|
|
| Aquila gv 250 Fi lampica | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
DonQuijote man
Broj postova : 180 Godina imam : 61 Prebivalište : Zgb Vozim : Honda CBF Na forumu od : 05.06.2016
| Naslov: Aquila gv 250 Fi lampica sri 26 lis 2016, 19:14 | |
| Upalim motor onako regularno no nakon tri sekunde se upali fi lampica. Ugasim ga na prekidač i trebala bi dati dijagnozu blinkanjem no ona samo gori. Isključim ključem sve regularno kad pumpa za gorivo odradi svoje lampica se ugasi, upalim motor i opet nakon tri sekunde pali se fi lampica. Nakon 15 minuta vožnje, ugasim i ponovo upalim motor i sve je OK. I tako već danima, uopće ne znam što bi tražio, gdje gledao što napravio. Ima neko ideju kakvu?
| |
| | | Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Aquila gv 250 Fi lampica čet 27 lis 2016, 08:20 | |
| - DonQuijote je napisao/la:
- Upalim motor onako regularno no nakon tri sekunde se upali fi lampica. Ugasim ga na prekidač i trebala bi dati dijagnozu blinkanjem no ona samo gori. Isključim ključem sve regularno kad pumpa za gorivo odradi svoje lampica se ugasi, upalim motor i opet nakon tri sekunde pali se fi lampica. Nakon 15 minuta vožnje, ugasim i ponovo upalim motor i sve je OK.
I tako već danima, uopće ne znam što bi tražio, gdje gledao što napravio. Ima neko ideju kakvu?
Njuškalo . | |
| | | vroc-bobi cro chopper forum
Broj postova : 1317 Godina imam : 56 Prebivalište : dalmacija Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE Na forumu od : 09.10.2011
| Naslov: Re: Aquila gv 250 Fi lampica čet 27 lis 2016, 09:40 | |
| Sram te bilo, Karlo | |
| | | zeleni zub man
Broj postova : 175 Godina imam : 46 Prebivalište : pula Vozim : Honda Shadow 600 VT C Na forumu od : 04.10.2014
| Naslov: Re: Aquila gv 250 Fi lampica čet 27 lis 2016, 10:24 | |
| U kojoj brzini ti se pali lampica? Meni je zblesiran senzor lera ili neki kontakt oko toga. Lampica se pali u 1. ali čim malo jače stisnem mjenjač prema nižoj ili prebacim u 2. se ugasi. | |
| | | deda bum man
Broj postova : 134 Godina imam : 62 Prebivalište : donje jesenje Vozim : hyosung agila 250 efi Na forumu od : 18.03.2012
| Naslov: Re: Aquila gv 250 Fi lampica čet 27 lis 2016, 18:15 | |
| - DonQuijote je napisao/la:
- Upalim motor onako regularno no nakon tri sekunde se upali fi lampica. Ugasim ga na prekidač i trebala bi dati dijagnozu blinkanjem no ona samo gori. Isključim ključem sve regularno kad pumpa za gorivo odradi svoje lampica se ugasi, upalim motor i opet nakon tri sekunde pali se fi lampica. Nakon 15 minuta vožnje, ugasim i ponovo upalim motor i sve je OK.
I tako već danima, uopće ne znam što bi tražio, gdje gledao što napravio. Ima neko ideju kakvu?
Negdje sam pročitao da Motofreak, trstenik 144, čučerje ima dijagnostički aparat i za hyosunga.Dok nije prehladno probaj ih pitati možda nešto otkriju.Tel.099 788 48 90. | |
| | | DonQuijote man
Broj postova : 180 Godina imam : 61 Prebivalište : Zgb Vozim : Honda CBF Na forumu od : 05.06.2016
| Naslov: Re: Aquila gv 250 Fi lampica pet 28 lis 2016, 08:54 | |
| - zeleni zub je napisao/la:
- U kojoj brzini ti se pali lampica? Meni je zblesiran senzor lera ili neki kontakt oko toga. Lampica se pali u 1. ali čim malo jače stisnem mjenjač prema nižoj ili prebacim u 2. se ugasi.
Pali se u leru i gori u svim brzinama dobrih desetak minuta, kasnije, nakon što ga upalim, radi normalno. | |
| | | DonQuijote man
| Naslov: Re: Aquila gv 250 Fi lampica pet 28 lis 2016, 08:55 | |
| - deda bum je napisao/la:
- DonQuijote je napisao/la:
Negdje sam pročitao da Motofreak, trstenik 144, čučerje ima dijagnostički aparat i za hyosunga.Dok nije prehladno probaj ih pitati možda nešto otkriju.Tel.099 788 48 90. Hvala Deda Zvonko, javim što sam riješio | |
| | | DonQuijote man
| Naslov: Re: Aquila gv 250 Fi lampica pon 31 lis 2016, 16:25 | |
| Birani je broj privremeno iskuljučen iz mreže Ništa od dijagnostike... jedino da odem tamo, možda to i uradim, ali ako je telefon isključen malo je vjerovatno da rade | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Aquila gv 250 Fi lampica | |
| |
| | | | Aquila gv 250 Fi lampica | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|