|
|
| Harley od Marka Perkovića Thompsona | |
|
+27sef-sale puksy skorpac custom rider Jack klesoo LUKAČ li-st Booka Rocker lord buba ajkula lukylipik EvolutionEngine KekoWaspnation dragger Mačak freddie StarRider magna emzika stain One Night Stand Dr.Ma$$a Zmija THE CHOPPER KID asy 31 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona uto 09 ruj 2008, 15:13 | |
| - handdeploy je napisao/la:
- klesoo je napisao/la:
- handdeploy je napisao/la:
nitko tko ima za HD nije jadan al način na koji se dođe do njega može biti takav slazem se, ali bih dodao da i nacin da se dodje do Zinga ili bicikla ili... isto moze biti takav. Kolicina materijalnog dobra zasigurno nije mjerilo postenja covjeka. naravno da ne, nisam rekao "mora" nego "može" prevedeno: ko ima za harlija nije financijski jadan | |
| | | StarRider cro chopper forum
Broj postova : 925 Godina imam : 72 Prebivalište : Hrvatska Na forumu od : 17.11.2007
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona uto 09 ruj 2008, 15:21 | |
| Da ovo nije Harley Thompsona nebi sigurno izgubili 4 stranice (do sada) forumskog prostora. I to bez veze.Motor je ili lijep ili nije .Nije bitno. Očito je Thompsonov ukus. I to akceptiram. Ovo nije diskusija o muzici, Thopmsonu,politici ili o bilo čemu drugome osim o motoru. Stavljam dosta motora na forum i nijedan, ali nijedan nije toliko diskutiran kao taj motor.I to ne zato jer je HD nego zato jer je Thompsonov. Postoje stranice na NET-u koje se zovu Celebrity Motorcycles. Pa pogledajte tamo tko od poznatih što vozi. Možda je zanimljivije. MPT je rocker i sluša Iron Maiden koje voli iznad svega, ali sa presviravanjem Iron Maiden-a sigurno u Hrvatskoj nebi zaradio HD-a. O čemu pričamo. Čovjek ima lovu jer pjeva što očito ljudi vole. Pa što onda ? Neka zaradi ako može. Neka si kupi i 50 HD-a ako želi. Koji se k....c to nekoga tiče.meni je osobno motor lijep. I svaka mu čast na odabiru. To što bih ja nešto drugo ili što imam nešto drugo, ne znači da je njegova makina pljuga. Toliko o tome. I administratori. Otvorite temu "Poznati na motorima" . | |
| | | puksy man
Broj postova : 296 Godina imam : 54 Prebivalište : Zagreb Vozim : NEŠTO! Na forumu od : 26.08.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona sri 15 lis 2008, 10:59 | |
| prilog temi.O Thompsonu necu puno.E moj narode! A sad o Harleyu.Prije nego sam iskesao lovu za novi VN 900,na nacin da sam kombinirao kredu i prodaju auta itd.bavio sam se mislju o prodaji bubrega za kupnju Harleya(stret bob).Ipak je prevladao razum,ali budite uvjereni,samo privremeno,jer moje je ludilo puuunooooo jace!Jos samo da zakljucim.Cijene doticne ikone,su uzasno nerealne,u nasoj domovini,sto stvara krivu sliku o motoru,jer cim vidis taj bike,znas da ga je kupio netko ko to moze,a onda se u glavama budi jaz i zavist(takvi smo mi),htjeli to priznati ili ne,pa onda i taj prekrasni motor dobija epitet,sminkerskog,kicastog i sl.Daj nam boze,da svi jednog dana mozemo voziti Harleya! | |
| | | sef-sale man
Broj postova : 210 Godina imam : 41 Prebivalište : zagreb Vozim : drag star xvs 1100 custom Na forumu od : 17.04.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona sri 15 lis 2008, 15:01 | |
| - skorpac je napisao/la:
- ... sve vas samo čitam .... mislim si nekaj napisati, pa odustanem... i tako od kada je tema napisana.... svašta je tu napisano .. neke stvari stoje.. a većina ih je smješna... poglavito što su komentari .. malo je premršav.... ..
