cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Đir po BiH pa uz more nazad! pon 30 svi 2016, 16:45 | |
| Malo su mi se poremetili planovi pa smo do zadnjeg časa čekali dali ćemo uopće krenuti u realizaciju ovogodišnje vožnjice i punjenja baterija ..... čitao sam neke putopise po BiH od forumaša, gledao po netu kuda i kako .... pošto sam prošle godine već vozio po jednom dijelu Bosne ,,,,,, nije mi se dalo ponovno krenuti istom rutom već sam malo želio vidjeti nešto novo ...... i tako ..... telefonski poziv i brzinski dogovor ,,,,, krećemo!!!! krenulo se od zagreba preko sl. broda prema Mostaru. Tu dionicu još nisam vozio ..... pa mi je bila i zanimljiva, nije bila gužva na cesti ...... i lijepo se bilo voziti... bar meni, prvi puta vozim kroz Derventu-Doboj-Zenicu preko Bugojna do Mostara. U Mostaru sam bio prošle godine ...... i svaki put me fasciniraju ti mostovi i sam grad .... daljnji plan je bio nastaviti vožnju prema Blagaju-Stolcu i Trebinju pa dalje za Dubrovnik. Nakon dubrovnika nastavili smo vožnju uz obalu prema Primoštenu gdje smo zasluženo odmorili i malo se bacili u "fjaku" .... i more. Baterije su pune i možemo dalje u nove radne pobjede ,,,,,, ljudi pozdrav !!!! | |
|
gaso999 cro chopper forum
Broj postova : 853 Godina imam : 50 Prebivalište : Slav.Brod Vozim : Yamaha Midnightstar 1300A Na forumu od : 07.08.2012
| Naslov: Re: Đir po BiH pa uz more nazad! pon 30 svi 2016, 20:34 | |
| | |
|