|
|
| Mjuza na motoru? | |
|
+7Vladek asy dragger Zmija merla magna NE0 11 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
NE0 man
Broj postova : 35 Godina imam : 43 Prebivalište : VU Vozim : Keeway Supershadow 250 Na forumu od : 10.06.2008
| Naslov: Mjuza na motoru? pet 18 srp 2008, 09:24 | |
| Pozdrav, to valjda ovdje ide...
Vozam se ja i sve je ok, ali fali mjuze... Gledam pe ebay-u ima "helmet speakers" pa me zanima da li netko ima kakvih iskustava s time? Općenito, da li vi slušate mjuzu dok se vozite i kako?
btw, jel ima neki sistem gdje i suputnica može slušati istu mjuzu, i još da možemo međusobno pričati?? hihihi, al ga zakomplicirao... | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Mjuza na motoru? pet 18 srp 2008, 09:30 | |
| svih tih sistema imaš npr u louisu. ja koji put kad idem na dulji put uključim mp3. nije da baš nešto čujem, ali dobar ritam mi daju jači gušt i podižu atmosferu | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Mjuza na motoru? pet 18 srp 2008, 09:35 | |
| ima toga ali razmisli koliko ti muzika u kacigi moze odvuci paznju... nije isto u autu i u kacigi. i sada su nam cim sjednemo na motor glave u torbi, pa jos i odvlacenje paznje muzikom u kacigi... tip mi je pricao da se skoro razbio kad mu je zazvonio mobitel, imao je "helmet com". nakon toga ga vise nikad nije ukljucio... | |
| | | NE0 man
Broj postova : 35 Godina imam : 43 Prebivalište : VU Vozim : Keeway Supershadow 250 Na forumu od : 10.06.2008
| Naslov: Re: Mjuza na motoru? pet 18 srp 2008, 10:05 | |
| Ma svjestan sam da odvlači pažnju, ali ne mislim ništa preglasno, čisto da se čuje.. Dok kruzam okolo, oko mene priroda, uživancija, ali fali mi malo pozadine, neke fine mjuze, ništa drugo.. | |
| | | Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Mjuza na motoru? pet 18 srp 2008, 12:19 | |
| sori ali stvarno ne kužim priču s muzikom na motoru. da ne bude zabune, u autu mi je muzika tako složena da budim svih u krugu par km ako treba, i nikad se ne vozim bez vrhunske glazbe. ne ulazim uopće s stanovišta sigurnosti nego čemu to kao dio doživljaja? meni bi to samo umanjilo doživljaj vožnje motora...ne volim ni zatvorene kacige jer mi fali fijukanje vjetra u ušima...
:pljuga: | |
| | | NE0 man
| Naslov: Re: Mjuza na motoru? pet 18 srp 2008, 13:51 | |
| A ne znam, meni bas nekako fali.. Probat cu sa slusalicama pa vidjeti kako je.. | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Mjuza na motoru? pet 18 srp 2008, 14:09 | |
| Ne mogu ni zamisliti vožnju na bikeu bez mjuze, samo one iz topova | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Mjuza na motoru? pet 18 srp 2008, 14:29 | |
| Uzmeš bilo kakav mp3 player i kupiš 2 para slušalica, naravno za u uho. Zatim u nakavim audio ili pc shopovima pronadješ razdjelnik tzv "jedan u dva" adapter i tako i ti i djevojka na motoru slušate isti player. VAŽNO ti je da se potrudiš pronaci slušalice koje na sebi (na kabelu) imaju volume control(pojačavanje i smanjivanje tona) tako da ti kao vozač u svakom trenutku mozes samostalno smanjiti glazbu u ovisnosti od situacije na cesti. | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Mjuza na motoru? pet 18 srp 2008, 17:42 | |
| Ja sam znal slušati MP3 muziku dok sam se vozil na more sam. Naravno nikad gtoliko glasno da ne čujem rad motora. Ali nije mi to nekek gušt. Radije si sam pjevam. SAmo nekad ne skužim da stojim na semaforu i pjevam iz sveg glasa pa me ekipa čudno gleda. :joker:
Drugo rješenje je ovo: http://www.motocikli.com/forum/index.php/topic,7832.0.html | |
| | | Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: Mjuza na motoru? pet 18 srp 2008, 17:53 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Ja sam znal slušati MP3 muziku dok sam se vozil na more sam. Naravno nikad gtoliko glasno da ne čujem rad motora. Ali nije mi to nekek gušt. Radije si sam pjevam. SAmo nekad ne skužim da stojim na semaforu i pjevam iz sveg glasa pa me ekipa čudno gleda. :joker:
Drugo rješenje je ovo: [url=http://www.motocikli.com/forum/index.php/topic,7832.0.html http://www.motocikli.com/forum/index.php/topic,7832.0.html[/quote[/url]] He He! Medo je zakon! Samo ipak nisam siguran da bude mogao napraviti toliko struje!? | |
| | | huš cro chopper forum
Broj postova : 969 Godina imam : 58 Prebivalište : zagreb,dubrava Vozim : suzuki v strom 1000 dl Na forumu od : 06.03.2008
| Naslov: Re: Mjuza na motoru? pet 18 srp 2008, 19:27 | |
| - handdeploy je napisao/la:
- sori ali stvarno ne kužim priču s muzikom na motoru.
da ne bude zabune, u autu mi je muzika tako složena da budim svih u krugu par km ako treba, i nikad se ne vozim bez vrhunske glazbe. ne ulazim uopće s stanovišta sigurnosti nego čemu to kao dio doživljaja? meni bi to samo umanjilo doživljaj vožnje motora...ne volim ni zatvorene kacige jer mi fali fijukanje vjetra u ušima...
:pljuga: e sa ovim se u potpunosti slažem - | |
| | | jazz man
Broj postova : 370 Godina imam : 38 Prebivalište : popovača/zagreb Vozim : ništ... Na forumu od : 09.05.2008
| | | | Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Mjuza na motoru? ned 20 srp 2008, 19:47 | |
| haha, je, pjevanje u kacigu je zakon! | |
| | | lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Mjuza na motoru? pon 21 srp 2008, 16:42 | |
| | |
| | | Zmija cro chopper forum
| Naslov: Re: Mjuza na motoru? pon 21 srp 2008, 20:48 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mjuza na motoru? | |
| |
| | | | Mjuza na motoru? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|