Broj postova : 22 Godina imam : 58 Prebivalište : Subotica Vozim : XVS 950A Na forumu od : 02.05.2021
Naslov: Winter is coming..., nešto sličica sa putovanja čet 30 stu 2023, 14:34
Ukratko.., kada su kiše konačno stale, kraj 6. meseca. Subotica - Požega - Mrakovica - a. Željava - Smiljan - Karlobag - Rijeka - Opatija - Karlovac - Zagreb - Bjelovar -Subotica. Solo vožnja, bez auto-puteva, oko 1500 km, 7 dana. Vreme poslužilo, sem kod Štrbačkog buka, koji sam preskočio zbog najave nevremena. Sve je slikano mobilnim telefonom...
MRAKOVICA
UNA, očaravajuća.., ostavlja bez daha...
a. ŽELJAVA, OBJEKAT "505"
SMILJAN
Sve preporuke za posetu muzeju!
PAG, pogled sa Velebita
Jedna za moju dušu...
RIJEKA
OPATIJA
Kao svaki dobar "kontinentalac" željan mora, bacio sam se u vodu. E kada mi srce nije stalo tada, živeću ja još...
KASTAV, pogled
Lokal patriota
Kula branič Dubovac
I to je to.
Pozdrav
Brzi likes this post
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 59 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
Naslov: Re: Winter is coming..., nešto sličica sa putovanja pet 01 pro 2023, 11:51
Svaka čast, dobar krug si napravio i fino si se provozao! Željava je već duže vrijeme megapopularna. Taj napušteni avion uskoro bude već toliko obljepljen naljepnicama, da mu ni korozija neće moći ništa...
Na YouTubeu ima puno videa od motoputnika iz cijele Europe... Nijemci, Česi, Poljaci, Slovaci i t.d. Svatko od njih obvezno jedan dan odvoji za izlet - posjetu Željavi, a mnogi se popnu i na Biokovo zbog nebeske šetnice - Skywalk.
croser man
Broj postova : 22 Godina imam : 58 Prebivalište : Subotica Vozim : XVS 950A Na forumu od : 02.05.2021
Naslov: Re: Winter is coming..., nešto sličica sa putovanja pet 01 pro 2023, 18:17
Na Željavi sam imao neverovatnu sreću, kada sam stigao, nigde nikoga... Napravio par snimaka i odjednom su ljudi, kao sa neba, počeli padati... Gužva neviđena... Skywalk..? Treća stvar koju sam propustio... Dogodine...
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
Naslov: Re: Winter is coming..., nešto sličica sa putovanja sub 02 pro 2023, 10:35
Super, već dugo nitko nije postao fotke s putovanja .....bravo👍
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
Naslov: Re: Winter is coming..., nešto sličica sa putovanja čet 14 pro 2023, 17:58
cro.chopper je napisao/la:
Istina. Nekad se s toliko zelje iscekivalo svako novo slikoputovanje, sto bi rekli neki...
croser man
Naslov: Re: Winter is coming..., nešto sličica sa putovanja čet 14 pro 2023, 20:52
Hvala
croser man
Naslov: Re: Winter is coming..., nešto sličica sa putovanja čet 14 pro 2023, 20:53
Safet(y) je napisao/la:
Istina. Nekad se s toliko zelje iscekivalo svako novo slikoputovanje, sto bi rekli neki...
Mi smo postali lenje bube. Bez uvrede ikome...
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 59 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
Naslov: Re: Winter is coming..., nešto sličica sa putovanja uto 19 pro 2023, 18:24
U vezi "slikoputovanja", i razlika nekad i danas.. Web stranice za besplatni upload fotografija nekad su se međusobno natjecale koja će privući više korisnika i više fotografija.
Te iste stranice danas ti žele naplatiti naknadu, ako želiš da ti ne obrišu tvoje stare fotke. S druge strane, društvene mreže nude ti emitiranje uživo, sve što slikaš ili snimaš bit će u live prijenosu.
Tehnologija se brzo mijenja, sve brzo zastarijeva.... Danas ako nisi TikToker, onda si vjerojatno još iz prošlog stoljeća...
Brzi and croser like this post
croser man
Naslov: Re: Winter is coming..., nešto sličica sa putovanja uto 19 pro 2023, 20:54
palomas je napisao/la:
U vezi "slikoputovanja", i razlika nekad i danas.. Web stranice za besplatni upload fotografija nekad su se međusobno natjecale koja će privući više korisnika i više fotografija.
Te iste stranice danas ti žele naplatiti naknadu, ako želiš da ti ne obrišu tvoje stare fotke. S druge strane, društvene mreže nude ti emitiranje uživo, sve što slikaš ili snimaš bit će u live prijenosu.
Tehnologija se brzo mijenja, sve brzo zastarijeva.... Danas ako nisi TikToker, onda si vjerojatno još iz prošlog stoljeća...
Jesam iz prošlog stoljeća. I baš me briga za TikTok....
cro.chopper likes this post
Sponsored content
Naslov: Re: Winter is coming..., nešto sličica sa putovanja