| Kymco Zing - generalna tema | |
|
+14dac calc69 martinPache usnuli_konjanik buralee ekspirienct vuk_666 jazz Jack necchi Crash webrider Firefighter Vladek 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema uto 18 stu 2008, 17:37 | |
| evo ja stavio nove zmigavce, filter, plastiku sa strana maknuo, stavio od zeljeza,volan, napravio auspuh(malo sam pogrijesio pa se jako cuje ),sada bi trebala boja na njega ic, ali moram cekat 2 tjedna za to ugl, kada ga normalno poslikam, stavit cu slike gore ovo sa strujom je tocno ja sam stavio nove zmigavce i morao sam mjenjat zarulje jer su mi puno struje vukle akumulator neznam dali se slabo puni ili sta, ali uvjek je prazan skoro svijetlo mi lose svijetli(vladek, cuvaj mi far, uzecu ga ) | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema uto 18 stu 2008, 18:46 | |
| Možda je akumulator dao svoje a može biti i da je regler otišao. Preporučam promjenu zadnje žarulje (pozicija/stop) sa LED zamjenskom žaruljom.
Jesi stavio žmigavce sa običnim žaruljama ili LED-ice? | |
|
| |
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema uto 18 stu 2008, 19:24 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Možda je akumulator dao svoje a može biti i da je regler otišao. Preporučam promjenu zadnje žarulje (pozicija/stop) sa LED zamjenskom žaruljom.
Jesi stavio žmigavce sa običnim žaruljama ili LED-ice? akumulator je novi, ustvari star 4 mjeseca, pa ne vjerujem za to... u zmigavcima su bili original zarulje 12V 24 A to mi je pilo struju svu van sad sam stavio 12V 4A | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema sri 19 stu 2008, 06:57 | |
| Ako ti žarulja tinja ili naglo pojačava intenzitet svjetla kad dodaš gas odi do električara da ti stavi regler na instrument, pa da vidiš da nije on dao svoje. | |
|
| |
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema sri 19 stu 2008, 20:18 | |
| kako bi se mogao staviti digitalni pokazivac gore? vidio sam na drugom orumu takvu temu,ali nigdje odgovora.. | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
| |
| |
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema čet 20 stu 2008, 18:51 | |
| ja sam se spustio jos nize sa mojim, do auspuha
ali dobro, je da sam onda zavrsio pod autom, ali to ni bitno :lol: :lol: | |
|
| |
Crash man
Broj postova : 60 Godina imam : 54 Prebivalište : Slavonija pusta Vozim : ga polako Na forumu od : 25.08.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema ned 22 vel 2009, 11:59 | |
| Tema vec malo zahrdjala, pa ukratko o dojmovima sa imota-a sto se tice zing-a II drugaciji , nizi volan meni osobno i nije legao, nema vise sissya ni zbica sto takodjer nije promjena na bolje, dodane su male, fine bisage , agregat je umatiran u crno, to su najvidljivije razlike u odnosu na nase zingove, poglecte; cijena je ista lampa je nesto veca, dobro mu stoji, mislim da halogenka | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema ned 22 vel 2009, 20:36 | |
| Prva lampa je sa Venoxa (H4). Što se tiče ostatka meni je OK ali stari mi je ljepši. Volio bih doći do bisaga.
