Početna stranicaPretraľnikĐir po BiH pa uz more nazad! 610RegistracijaLogin

Đir po BiH pa uz more nazad!

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

Đir po BiH pa uz more nazad! Empty
PostajNaslov: Đir po BiH pa uz more nazad!   Đir po BiH pa uz more nazad! Icon_minitimepon 30 svi 2016, 16:45

Malo su mi se poremetili planovi pa smo do zadnjeg časa čekali dali ćemo uopće krenuti u realizaciju ovogodišnje vožnjice i punjenja baterija ..... čitao sam neke putopise po BiH od forumaša, gledao po netu kuda i kako .... pošto sam prošle godine već vozio po jednom dijelu Bosne ,,,,,, nije mi se dalo ponovno krenuti istom rutom već sam malo želio vidjeti nešto novo ...... i tako ..... telefonski poziv i brzinski dogovor ,,,,, krećemo!!!!
krenulo se od zagreba preko sl. broda prema Mostaru. Tu dionicu još nisam vozio ..... pa mi je bila i zanimljiva, nije bila gužva na cesti ...... i lijepo se bilo voziti... bar meni, prvi puta vozim kroz Derventu-Doboj-Zenicu preko Bugojna do Mostara.
U Mostaru sam bio prošle godine ...... i svaki put me fasciniraju ti mostovi i sam grad .... daljnji plan je bio nastaviti vožnju prema Blagaju-Stolcu i Trebinju pa dalje za Dubrovnik. Nakon dubrovnika nastavili smo vožnju uz obalu prema Primoštenu gdje smo zasluženo odmorili i malo se bacili u "fjaku" .... i more.

Baterije su pune i možemo dalje u nove radne pobjede ,,,,,,
ljudi pozdrav !!!!

Đir po BiH pa uz more nazad! Befunk10
Đir po BiH pa uz more nazad! Befunk11Đir po BiH pa uz more nazad! Befunk12
Đir po BiH pa uz more nazad! Befunk14
Đir po BiH pa uz more nazad! Befunk13
[Vrh] Go down
gaso999
cro chopper forum
cro chopper forum
gaso999

Broj postova : 853
Godina imam : 50
Prebivalište : Slav.Brod
Vozim : Yamaha Midnightstar 1300A
Na forumu od : 07.08.2012

Đir po BiH pa uz more nazad! Empty
PostajNaslov: Re: Đir po BiH pa uz more nazad!   Đir po BiH pa uz more nazad! Icon_minitimepon 30 svi 2016, 20:34

Lijepo nema šta !!!
[Vrh] Go down

Đir po BiH pa uz more nazad!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Do Broda i nazad
» Do Poljske i nazad
» ... lijevo, desno - naprijed, nazad!
» Vinkovci-Zagreb-Rovinj-Umag pa nazad
» S Korcule do Istre i nazad ( ili kako do nagradnog GPS-a)