toliko diskutiran kao taj motor.I to ne zato jer je HD nego zato jer je Thompsonov.
Postoje stranice na NET-u koje se zovu Celebrity Motorcycles. Pa pogledajte tamo tko od poznatih što vozi. Možda je zanimljivije.
MPT je rocker i sluša Iron Maiden koje voli iznad svega, ali sa presviravanjem Iron Maiden-a sigurno u Hrvatskoj nebi zaradio HD-a. O čemu pričamo. Čovjek ima lovu jer pjeva što očito ljudi vole. Pa što onda ? Neka zaradi ako može. Neka si kupi i 50 HD-a ako želi. Koji se k....c to nekoga tiče.meni je osobno motor lijep. I svaka mu čast na odabiru. To što bih ja nešto drugo ili što imam nešto drugo, ne znači da je njegova makina pljuga.
Toliko o tome.
I administratori. Otvorite temu "Poznati na motorima" . lol!
[Vrh] Go down
http://drivenikcroatia.com
puksy
man
man
puksy

Broj postova : 296
Godina imam : 54
Prebivalište : Zagreb
Vozim : NEŠTO!
Na forumu od : 26.08.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 3 Icon_minitimesri 15 lis 2008, 10:59

prilog temi.O Thompsonu necu puno.E moj narode!
A sad o Harleyu.Prije nego sam iskesao lovu za novi VN 900,na nacin da sam kombinirao kredu i prodaju auta itd.bavio sam se mislju o prodaji bubrega za kupnju Harleya(stret bob).Ipak je prevladao razum,ali budite uvjereni,samo privremeno,jer moje je ludilo puuunooooo jace!Jos samo da zakljucim.Cijene doticne ikone,su uzasno nerealne,u nasoj domovini,sto stvara krivu sliku o motoru,jer cim vidis taj bike,znas da ga je kupio netko ko to moze,a onda se u glavama budi jaz i zavist(takvi smo mi),htjeli to priznati ili ne,pa onda i taj prekrasni motor dobija epitet,sminkerskog,kicastog i sl.Daj nam boze,da svi jednog dana mozemo voziti Harleya!
[Vrh] Go down
sef-sale
man
man
sef-sale

Broj postova : 210
Godina imam : 41
Prebivalište : zagreb
Vozim : drag star xvs 1100 custom
Na forumu od : 17.04.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 3 Icon_minitimesri 15 lis 2008, 15:01

skorpac je napisao/la:
... sve vas samo čitam .... mislim si nekaj napisati, pa odustanem... i tako od kada je tema napisana.... svašta je tu napisano .. neke stvari stoje.. a većina ih je smješna... poglavito što su komentari .. malo je premršav.... Very Happy ..

.... meni je to smijeh veliki ..... Very Happy .. zakaj ? ... pa mi većina ubrajajući sebe vozimo zingove, aquile, i ko zna kakve sve kineze.... te ostale "malene igračkice" ..... 150-500 ccm Very Happy

..uglavnom tko je probao voziti HD i recimo zinga.. nemam niš protiv zinga, ali jednostavno uzel bum ga kao predstavnika kinesko - korejske " manjine Wink " .... te koliko got mi HD bio ružan i gadan.. vjerujem da bih uvijek radije uzeo HD-a zbog udobnosti te sigurnosti, ciklistike ....

.. uistinu ne kužim ove sve komentare ... Very Happy smješni su mi.... ja sam imao prilike voziti HD, nekoliko modela.... i mogu potvrditi da su to stvarno jaki i ful vozni strojevi. Dakako nisu konstruirani za naše ceste, više im pašu otvorene, jer tek onda počnu presti kak treba... i na takvoj se makini jedva čeka da se izađe na otvorenu cestu.... dok sa zingom, malenom Aquilicom .... i nije baš neki preveliki gušt. Da se ispravim.. je gušt je ali ima ovaj ALI.

.. da sad ne ispadnem seronja ili kaj ja znam kaj .... trenutno sam bez para i uskoro ću sakupiti dovoljno navaca da si ubodem jednu malu Aquilicu, suzukia .... ili tak nekaj ..

