| Harley od Marka Perkovića Thompsona | |
|
+27sef-sale puksy skorpac custom rider Jack klesoo LUKAČ li-st Booka Rocker lord buba ajkula lukylipik EvolutionEngine KekoWaspnation dragger Mačak freddie StarRider magna emzika stain One Night Stand Dr.Ma$$a Zmija THE CHOPPER KID asy 31 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
KekoWaspnation cro chopper forum
Broj postova : 1546 Godina imam : 46 Prebivalište : Kreuzlingen Vozim : Honda CS Shadow 600 VT Na forumu od : 04.03.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona pet 05 ruj 2008, 18:17 | |
| Imao sam prilike uzivo vidjeti Markov motor jer poznajemo neke iste ljude a oni mi o njemu govore samo pozitivno i da zaista obozava choppere sto mi je drago , meni se motor jako dopada a posebno kada je taj sic naslon,,uzivo bolje izgleda.. | |
|
| |
EvolutionEngine man
Broj postova : 388 Godina imam : 40 Prebivalište : Bjelovar-Zagreb Vozim : H-D XL883 Na forumu od : 15.08.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona pet 05 ruj 2008, 20:43 | |
| Ma motor je mrak. Đipala sam po njemu deset dana na autoshowu dok ga Thompson nije kupio i onda mi je par dana nakon sajma isti proletio pred očima (a ja u autu, nemoćna, crveno na semaforu, sa slušalicama u ušima i dogovaram sastanak : )) odmah me neka tuga uhvatila, kao da smo zajedno prošli milje i milje (rocker i ja - ne thompson i ja) | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona pet 05 ruj 2008, 20:44 | |
| - EvolutionEngine je napisao/la:
- Ma motor je mrak.
Đipala sam po njemu deset dana na autoshowu dok ga Thompson nije kupio i onda mi je par dana nakon sajma isti proletio pred očima (a ja u autu, nemoćna, crveno na semaforu, sa slušalicama u ušima i dogovaram sastanak : )) odmah me neka tuga uhvatila, kao da smo zajedno prošli milje i milje (rocker i ja - ne thompson i ja) Ne kužimzbog čega , zato što nisi đipala s Thompsonom? | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona sub 06 ruj 2008, 01:06 | |
| ... u principu meni je i njegov motor i njegova glazba o.k.; ja sam ipak generacija koja je uz njegovu glazbu imala jednu utjehu i snagu (ma što tko mislio o MPT i vremenu koje spomenuh)! ...ali da se i našalim.... ... može li :santos: "bikers for biker 2"; jer vidite da čovjek nema za regu :lol: | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona sub 06 ruj 2008, 01:24 | |
| - freddie je napisao/la:
- Jako lijep motorić i jako mi se sviđa al ja neznam tko je Thompson.
...ne zna tko je Thompson, Bože sveti... ...ovo ti je Thompson: (Powered by frubar.net) | |
|
| |
ajkula man
Broj postova : 149 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb Vozim : H-D FXDBI Na forumu od : 16.03.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona sub 06 ruj 2008, 03:51 | |
| hehe jel thomson ili tomos ?? da, motoric je rocker c, nista posebno, meni se osobno ne svidja, malo je sprckan s tom debelom zadnjom gumom i cudnim prednjim dijelom.. u svakom slucaju ja bi uvijek radije kupio street glide, road kinga , softail heritagea i naravno street bob-a.. .. u svakom slucaju svaka lijepa slika nekog motorica je dobro dosla i lijepo ih je vidit | |
|
| |
ajkula man
Broj postova : 149 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb Vozim : H-D FXDBI Na forumu od : 16.03.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona sub 06 ruj 2008, 03:52 | |
| i zaboravih reci da mi je drago za svaki HD u HR.. daj boze da svi imaju para da si ga kupe.. | |
|
| |
buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona sub 06 ruj 2008, 09:03 | |
| Motor je lijep i sve to , ipak je to harley, ali jednostavno nije po mom ukusu | |
|
| |
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona sub 06 ruj 2008, 16:20 | |
| Meni se motor ne sviđa.. Nekak mi nije baš nešto. Mislim da bi više on gledao moju damu, nego ja njegovog HD-a | |
|
| |
Rocker cro chopper forum
Broj postova : 652 Godina imam : 60 Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT Na forumu od : 10.11.2007
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona ned 07 ruj 2008, 00:42 | |
