Početna stranicaPretraľnikHarley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 610RegistracijaLogin

Harley od Marka Perkovića Thompsona

Go down 
+27
sef-sale
puksy
skorpac
custom rider
Jack
klesoo
LUKAČ li-st
Booka
Rocker
lord
buba
ajkula
lukylipik
EvolutionEngine
KekoWaspnation
dragger
Mačak
freddie
StarRider
magna
emzika
stain
One Night Stand
Dr.Ma$$a
Zmija
THE CHOPPER KID
asy
31 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
KekoWaspnation
cro chopper forum
cro chopper forum
KekoWaspnation

Broj postova : 1546
Godina imam : 46
Prebivalište : Kreuzlingen
Vozim : Honda CS Shadow 600 VT
Na forumu od : 04.03.2008

Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimepet 05 ruj 2008, 18:17

Imao sam prilike uzivo vidjeti Markov motor jer poznajemo neke iste ljude a oni mi o njemu govore samo pozitivno i da zaista obozava choppere sto mi je drago , meni se motor jako dopada a posebno kada je taj sic naslon,,uzivo bolje izgleda..
[Vrh] Go down
EvolutionEngine
man
man
EvolutionEngine

Broj postova : 388
Godina imam : 40
Prebivalište : Bjelovar-Zagreb
Vozim : H-D XL883
Na forumu od : 15.08.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimepet 05 ruj 2008, 20:43

Ma motor je mrak.
Đipala sam po njemu deset dana na autoshowu dok ga Thompson nije kupio i onda mi je par dana nakon sajma isti proletio pred očima (a ja u autu, nemoćna, crveno na semaforu, sa slušalicama u ušima i dogovaram sastanak : )) odmah me neka tuga uhvatila, kao da smo zajedno prošli milje i milje (rocker i ja - ne thompson i ja) Sad
[Vrh] Go down
stain
cro chopper forum
cro chopper forum
stain

Broj postova : 2947
Godina imam : 913
Prebivalište : Unknown
Vozim : Canyon Roadlite 7.0
Na forumu od : 15.04.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimepet 05 ruj 2008, 20:44

EvolutionEngine je napisao/la:
Ma motor je mrak.
Đipala sam po njemu deset dana na autoshowu dok ga Thompson nije kupio i onda mi je par dana nakon sajma isti proletio pred očima (a ja u autu, nemoćna, crveno na semaforu, sa slušalicama u ušima i dogovaram sastanak : )) odmah me neka tuga uhvatila, kao da smo zajedno prošli milje i milje (rocker i ja - ne thompson i ja) Sad

Ne kužimzbog čega Sad , zato što nisi đipala s Thompsonom?
[Vrh] Go down
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimesub 06 ruj 2008, 01:06

... u principu meni je i njegov motor i njegova glazba o.k.; ja sam ipak generacija koja je uz njegovu glazbu imala jednu utjehu i snagu (ma što tko mislio o MPT i vremenu koje spomenuh)!

...ali da se i našalim....
... može li :santos: "bikers for biker 2"; jer vidite da čovjek nema za regu Very Happy :lol: Exclamation Exclamation Exclamation
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimesub 06 ruj 2008, 01:24

freddie je napisao/la:
Jako lijep motorić i jako mi se sviđa al ja neznam tko je Thompson.

...ne zna tko je Thompson, Bože sveti...

...ovo ti je Thompson:
Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 47E92FA1-926C-E24E-922E-96BDA1408EAC_thumb

(Powered by frubar.net)
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
ajkula
man
man
ajkula

Broj postova : 149
Godina imam : 50
Prebivalište : Zagreb
Vozim : H-D FXDBI
Na forumu od : 16.03.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimesub 06 ruj 2008, 03:51

hehe jel thomson ili tomos ?? lol!

da, motoric je rocker c, nista posebno, meni se osobno ne svidja, malo je sprckan s tom debelom zadnjom gumom i cudnim prednjim dijelom.. u svakom slucaju ja bi uvijek radije kupio street glide, road kinga , softail heritagea i naravno street bob-a..

.. u svakom slucaju svaka lijepa slika nekog motorica je dobro dosla i lijepo ih je vidit
[Vrh] Go down
http://www.baljkas.com
ajkula
man
man
ajkula

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimesub 06 ruj 2008, 03:52

i zaboravih reci da mi je drago za svaki HD u HR.. daj boze da svi imaju para da si ga kupe..
[Vrh] Go down
buba
cro chopper forum
cro chopper forum
buba

Broj postova : 2353
Godina imam : 47
Prebivalište : Ozalj
Vozim : Shadow VT 750
Na forumu od : 18.05.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimesub 06 ruj 2008, 09:03

Motor je lijep i sve to , ipak je to harley, ali jednostavno nije po mom ukusu
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/groups/mogilamk/
lord
cro chopper forum
cro chopper forum
lord

Broj postova : 2497
Godina imam : 39
Prebivalište : ZG
Vozim : GSF
Na forumu od : 22.02.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimesub 06 ruj 2008, 16:20

Meni se motor ne sviđa..