.... meni je to smijeh veliki ..... .. zakaj ? ... pa mi većina ubrajajući sebe vozimo zingove, aquile, i ko zna kakve sve kineze.... te ostale "malene igračkice" ..... 150-500 ccm
..uglavnom tko je probao voziti HD i recimo zinga.. nemam niš protiv zinga, ali jednostavno uzel bum ga kao predstavnika kinesko - korejske " manjine " .... te koliko got mi HD bio ružan i gadan.. vjerujem da bih uvijek radije uzeo HD-a zbog udobnosti te sigurnosti, ciklistike ....
.. uistinu ne kužim ove sve komentare ... smješni su mi.... ja sam imao prilike voziti HD, nekoliko modela.... i mogu potvrditi da su to stvarno jaki i ful vozni strojevi. Dakako nisu konstruirani za naše ceste, više im pašu otvorene, jer tek onda počnu presti kak treba... i na takvoj se makini jedva čeka da se izađe na otvorenu cestu.... dok sa zingom, malenom Aquilicom .... i nije baš neki preveliki gušt. Da se ispravim.. je gušt je ali ima ovaj ALI.
.. da sad ne ispadnem seronja ili kaj ja znam kaj .... trenutno sam bez para i uskoro ću sakupiti dovoljno navaca da si ubodem jednu malu Aquilicu, suzukia .... ili tak nekaj ..
.. osobno meni isto thompson nije napetaniti draga, ličnost estrade.... on je meni jedino bio napet sa njegovim prvim glazbenim uradkom Čavoglavi. .. tu je bio mast hev .. ostalo je bezveze
.... morti bum i ja jednom imao dosta kapitala da si uzmem kakvog harlija .... Uglavnom niti meni se HD izgledom ne sviđa, više mi se sviđaju Custom izrade, a samo mašina HD... no svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa tako valjda i ja .... .. još bih želio napomenuti da se o ukusima ne raspravlja, a to se od kad postoje forumi o njima i raspravlja ...
.. nadam se da nisam nikoga osobno povrijedio, jer ukoliko jesam, ispričavam se odmah u startu, doista mi nije bila namjera ikoga povrijediti.
.. i za kraj bih vam želio pokazati kakv je to osječaj sjediti na Harlyu... pogledajte kako je to doživjela preljepa Jessica
[url] https://www.youtube.com/watch?v=_x9q4I9sWuM [/url] apsolutno potpisujem... | |
| | | tea2310 girl
Broj postova : 18 Godina imam : 36 Prebivalište : Zaprešić Vozim : jos na zalost nista . . Na forumu od : 18.05.2009
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona uto 23 lip 2009, 09:08 | |
| - KekoWaspnation je napisao/la:
- Rocker je napisao/la:
- Harley Ive Grgurevica (iza stoji Petar Janjic Tromblon - legenda Trpinjske Ceste, da ne pomislite da je Ivo obolio ili sta ja znam...) Thompsomov je prema njemu Pocket Bike
Cuo sam da Ivo Gregurevic vozi chopper i zaista nisam mogao vjerovati...stvarno lijep motor...dobro se zivi i dobar ukus a da samo vidite od Ive Harley ... Zbilja je krasan. Drugi put kad ću ići kod njega u Orašje mogu vam ga fotkat bez problema i stavit fotke ovdje ) | |
| | | Rocker cro chopper forum
Broj postova : 652 Godina imam : 60 Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT Na forumu od : 10.11.2007
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona uto 23 lip 2009, 12:43 | |
| | |
| | | george man
Broj postova : 395 Godina imam : 57 Prebivalište : 058 Vozim : vozit ću Na forumu od : 19.05.2009
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona čet 25 lip 2009, 16:34 | |
| njuskalo.hr ;
prodaje se BMW r 1200 2004.očuvan, drugi vlasnik.prvi-M.P.Thompson | |
| | | Pegaz man
Broj postova : 71 Godina imam : 52 Prebivalište : zabok Vozim : yamaha virago 250 Na forumu od : 11.03.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona pet 04 ruj 2009, 16:55 | |
| super je sve osim felgi i sajbe | |
| | | snut man
Broj postova : 158 Godina imam : 39 Prebivalište : dubrava/split Vozim : slazem Na forumu od : 28.04.2009
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona ned 06 ruj 2009, 01:06 | |
| Volim thompsona, volim harley, a po jajima gazit necu...
:strasan bajk: | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona | |
| |
| | | | Harley od Marka Perkovića Thompsona | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|