|
|
| Tapiciranje siceva i ostali radovi takve vrste na motoru | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
bogovic man
Broj postova : 15 Godina imam : 42 Prebivalište : popovaca Vozim : još ništa.. :S Na forumu od : 18.07.2013
| Naslov: Tapiciranje siceva i ostali radovi takve vrste na motoru uto 23 srp 2013, 15:26 | |
| Poštovanje svima na forumu. Stari se bavi sa tapiciranjem svega i svačega. (namještaja, stolica itd), popravak starog izrada novog.... Ima radionu kojih 20+ godina itd. Uglavnom ako je ko zainteresiran za bilo kakve popravke siceva, izrada novih, šivanje jakni, bisaga, i inih stvari neka se slobodno javi. I NARAVNO mogu se raditi bilo kakve modifikacije, izrada novih stvari itd. Tipa...ti si zamisliš i mi to napravimo.. Za više informacija slobodno zviz poruku... Lp, Ivan | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Tapiciranje siceva i ostali radovi takve vrste na motoru uto 23 srp 2013, 16:06 | |
| ..odlicna informacija.. i ne bi bilo lose, cak dapace bilo bi preporucljivo, da nabacis i poneku fotku dosadasnjih radova... | |
| | | bogovic man
Broj postova : 15 Godina imam : 42 Prebivalište : popovaca Vozim : još ništa.. :S Na forumu od : 18.07.2013
| Naslov: Tapiciranje sri 24 srp 2013, 18:11 | |
| eee...da... tu ti je moj tatek malo zaj... vrsta...dela al nije se baš potrudio neš fotkat. tako da sam ja tu i tamo uspio ulovit kad sam doma neki auto i tako to. al probat ću skupit neke fotke pa bacim negdje na šer da tu ne gomilam slike.
a i jel ok da stavim link na njuškalo di se "reklamira"?
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tapiciranje siceva i ostali radovi takve vrste na motoru | |
| |
| | | | Tapiciranje siceva i ostali radovi takve vrste na motoru | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|