Nekak mi nije baš nešto. Mislim da bi više on gledao moju damu, nego ja njegovog HD-a Very Happy
[Vrh] Go down
http://www.ram-servis.hr
Rocker
cro chopper forum
cro chopper forum
Rocker

Broj postova : 652
Godina imam : 60
Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt
Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT
Na forumu od : 10.11.2007

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimened 07 ruj 2008, 00:42

Harley Ive Grgurevica (iza stoji Petar Janjic Tromblon - legenda Trpinjske Ceste, da ne pomislite da je Ivo obolio ili sta ja znam...) Thompsomov je prema njemu Pocket Bike

Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Imgp0271wp1
[Vrh] Go down
http://ulmo.eu
Booka
man
man
Booka

Broj postova : 120
Godina imam : 34
Prebivalište : Banjaluka
Vozim : Regal Raptor 125
Na forumu od : 15.08.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimened 07 ruj 2008, 01:30

sto se tice Thompsonovog HD malo je brate sitan!!JA volim glomazne i robusne motore!!Kao ovaj iz posta prije mene(bilo bi previse da citiram)
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimened 07 ruj 2008, 18:34

Je je, ovaj mi se puuno više sviđa, da imam love ovo bi bija moj izbor
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
KekoWaspnation
cro chopper forum
cro chopper forum
KekoWaspnation

Broj postova : 1546
Godina imam : 46
Prebivalište : Kreuzlingen
Vozim : Honda CS Shadow 600 VT
Na forumu od : 04.03.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimened 07 ruj 2008, 18:39

Rocker je napisao/la:
Harley Ive Grgurevica (iza stoji Petar Janjic Tromblon - legenda Trpinjske Ceste, da ne pomislite da je Ivo obolio ili sta ja znam...) Thompsomov je prema njemu Pocket Bike

Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Imgp0271wp1

Cuo sam da Ivo Gregurevic vozi chopper i zaista nisam mogao vjerovati...stvarno lijep motor...dobro se zivi i dobar ukus
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimened 07 ruj 2008, 18:47

Samo majko mila kakve ruužnee bisage na ovakav motor... nc nc nc...
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
LUKAČ li-st
man
man
LUKAČ li-st

Broj postova : 493
Godina imam : 36
Prebivalište : Sarajevo-Livno-ST
Vozim : vozit cu
Na forumu od : 26.08.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimened 07 ruj 2008, 22:11

motor je ludilo malo mrsav ali nebi se bunio kad bi imao novaca nabavit ipak HD je HD
a Thompsona nemam nista protiv njega ima lipe pisme neke muzičke dionice je posudia od nekih stranih bendova ali to je danas normalno

ps:to mi nikad nece bit jasno zasto resetaju jadnog covika
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimepon 08 ruj 2008, 17:37

pricajte vi sto god hocete, ja bih volio imati takav!
Wink
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

Broj postova : 3022
Prebivalište : Zadar
Vozim : uspomene
Na forumu od : 10.12.2007

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimepon 08 ruj 2008, 20:44

LUKAČ li-st je napisao/la:
motor je ludilo malo mrsav ali nebi se bunio kad bi imao novaca nabavit ipak HD je HD
a Thompsona nemam nista protiv njega ima lipe pisme neke muzičke dionice je posudia od nekih stranih bendova ali to je danas normalno

ps:to mi nikad nece bit jasno zasto resetaju jadnog covika

nitko tko ima za HD nije jadan
al način na koji se dođe do njega može biti takav
[Vrh] Go down
Jack
cro chopper forum
cro chopper forum
Jack

Broj postova : 3028
Godina imam : 58
Vozim : više ne vozim
Na forumu od : 29.04.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimeuto 09 ruj 2008, 12:48

[/quote]
al način na koji se dođe do njega može biti takav[/quote]

potpisujem
[Vrh] Go down
http://www.alanmatuka.com
ajkula
man
man
ajkula

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimeuto 09 ruj 2008, 12:53

...ja sam jadan jel hocu jos jednog :bball:
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimeuto 09 ruj 2008, 13:04

handdeploy je napisao/la:

slazem se, ali bih dodao da i nacin da se dodje do Zinga ili bicikla ili... isto moze biti takav. Kolicina materijalnog dobra zasigurno nije mjerilo postenja covjeka.
[Vrh] Go down
LUKAČ li-st
man
man
LUKAČ li-st

Broj postova : 493
Godina imam : 36
Prebivalište : Sarajevo-Livno-ST
Vozim : vozit cu
Na forumu od : 26.08.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimeuto 09 ruj 2008, 13:27

