|
|
| Hyosung Aquila - Divljačka urica okretaja | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
dead27brain man
Broj postova : 126 Godina imam : 36 Prebivalište : Rijeka Vozim : Hyosung GV250 Aquila Na forumu od : 16.03.2014
| Naslov: Hyosung Aquila - Divljačka urica okretaja pet 23 ruj 2016, 01:26 | |
| Pozdrav, čisto da pitam ako je tko imao problem na Aquili da urica za okretaje ne radi kako treba, npr dok upalim motor urica pokazuje 2,500-3,000 rpm. Dok vozim pokazuje lažne okretaje dok ne dode do nekih 6,000 rpm, tek tad se spusti i pokazuje VALJDA stvarne okretaje. Ako sam seljacki objasnio da me se ne kuzi , recimo ovako to izgleda: 1. Paljenje motora - 2,500-3,000 2. Vožnja - 3,000===>4,000===>5,000===>6,000===>4,000 (tu krece pokazivati normalno) 3. Promjena brzine - ponavljanje iste stvari kao na 2. Mogao bi možda sutra staviti video. Ako je netko imao slican problem ili riješenje neka podijeli svoja iskustva, iako me to ne smeta. | |
| | | deda bum man
Broj postova : 134 Godina imam : 62 Prebivalište : donje jesenje Vozim : hyosung agila 250 efi Na forumu od : 18.03.2012
| Naslov: Re: Hyosung Aquila - Divljačka urica okretaja pet 23 ruj 2016, 17:21 | |
| Ovakvih pizdarija još nisam imal.Zdrmaj malo žice i kabele možda se kaj popravi. | |
| | | freebee man
Broj postova : 480 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb/Sibenik Vozim : Aquila GV 250 EFI Na forumu od : 03.10.2012
| Naslov: Re: Hyosung Aquila - Divljačka urica okretaja pon 26 ruj 2016, 10:27 | |
| Za početak, kontakt sprej i redom konektore proći.
| |
| | | dead27brain man
Broj postova : 126 Godina imam : 36 Prebivalište : Rijeka Vozim : Hyosung GV250 Aquila Na forumu od : 16.03.2014
| Naslov: Re: Hyosung Aquila - Divljačka urica okretaja ned 30 lis 2016, 12:28 | |
| Evo saljem i video cisto da se vidi sta se dogada.
https://www.youtube.com/watch?v=Yna852viBxE&feature=youtu.be
U jednom postu sam pitao i za paljenje, dok mi je motor hladan zna tesko paliti, a problem mi je u Rijeci sta nisam nasao mehanicara koji radi korejance. Ovih dana cu provjeriti sve kontakte pa cu vidjeti da li ce se nesto promjeniti. | |
| | | deda bum man
Broj postova : 134 Godina imam : 62 Prebivalište : donje jesenje Vozim : hyosung agila 250 efi Na forumu od : 18.03.2012
| Naslov: Re: Hyosung Aquila - Divljačka urica okretaja ned 30 lis 2016, 14:12 | |
| - dead27brain je napisao/la:
- Evo saljem i video cisto da se vidi sta se dogada.
U jednom postu sam pitao i za paljenje, dok mi je motor hladan zna tesko paliti, a problem mi je u Rijeci sta nisam nasao mehanicara koji radi korejance. Ovih dana cu provjeriti sve kontakte pa cu vidjeti da li ce se nesto promjeniti. Možda je u pitanju sensor,intake air temperatur IATS,nije mi jasno jel on to sam radi ili ti držiš ručicu gasa? | |
| | | dead27brain man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila - Divljačka urica okretaja ned 30 lis 2016, 15:03 | |
| - deda bum je napisao/la:
- dead27brain je napisao/la:
- Evo saljem i video cisto da se vidi sta se dogada.
U jednom postu sam pitao i za paljenje, dok mi je motor hladan zna tesko paliti, a problem mi je u Rijeci sta nisam nasao mehanicara koji radi korejance. Ovih dana cu provjeriti sve kontakte pa cu vidjeti da li ce se nesto promjeniti. Možda je u pitanju sensor,intake air temperatur IATS,nije mi jasno jel on to sam radi ili ti držiš ručicu gasa? Ne drzim gas, samo sam kasnije dodavao gasa da se vidi kako se ponasa. Upalio motor, niti sam dirao gas, cok je isto "iskljucen", tek kasnije je dodavan gas. | |
| | | dead27brain man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila - Divljačka urica okretaja sri 02 stu 2016, 18:41 | |
| Sutra kupujem kontakt sprej i sve spojeve cu sprejat | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Hyosung Aquila - Divljačka urica okretaja | |
| |
| | | | Hyosung Aquila - Divljačka urica okretaja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|