| Harley Ive Grgurevica (iza stoji Petar Janjic Tromblon - legenda Trpinjske Ceste, da ne pomislite da je Ivo obolio ili sta ja znam...) Thompsomov je prema njemu Pocket Bike | |
|
| |
Booka man
Broj postova : 120 Godina imam : 34 Prebivalište : Banjaluka Vozim : Regal Raptor 125 Na forumu od : 15.08.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona ned 07 ruj 2008, 01:30 | |
| sto se tice Thompsonovog HD malo je brate sitan!!JA volim glomazne i robusne motore!!Kao ovaj iz posta prije mene(bilo bi previse da citiram) | |
|
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona ned 07 ruj 2008, 18:34 | |
| Je je, ovaj mi se puuno više sviđa, da imam love ovo bi bija moj izbor | |
|
| |
KekoWaspnation cro chopper forum
Broj postova : 1546 Godina imam : 46 Prebivalište : Kreuzlingen Vozim : Honda CS Shadow 600 VT Na forumu od : 04.03.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona ned 07 ruj 2008, 18:39 | |
| - Rocker je napisao/la:
- Harley Ive Grgurevica (iza stoji Petar Janjic Tromblon - legenda Trpinjske Ceste, da ne pomislite da je Ivo obolio ili sta ja znam...) Thompsomov je prema njemu Pocket Bike
Cuo sam da Ivo Gregurevic vozi chopper i zaista nisam mogao vjerovati...stvarno lijep motor...dobro se zivi i dobar ukus | |
|
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona ned 07 ruj 2008, 18:47 | |
| Samo majko mila kakve ruužnee bisage na ovakav motor... nc nc nc... | |
|
| |
LUKAČ li-st man
Broj postova : 493 Godina imam : 36 Prebivalište : Sarajevo-Livno-ST Vozim : vozit cu Na forumu od : 26.08.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona ned 07 ruj 2008, 22:11 | |
| motor je ludilo malo mrsav ali nebi se bunio kad bi imao novaca nabavit ipak HD je HD a Thompsona nemam nista protiv njega ima lipe pisme neke muzičke dionice je posudia od nekih stranih bendova ali to je danas normalno
ps:to mi nikad nece bit jasno zasto resetaju jadnog covika | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona pon 08 ruj 2008, 17:37 | |
| pricajte vi sto god hocete, ja bih volio imati takav! | |
|
| |
Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona pon 08 ruj 2008, 20:44 | |
| - LUKAČ li-st je napisao/la:
- motor je ludilo malo mrsav ali nebi se bunio kad bi imao novaca nabavit ipak HD je HD
a Thompsona nemam nista protiv njega ima lipe pisme neke muzičke dionice je posudia od nekih stranih bendova ali to je danas normalno
ps:to mi nikad nece bit jasno zasto resetaju jadnog covika nitko tko ima za HD nije jadan al način na koji se dođe do njega može biti takav | |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona uto 09 ruj 2008, 12:48 | |
| [/quote] nitko tko ima za HD nije jadan al način na koji se dođe do njega može biti takav[/quote]
potpisujem | |
|
| |
ajkula man
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona uto 09 ruj 2008, 12:53 | |
| ...ja sam jadan jel hocu jos jednog :bball: | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona uto 09 ruj 2008, 13:04 | |
| - handdeploy je napisao/la:
nitko tko ima za HD nije jadan al način na koji se dođe do njega može biti takav slazem se, ali bih dodao da i nacin da se dodje do Zinga ili bicikla ili... isto moze biti takav. Kolicina materijalnog dobra zasigurno nije mjerilo postenja covjeka. | |
|
| |
LUKAČ li-st man
Broj postova : 493 Godina imam : 36 Prebivalište : Sarajevo-Livno-ST Vozim : vozit cu Na forumu od : 26.08.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona uto 09 ruj 2008, 13:27 | |
| - Citat :
- Kolicina materijalnog dobra zasigurno nije mjerilo postenja covjeka
slazem se | |
|
| |
custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona uto 09 ruj 2008, 13:38 | |
| bike mi je malo čudan valjda se treba malo naviknut na novi,komercijalni dizajn H-D,puno je ljepši bez zadnjeg sica. | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona uto 09 ruj 2008, 13:42 | |
| - custom rider je napisao/la:
- bike mi je malo čudan valjda se treba malo naviknut na novi,komercijalni dizajn H-D,puno je ljepši bez zadnjeg sica.