Citat :
Kolicina materijalnog dobra zasigurno nije mjerilo postenja covjeka
slazem se
[Vrh] Go down
custom rider
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3324
Godina imam : 45
Prebivalište : Pula
Vozim : vozim crni motor
Na forumu od : 18.03.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimeuto 09 ruj 2008, 13:38

bike mi je malo čudan valjda se treba malo naviknut na novi,komercijalni dizajn H-D,puno je ljepši bez zadnjeg sica.
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimeuto 09 ruj 2008, 13:42

custom rider je napisao/la:
bike mi je malo čudan valjda se treba malo naviknut na novi,komercijalni dizajn H-D,puno je ljepši bez zadnjeg sica.

mene zanima moze li se taj zadnji dio podici i sluziti kao naslon. Ovako mi se cini kao pomocno sjedalo za curice do 55kg, sto je fantasticna stvar!

cheers
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

Broj postova : 597
Godina imam : 49
Vozim : Aquila custom
Na forumu od : 19.06.2008

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimeuto 09 ruj 2008, 14:47

... sve vas samo čitam .... mislim si nekaj napisati, pa odustanem... i tako od kada je tema napisana.... svašta je tu napisano .. neke stvari stoje.. a većina ih je smješna... poglavito što su komentari .. malo je premršav.... Very Happy ..

.... meni je to smijeh veliki ..... Very Happy .. zakaj ? ... pa mi većina ubrajajući sebe vozimo zingove, aquile, i ko zna kakve sve kineze.... te ostale "malene igračkice" ..... 150-500 ccm Very Happy

..uglavnom tko je probao voziti HD i recimo zinga.. nemam niš protiv zinga, ali jednostavno uzel bum ga kao predstavnika kinesko - korejske " manjine Wink " .... te koliko got mi HD bio ružan i gadan.. vjerujem da bih uvijek radije uzeo HD-a zbog udobnosti te sigurnosti, ciklistike ....

.. uistinu ne kužim ove sve komentare ... Very Happy smješni su mi.... ja sam imao prilike voziti HD, nekoliko modela.... i mogu potvrditi da su to stvarno jaki i ful vozni strojevi. Dakako nisu konstruirani za naše ceste, više im pašu otvorene, jer tek onda počnu presti kak treba... i na takvoj se makini jedva čeka da se izađe na otvorenu cestu.... dok sa zingom, malenom Aquilicom .... i nije baš neki preveliki gušt. Da se ispravim.. je gušt je ali ima ovaj ALI.

.. da sad ne ispadnem seronja ili kaj ja znam kaj .... trenutno sam bez para i uskoro ću sakupiti dovoljno navaca da si ubodem jednu malu Aquilicu, suzukia .... ili tak nekaj ..

.. osobno meni isto thompson nije napetaniti draga, ličnost estrade.... on je meni jedino bio napet sa njegovim prvim glazbenim uradkom Čavoglavi. Very Happy .. tu je bio mast hev .. ostalo je bezveze Wink Smile

.... morti bum i ja jednom imao dosta kapitala da si uzmem kakvog harlija .... Uglavnom niti meni se HD izgledom ne sviđa, više mi se sviđaju Custom izrade, a samo mašina HD... no svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa tako valjda i ja ....

.. još bih želio napomenuti da se o ukusima ne raspravlja, a to se od kad postoje forumi o njima i raspravlja Smile...

.. nadam se da nisam nikoga osobno povrijedio, jer ukoliko jesam, ispričavam se odmah u startu, doista mi nije bila namjera ikoga povrijediti.

.. i za kraj bih vam želio pokazati kakv je to osječaj sjediti na Harlyu... pogledajte kako je to doživjela preljepa Jessica Smile

[url] https://www.youtube.com/watch?v=_x9q4I9sWuM [/url]
[Vrh] Go down
http://skorpac.daportfolio.com/
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

Broj postova : 3022
Prebivalište : Zadar
Vozim : uspomene
Na forumu od : 10.12.2007

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitimeuto 09 ruj 2008, 15:10

klesoo je napisao/la:
handdeploy je napisao/la:

slazem se, ali bih dodao da i nacin da se dodje do Zinga ili bicikla ili... isto moze biti takav. Kolicina materijalnog dobra zasigurno nije mjerilo postenja covjeka.

naravno da ne, nisam rekao "mora" nego "može"
prevedeno: ko ima za harlija nije financijski jadan
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona   Harley od Marka Perkovića Thompsona - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Harley od Marka Perkovića Thompsona
[Vrh] 
Stranica 2 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» marka ulja?..
» ... VOZZ (australska marka kaciga) !
» Harley-Apn
» 3 cilindra Harley
» Harley - prerade