Šteta kaj se ne prodaje u HR. | |
|
| |
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema ned 22 vel 2009, 22:54 | |
| da mi je mat crna masina... | |
|
| |
usnuli_konjanik man
Broj postova : 223 Godina imam : 34 Prebivalište : GORNJE VRAPCE Vozim : pakleni stroj u izradi Na forumu od : 16.12.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema pon 23 vel 2009, 00:01 | |
| imam ti ja frenda koji ti ju može bacit u mat crno,on inaće radi te stvarčice,ono,pjeskarenje,krom,farbanje mašina...tak da ak treba javi! | |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema pon 23 vel 2009, 01:23 | |
| izgleda kao da su odlucili napravit ' ozbiljan ' bike ovo matiranje motora mi nije sjelo volan mi je O.K., tko voli moj mi je ljepsi jos kad stavim tablicu sa strane, crash i par sitnica | |
|
| |
webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema sri 25 oľu 2009, 12:04 | |
| Eh, meni je stara verzija ljepša. Na ovom novom mi je jedino bolje: kvalitetnija lampa i bisage. | |
|
| |
Crash man
Broj postova : 60 Godina imam : 54 Prebivalište : Slavonija pusta Vozim : ga polako Na forumu od : 25.08.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema pon 20 tra 2009, 21:36 | |
| Evo ovako, zaplaniro sam si rutu sa zingom od kojih 200+ kilometara u jednom smjeru, vracao bih se isti dan, dakle preko 400 km. Ima tko kakvih iskustava na duzim stazama? Sta bi se moglo, odnosno ako imate losih iskustava sta se desilo, koje su bolne tocke? Ako se odlucim isao bih sam. Sta eventualno ponjeti od alata, dijelova , kako se pripremiti? Do sad najdalja relacija koju sam vozio je 100 km, a od problema mi se dogodilo to da mi se akumulator naprasno ispraznio u par dana stajanja u garazi. Inace Zing je prakticki nov, 750 km tek na ledjima. Hvala na osvrtu | |
|
| |
webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema uto 21 tra 2009, 08:27 | |
| - Crash je napisao/la:
- Evo ovako, zaplaniro sam si rutu sa zingom od kojih 200+ kilometara u jednom smjeru, vracao bih se isti dan, dakle preko 400 km.
Ima tko kakvih iskustava na duzim stazama? Sta bi se moglo, odnosno ako imate losih iskustava sta se desilo, koje su bolne tocke? Ako se odlucim isao bih sam. Sta eventualno ponjeti od alata, dijelova , kako se pripremiti? Do sad najdalja relacija koju sam vozio je 100 km, a od problema mi se dogodilo to da mi se akumulator naprasno ispraznio u par dana stajanja u garazi. Inace Zing je prakticki nov, 750 km tek na ledjima.
Hvala na osvrtu Mislim da bi Vladek ovdje imao što za reći (ako nađe vremena). Bilo bi interesantno cijeloj Zing populaciji. | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema uto 21 tra 2009, 11:29 | |
| Ja sam najdužu turu napravio od Neuma do ZG-a u komadu. Više puta sam putovao do Splita, tj. otoka Visa. Ako je novi model onda nema uljni hladnjak, pa preporučam da se uzme oko pol L ulja za mašinu (125-tice pri opterećenjima znaju malo popiti). Ja ga osobno nikad nisam trebao dodavati, na putovanjima jer bi mi na nekih 4000km popilo oko deci ulja. S tim da ja svog Zinga uvijek tjeram ko mazgu i još radi ko urica (mašina je vrlo izdržljiva). Ponesi osnovni alat. Meni se dosada samo odšarafio retrovizor na ulasku u ST. Naravno da prije polaska provjeri sve šarafe (npr. one kaj drže akumulator), ali to je jednostavno pregled motora ko i za svaki drugi. Nema tu puno filozofije samo tjeraj!
"Bolna točka" mu je malo kubika i KS, a definitivno nešto što do sada nisam osjetio ni na jednom drugom chopperu je udobnost. Tko god je sjeo se oduševio. Stavi si neki ruksak na stražnji sic da se možeš nasloniti i putovanje će biti pjesma. | |
|
| |
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema uto 21 tra 2009, 11:39 | |
| ja sam odvezao zagreb-orebic bez ikakvih problema samo gas, a nekad se i sjetis da natocis nesto u njega i gotovo, nemoze mu nista drugo biti | |
|
| |
Crash man
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema uto 21 tra 2009, 12:00 | |
| Koliko vremena ti je trebalo do Orebica, koliko si pauza pravio? Ajd daj malo detalja | |
|
| |
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema uto 21 tra 2009, 12:39 | |
| stao sam prvi put tamo poslje karlovca u restoranu jest, pa sam onda stao u slunju, pa obrovac, pa stankovci,sibenik,split,makarska,ploce,orebic. to sam stajao toliko jer je stric isao samnom pa je morao tocit svoj motor a i tocit u sebe | |
|
| |
Crash man
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema uto 21 tra 2009, 21:09 | |
| - Citat :
- Ja sam najdužu turu napravio od Neuma do ZG-a u komadu. Više puta sam putovao do Splita, tj. otoka Visa. Ako je novi model onda nema uljni hladnjak, pa preporučam da se uzme oko pol L ulja za mašinu (125-tice pri opterećenjima znaju malo popiti). Ja ga osobno nikad nisam trebao dodavati, na putovanjima jer bi mi na nekih 4000km popilo oko deci ulja. S tim da ja svog Zinga uvijek tjeram ko mazgu i još radi ko urica (mašina je vrlo izdržljiva). Ponesi osnovni alat. Meni se dosada samo odšarafio retrovizor na ulasku u ST.
