|
|
| DIY farbanje tanka | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
DickDastardley cro chopper forum
Broj postova : 7 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Na forumu od : 19.05.2016
| Naslov: DIY farbanje tanka ned 04 oľu 2018, 22:49 | |
| Pozdrav ekipa!
Ima netko da je sam ofarbao tank? Obzirom da sad ima već sve kvalitetnijih boja, primera kao i clear coatova u spreju, ima neko da se ohrabrio i u garaži sam složio to?
Imam jedan tank, i baš me kopka ideja da se sam bacim na izradu. Nikakvi sprey gunovi, ništa fensi, rattle can boja, brušenje, boja, brušenje, završni lak?
| |
| | | nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: Re: DIY farbanje tanka ned 11 oľu 2018, 11:56 | |
| Boja i lak u spreju obično nisu dobri za to....prvo prolijevanje benzina i imat ćeš problem. Vidio sam par takvih uradaka, iako je čovjek odmah obrisao benzin, ostalo je matirano gdje god se benzin sljevao niz tank. | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: DIY farbanje tanka ned 11 oľu 2018, 12:11 | |
| ja sam svoj tank dal pofarbati u mat crnu i gore mat lak ja mislim da je stavljen ...i nikad problema, niti se ljušti niti ništa ....skoro svaki puta prilikom tankanja mi scuri malo beng po tanki i ništa ... sve ok.
znam da je bilo problema s onim "plastidipom" koji su u dodiru sa bengom počel skidati ... eto | |
| | | nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: Re: DIY farbanje tanka ned 11 oľu 2018, 21:58 | |
| Ne, Cro....prijatelj je, koliko sam razumio po upitu, raspoložen da tank radi sprejevima. Sprej ne ide sa benzinom... | |
| | | DickDastardley cro chopper forum
Broj postova : 7 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Na forumu od : 19.05.2016
| Naslov: Re: DIY farbanje tanka ned 11 oľu 2018, 22:04 | |
| Pretpostavljam, a koliko sam i vidio, sad već ima stvarno kvalitetnih boja koje se samo "zapakiraju" u sprej boce.
Sigurno bi išao primer, nekoliko slojeva boje uz brus papir raznih jačina, i naravno da se podrazumijeva da bi završno išao dvokomponentni clear coat lak poput spraymax 2k clear coata. Tako da čisto sumnjam da bi benzin imao ikakav učinak na boju. I kakve veze ima da li je boja u spreju ili se toči pa sa sprej gunom nanosi? Zar nije bitna kvaliteta spreja i naravno za zaštitu od benzina je najbitniji završni lak?
@Cro.chopper, sam si ga farbao ili ti ga je neko odradio?
Thx. | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: DIY farbanje tanka ned 11 oľu 2018, 22:38 | |
| Pripremu sam ja napravio a farbanje majstor lakirer | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: DIY farbanje tanka | |
| |
| | | | DIY farbanje tanka | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|