|
|
| Gašenje motora kod naglog dodavanja gasa | |
|
+9slaboum saky00 Vladek calc69 gusgus Tomo-vz StarRider mustra veliki_hr 13 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
veliki_hr man
Broj postova : 27 Godina imam : 43 Prebivalište : VG Vozim : qingqi 125 Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: Gašenje motora kod naglog dodavanja gasa ned 17 kol 2008, 16:38 | |
| Ma nije to kad je motor hladan onda tek i radi dobro jer je pod čokom, kad je ful zagrijan ak mu malo dodam gasa recimo da radi oko 3000 tisuće onda mu mogu stisnut gas i sve pet ako radi na 2000 onda ak mu dam naglo gas se ugasi ak mu daješ polakše onda sve pet Fergazer je mikuni i jedini dio motora na kojem piše made in japan izgleda da mu ne paše kineska mašina Kaj se tiče prirubnice bila je malo loše složena prema filteru zraka al to sam rješil još davno možda se baš i zbog toga to događa jer sad ima premalo zraka a bil je podešen na onak kad je vuko zrak i van filtera | |
| | | wučko cro chopper forum
Broj postova : 7 Godina imam : 41 Prebivalište : Zagreb Vozim : Zongshen Na forumu od : 22.07.2008
| Naslov: Re: Gašenje motora kod naglog dodavanja gasa pon 18 kol 2008, 15:39 | |
| ono što se znalo dešavat na mom kinezu jest da su "superkvakitetna " kineska crijeva za gorivo se znala uvuć pod podtlakom tako da bi zatvorila dovod goriva ili sam bil jaaaako pametan pa sam presavinuo crijevo tak da na leru kad skoro nema podtlaka sve radi super a kad dodaš gas zamo crkne.
P.S.četverotaktnim mašinama od 125 kubika gašenje pri naglom doavanju gasa je jako česta pojava. Frend ima YBR125 i sve dok nismo promjenili filter zraka za visoko protočni model (čitaj gljivu) je isto tako krepavo. eto nadam se da sam ti barem malo pomogo | |
| | | | Gašenje motora kod naglog dodavanja gasa | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|