Naravno da prije polaska provjeri sve šarafe (npr. one kaj drže akumulator), ali to je jednostavno pregled motora ko i za svaki drugi. Nema tu puno filozofije samo tjeraj!
"Bolna točka" mu je malo kubika i KS, a definitivno nešto što do sada nisam osjetio ni na jednom drugom chopperu je udobnost. Tko god je sjeo se oduševio. Stavi si neki ruksak na stražnji sic da se možeš nasloniti i putovanje će biti pjesma.
Ok, ulje, svjecicu, rezervne zaruljice ... sam svakako mislio ponjeti, inace kubikaza i KS mi za sad ne fale, vozim polako 80-90 km/h, kroz naselja i manje tak da ... hvala na info | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema uto 21 tra 2009, 22:36 | |
| | |
|
| |
Crash man
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema sri 22 tra 2009, 09:09 | |
| - Citat :
- Za kubikažu i konje ćemo se čuti kroz par tisuća km i vožnje u skupini.
Obzirom na tvoje iskustvu vjerojatno si u pravu. No do tad uzivam na ovom ljepotanu , ali stvarno , a ako nas recesija ne dotuce mozda se za koju godinu zajase i nesto vece, zingaca ostavim za po gradu ili zeni ako je uspijem zaraziti. Ako se odlucim za planirani put javim se izvjescem. | |
|
| |
Crash man
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema sri 29 tra 2009, 17:30 | |
| Jedno pitanje vezano za svijecicu, uzeo bih si rezervnu za nedaj Boze, sta da kupim, mislim koje su oznake? Da sad ne trazim po papirima ako uopce i pise. Pokusao nabrzaka skinut ovu koja je gore da vidim sta pise, pa mi bas nesto i ne ide, nisam htio puno silovat da ne bi nesto zakrckalo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema sri 29 tra 2009, 17:38 | |
| - Crash je napisao/la:
- Jedno pitanje vezano za svijecicu, uzeo bih si rezervnu za nedaj Boze, sta da kupim, mislim koje su oznake? Da sad ne trazim po papirima ako uopce i pise.
Pokusao nabrzaka skinut ovu koja je gore da vidim sta pise, pa mi bas nesto i ne ide, nisam htio puno silovat da ne bi nesto zakrckalo. a najbolje ti je da ju skines i odneses da pogledaju koja je pa ti daju takvu.. a nije toliki problem skinuti svijecicu | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema sri 29 tra 2009, 19:45 | |
| - Crash je napisao/la:
- Jedno pitanje vezano za svijecicu, uzeo bih si rezervnu za nedaj Boze, sta da kupim, mislim koje su oznake? Da sad ne trazim po papirima ako uopce i pise.
Pokusao nabrzaka skinut ovu koja je gore da vidim sta pise, pa mi bas nesto i ne ide, nisam htio puno silovat da ne bi nesto zakrckalo. Orginal NGK D8EA, preporučam da uzmeš isto NGK ali Iridium. Ako je dobar dućan oni imaju tablice sa popisom koja svječica ide na koji motor i nemaš problema. Auto Kreš u ZG drži orginal japanske NGK. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kymco Zing - generalna tema | |
| |
|
| |
| Kymco Zing - generalna tema | |
|