Početna stranicaPretraľnikVinkovci - sve vrste akumulatora Unibat (na stanju, odmah) 610RegistracijaLogin

Vinkovci - sve vrste akumulatora Unibat (na stanju, odmah)

Go down 
Autor/icaPoruka
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

Broj postova : 2249
Godina imam : 53
Prebivalište : Vukovar/Vinkovci
Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT
Na forumu od : 24.05.2011

Vinkovci - sve vrste akumulatora Unibat (na stanju, odmah) Empty
PostajNaslov: Vinkovci - sve vrste akumulatora Unibat (na stanju, odmah)   Vinkovci - sve vrste akumulatora Unibat (na stanju, odmah) Icon_minitimesub 20 lis 2012, 13:18

Danas sam tražio akumulator za svoju Shadowicu, po Hondi bi to trebao biti 14 Ah. Uzevši u obzir vanjske dimenzije akumulatora i smještaj polova, vinkovačke radnje nude mi isključivo accu marke LP od 12 Ah, i to niži, potrebno je nešto podbaciti pod njega.

Otkrio sam međutim i jednu novu radnju i ugodno se iznenadio. Na policama imaju svu silu tipova akumulatora. Manji, veći, plići, dublji, uži, plus lijevo, plus desno...

Marka akumulatora je talijanska, Unibat. Ne znam za kvalitetu, ali sam bio zadovoljan što sam napokon našao onaj kakav mi piše u knjižici.

Adresa radnje je Hrvoja Vukčića-Hrvatinića 26 (izlaz prema Županji).
[Vrh] Go down
http://www.hr-moto.com

Vinkovci - sve vrste akumulatora Unibat (na stanju, odmah)
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Tapiciranje siceva i ostali radovi takve vrste na motoru