|
|
| Dragstar 650-Štelanje kola i servis | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Cadjo cro chopper forum
Broj postova : 3 Godina imam : 40 Prebivalište : Piramatovci-Skradin Vozim : Yamaha Dragstar 650 Na forumu od : 20.06.2015
| Naslov: Dragstar 650-Štelanje kola i servis sub 21 stu 2015, 19:25 | |
| Ekipa danas se uvatija posla oko Dragice,naime pukle su mi 4 rađe na zadnjem kolu pa sam rastavija felgu,na oko mi se učinilo da ima dvi dužine rađa pa nisan puno vodija brigu nego san ih poskida i onda skužija da ima 3 vrste Ima li tko service manual od Dragstara 650 da vidin kako ih vratiti i di bi povoljno moga naći pakne zadnje kočnice | |
| | | choke man
Broj postova : 46 Godina imam : 45 Prebivalište : Ogulin Vozim : Yamaha Wild Star 1600 Na forumu od : 31.08.2015
| Naslov: Re: Dragstar 650-Štelanje kola i servis sub 21 stu 2015, 22:51 | |
| Moguće da ima tri vrste iako je vjerovatnije da su samo dvije ili četri. Potraži na kakvom katalogu koliko vrsti ih ima. Pa pakne možeš kupit na ebayu a mislim da ni orginalne nisu preskupe... | |
| | | Cadjo cro chopper forum
Broj postova : 3 Godina imam : 40 Prebivalište : Piramatovci-Skradin Vozim : Yamaha Dragstar 650 Na forumu od : 20.06.2015
| Naslov: Re: Dragstar 650-Štelanje kola i servis ned 22 stu 2015, 08:57 | |
| - choke je napisao/la:
- Moguće da ima tri vrste iako je vjerovatnije da su samo dvije ili četri. Potraži na kakvom katalogu koliko vrsti ih ima.
Pa pakne možeš kupit na ebayu a mislim da ni orginalne nisu preskupe... Pakne riješene ,frend ima viška jedan par,još riješiti felgu i onda idu još neke stvarčice.Kompletno poliranje croma,nove gume,ulje u kardanu,akumulator,ulje i filter u makini U meduvrimenu san odradija čišćenje prednjih kočionih klišta,podmaza kalipere ili kako se već zovu ,ispolira dobro felgu,rađe i očistija disk,staviti novo pleteno crivo kočnice itd.Uglavnom makina se sprema za put u šestom misecu ako se ne proda do tad Uglavnom ovu san zimu odredija malo lickati po njemu,zasad odraditi ove tekuće ludosti da mogu baciti koji djir kad bude lipše vrime a onda akcija na dnevnoj bazi uređivanja detalja | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dragstar 650-Štelanje kola i servis | |
| |
| | | | Dragstar 650-Štelanje kola i servis | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|