.. osobno meni isto thompson nije napetaniti draga, ličnost estrade.... on je meni jedino bio napet sa njegovim prvim glazbenim uradkom Čavoglavi. Very Happy .. tu je bio mast hev .. ostalo je bezveze Wink Smile

.... morti bum i ja jednom imao dosta kapitala da si uzmem kakvog harlija .... Uglavnom niti meni se HD izgledom ne sviđa, više mi se sviđaju Custom izrade, a samo mašina HD... no svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa tako valjda i ja ....

.. još bih želio napomenuti da se o ukusima ne raspravlja, a to se od kad postoje forumi o njima i raspravlja Smile...

.. nadam se da nisam nikoga osobno povrijedio, jer ukoliko jesam, ispričavam se odmah u startu, doista mi nije bila namjera ikoga povrijediti.

.. i za kraj bih vam želio pokazati kakv je to osječaj sjediti na Harlyu... pogledajte kako je to doživjela preljepa Jessica Smile

[url] https://www.youtube.com/watch?v=_x9q4I9sWuM [/url]

apsolutno potpisujem...
[Vrh] Go down
tea2310
girl
girl
tea2310

Broj postova : 18
Godina imam : 36
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : jos na zalost nista . .
Na forumu od : 18.05.2009

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 3 Icon_minitimeuto 23 lip 2009, 09:08

KekoWaspnation je napisao/la:
Rocker je napisao/la:
Harley Ive Grgurevica (iza stoji Petar Janjic Tromblon - legenda Trpinjske Ceste, da ne pomislite da je Ivo obolio ili sta ja znam...) Thompsomov je prema njemu Pocket Bike

Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 3 Imgp0271wp1

Cuo sam da Ivo Gregurevic vozi chopper i zaista nisam mogao vjerovati...stvarno lijep motor...dobro se zivi i dobar ukus

a da samo vidite od Ive Harley ...
Zbilja je krasan.

Drugi put kad ću ići kod njega u Orašje mogu vam ga
fotkat bez problema i stavit fotke ovdje Smile)
[Vrh] Go down
Rocker
cro chopper forum
cro chopper forum
Rocker

Broj postova : 652
Godina imam : 60
Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt
Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT
Na forumu od : 10.11.2007

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 3 Icon_minitimeuto 23 lip 2009, 12:43

tea2310 je napisao/la:
KekoWaspnation je napisao/la:
Rocker je napisao/la:
Harley Ive Grgurevica (iza stoji Petar Janjic Tromblon - legenda Trpinjske Ceste, da ne pomislite da je Ivo obolio ili sta ja znam...) Thompsomov je prema njemu Pocket Bike

Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 3 Imgp0271wp1

Cuo sam da Ivo Gregurevic vozi chopper i zaista nisam mogao vjerovati...stvarno lijep motor...dobro se zivi i dobar ukus

a da samo vidite od Ive Harley ...
Zbilja je krasan.

Drugi put kad ću ići kod njega u Orašje mogu vam ga
fotkat bez problema i stavit fotke ovdje Smile)
ucini to... Very Happy
[Vrh] Go down
http://ulmo.eu
george
man
man
george

Broj postova : 395
Godina imam : 57
Prebivalište : 058
Vozim : vozit ću
Na forumu od : 19.05.2009

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 3 Icon_minitimečet 25 lip 2009, 16:34

njuskalo.hr ;

prodaje se BMW r 1200
2004.očuvan, drugi vlasnik.prvi-M.P.Thompson
[Vrh] Go down
Pegaz
man
man
Pegaz

Broj postova : 71
Godina imam : 52
Prebivalište : zabok
Vozim : yamaha virago 250
Na forumu od : 11.03.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 3 Icon_minitimepet 04 ruj 2009, 16:55

super je sve osim felgi i sajbe
[Vrh] Go down
snut
man
man
snut

Broj postova : 158
Godina imam : 39
Prebivalište : dubrava/split
Vozim : slazem
Na forumu od : 28.04.2009

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 3 Icon_minitimened 06 ruj 2009, 01:06

Volim thompsona, volim harley, a po jajima gazit necu...

:strasan bajk:
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 3 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Harley od Marka Perkovića Thompsona
[Vrh] 
Stranica 3 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» marka ulja?..
» ... VOZZ (australska marka kaciga) !
» Harley-Apn
» 3 cilindra Harley
» Harley - prerade