|
|
| Aquila gv 250 EFI mali problem | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Quentin man
Broj postova : 92 Godina imam : 41 Prebivalište : Zagreb Vozim : Hyosung aquila gv 250 efi Na forumu od : 03.01.2019
| Naslov: Re: Aquila gv 250 EFI mali problem čet 18 tra 2019, 19:55 | |
| Eto vidiš,ali ajde generalno,faznih lanaca ima kod nas za kupiti,nemoraš naručivati,i opet dijelovi su puno jeftiniji u odnosu na neke japanske motore.a opet mašine u aquilama su dosta dobre tako da eto rabljeni motor hyosung pun pogodak za početak ako ne i rezervni kad nabavim veći :grin:
Sent from Topic'it App | |
| | | zeleni zub man
Broj postova : 175 Godina imam : 46 Prebivalište : pula Vozim : Honda Shadow 600 VT C Na forumu od : 04.10.2014
| Naslov: Re: Aquila gv 250 EFI mali problem čet 18 tra 2019, 22:10 | |
| - Quentin je napisao/la:
- Eto vidiš,ali ajde generalno,faznih lanaca ima kod nas za kupiti,nemoraš naručivati,i opet dijelovi su puno jeftiniji u odnosu na neke japanske motore.a opet mašine u aquilama su dosta dobre tako da eto rabljeni motor hyosung pun pogodak za početak ako ne i rezervni kad nabavim veći :grin:
Sent from Topic'it App ma je, ne kažem, mehanički je sve 5, našlo bi se i majstora, ali bojim se kad počne zezat elekronika ili struja fakat neznam kome da ga dam u ruke | |
| | | Quentin man
Broj postova : 92 Godina imam : 41 Prebivalište : Zagreb Vozim : Hyosung aquila gv 250 efi Na forumu od : 03.01.2019
| Naslov: Re: Aquila gv 250 EFI mali problem pet 19 tra 2019, 06:09 | |
| Onda ju preradiš na karburator :grin::joy:,ma znam da zeznuto.kad se kod nas nikaj nemre održati kaj se tiče uvoza i servisa takvih brendova,malo smo otišli offtopic ali valjda nebude problema.
Sent from Topic'it App | |
| | | deda bum man
Broj postova : 134 Godina imam : 62 Prebivalište : donje jesenje Vozim : hyosung agila 250 efi Na forumu od : 18.03.2012
| Naslov: Re: Aquila gv 250 EFI mali problem čet 01 kol 2019, 15:44 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Aquila gv 250 EFI mali problem | |
| |
| | | | Aquila gv 250 EFI mali problem | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|