Početna stranicaPretraľnikDragstar 650-Štelanje kola i servis 610RegistracijaLogin

Dragstar 650-Štelanje kola i servis

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Cadjo
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3
Godina imam : 40
Prebivalište : Piramatovci-Skradin
Vozim : Yamaha Dragstar 650
Na forumu od : 20.06.2015

Dragstar 650-Štelanje kola i servis Empty
PostajNaslov: Dragstar 650-Štelanje kola i servis   Dragstar 650-Štelanje kola i servis Icon_minitimesub 21 stu 2015, 19:25

Ekipa danas se uvatija posla oko Dragice,naime pukle su mi 4 rađe na zadnjem kolu pa sam rastavija felgu,na oko mi se učinilo da ima dvi dužine rađa pa nisan puno vodija brigu nego san ih poskida i onda skužija da ima 3 vrste scratch
Ima li tko service manual od Dragstara 650 da vidin kako ih vratiti i di bi povoljno moga naći pakne zadnje kočnice dobar
[Vrh] Go down
choke
man
man
choke

Broj postova : 46
Godina imam : 45
Prebivalište : Ogulin
Vozim : Yamaha Wild Star 1600
Na forumu od : 31.08.2015

PostajNaslov: Re: Dragstar 650-Štelanje kola i servis   Dragstar 650-Štelanje kola i servis Icon_minitimesub 21 stu 2015, 22:51

Moguće da ima tri vrste iako je vjerovatnije da su samo dvije ili četri. Potraži na kakvom katalogu koliko vrsti ih ima.
Pa pakne možeš kupit na ebayu a mislim da ni orginalne nisu preskupe...
[Vrh] Go down
Cadjo
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3
Godina imam : 40
Prebivalište : Piramatovci-Skradin
Vozim : Yamaha Dragstar 650
Na forumu od : 20.06.2015

PostajNaslov: Re: Dragstar 650-Štelanje kola i servis   Dragstar 650-Štelanje kola i servis Icon_minitimened 22 stu 2015, 08:57

choke je napisao/la:
Moguće da ima tri vrste iako je vjerovatnije da su samo dvije ili četri. Potraži na kakvom katalogu koliko vrsti ih ima.
Pa pakne možeš kupit na ebayu a mislim da ni orginalne nisu preskupe...

Pakne riješene dancingbanana ,frend ima viška jedan par,još riješiti felgu i onda idu još neke stvarčice.Kompletno poliranje croma,nove gume,ulje u kardanu,akumulator,ulje i filter u makini Very Happy

U meduvrimenu san odradija čišćenje prednjih kočionih klišta,podmaza kalipere ili kako se već zovu Rolling Eyes ,ispolira dobro felgu,rađe i očistija disk,staviti novo pleteno crivo kočnice itd.Uglavnom makina se sprema za put u šestom misecu ako se ne proda do tad geek

Uglavnom ovu san zimu odredija malo lickati po njemu,zasad odraditi ove tekuće ludosti da mogu baciti koji djir kad bude lipše vrime a onda akcija na dnevnoj bazi uređivanja detalja Wink
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Dragstar 650-Štelanje kola i servis   Dragstar 650-Štelanje kola i servis Icon_minitime

[Vrh] Go down

Dragstar 650-Štelanje kola i servis
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Servis na 24000 km DragStar -ica 650 / 1100
» Yamaha Dragstar servis - Zagreb
» servis na 12.000 km VN 900 koliko $$$$
» Suzuki servis