mene zanima moze li se taj zadnji dio podici i sluziti kao naslon. Ovako mi se cini kao pomocno sjedalo za curice do 55kg, sto je fantasticna stvar! | |
|
| |
skorpac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona uto 09 ruj 2008, 14:47 | |
| ... sve vas samo čitam .... mislim si nekaj napisati, pa odustanem... i tako od kada je tema napisana.... svašta je tu napisano .. neke stvari stoje.. a većina ih je smješna... poglavito što su komentari .. malo je premršav.... .. .... meni je to smijeh veliki ..... .. zakaj ? ... pa mi većina ubrajajući sebe vozimo zingove, aquile, i ko zna kakve sve kineze.... te ostale "malene igračkice" ..... 150-500 ccm ..uglavnom tko je probao voziti HD i recimo zinga.. nemam niš protiv zinga, ali jednostavno uzel bum ga kao predstavnika kinesko - korejske " manjine " .... te koliko got mi HD bio ružan i gadan.. vjerujem da bih uvijek radije uzeo HD-a zbog udobnosti te sigurnosti, ciklistike .... .. uistinu ne kužim ove sve komentare ... smješni su mi.... ja sam imao prilike voziti HD, nekoliko modela.... i mogu potvrditi da su to stvarno jaki i ful vozni strojevi. Dakako nisu konstruirani za naše ceste, više im pašu otvorene, jer tek onda počnu presti kak treba... i na takvoj se makini jedva čeka da se izađe na otvorenu cestu.... dok sa zingom, malenom Aquilicom .... i nije baš neki preveliki gušt. Da se ispravim.. je gušt je ali ima ovaj ALI. .. da sad ne ispadnem seronja ili kaj ja znam kaj .... trenutno sam bez para i uskoro ću sakupiti dovoljno navaca da si ubodem jednu malu Aquilicu, suzukia .... ili tak nekaj .. .. osobno meni isto thompson nije napetaniti draga, ličnost estrade.... on je meni jedino bio napet sa njegovim prvim glazbenim uradkom Čavoglavi. .. tu je bio mast hev .. ostalo je bezveze .... morti bum i ja jednom imao dosta kapitala da si uzmem kakvog harlija .... Uglavnom niti meni se HD izgledom ne sviđa, više mi se sviđaju Custom izrade, a samo mašina HD... no svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa tako valjda i ja .... .. još bih želio napomenuti da se o ukusima ne raspravlja, a to se od kad postoje forumi o njima i raspravlja ... .. nadam se da nisam nikoga osobno povrijedio, jer ukoliko jesam, ispričavam se odmah u startu, doista mi nije bila namjera ikoga povrijediti. .. i za kraj bih vam želio pokazati kakv je to osječaj sjediti na Harlyu... pogledajte kako je to doživjela preljepa Jessica [url] https://www.youtube.com/watch?v=_x9q4I9sWuM [/url] | |
|
| |
Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona uto 09 ruj 2008, 15:10 | |
| - klesoo je napisao/la:
- handdeploy je napisao/la:
nitko tko ima za HD nije jadan al način na koji se dođe do njega može biti takav slazem se, ali bih dodao da i nacin da se dodje do Zinga ili bicikla ili... isto moze biti takav. Kolicina materijalnog dobra zasigurno nije mjerilo postenja covjeka. naravno da ne, nisam rekao "mora" nego "može" prevedeno: ko ima za harlija nije financijski jadan | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Harley od Marka Perkovića Thompsona | |
| |
|
| |
| Harley od Marka Perkovića Thompsona | |
|