| Moj Kawasaki Vulkan S... | |
|
+16Easy rider mrljo#2 harly webrider Medevelin Safet(y) custom rider Drifter El Nino merla frutkejk fire fox pinky magna gaso999 bogovicivan 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bogovicivan man
Broj postova : 35 Godina imam : 42 Prebivalište : Ludina Vozim : Kawasaki Vulcan S Na forumu od : 07.06.2015
| Naslov: Moj Kawasaki Vulkan S... čet 11 lip 2015, 22:06 | |
| Pozdrav svima... eo došlo je na red da predstavim i svoju ljepotu u kojoj uživam u zadnje vrijeme. Na kraju ću staviti par slikica... Pa eto priča je krenula relativno slučajno, sam za valjda od kad znam za sebe. Obilazio, kad bi mogao, motorijade i skoro za svakim se okretao, a mislio da će to ostat samo san. Eeeee...na kraju mi je puko film i rekao dosta, otišao u banku i vidio kakve su opcije i eto me sad na prekrasnom mat crnom kawasaki vulcanu.. Bila je dilema što i kako jer je buđet bio oko 60t, pa..... Nakon par dana traženja naišao na ljepotu od 54t kod Viktora u prečkom. 2-3 dana se dvoumio zbog ABS-a, ali na kraju mi je sudbina pomogla.. Svi se rasprodali u roku odma i ostao jedan bijeli i jedan mat crni...i naravno..nazvao i došao po njega. znaći...u banci uzeo 60.000kn otišao do Viktora i "mijenjao" za Vulkana. malo me srce bolilo, ali bilo je "ako ne sad....neću nikad"... Otišao u među vremenu po jaknu i kacigu... Sredili papire i sjeo po prvi put na bajk....ovakav... Polagao na vespi, a imao skuter... I sad...prase ima 650ccm, 55 konjića i opasno izgleda... Prvo sam napravio 3-4 kruga na parkingu da se "naviknem" na motor, ali iskreno...usro sam se od straha na drugom krugu kad sam probao samo maaaalo gasa dat.. Motor je kombinacija Versys-a i ninđe 650, samo su malo "natvikali" bajk da se ponaša kao chop.. A to je sve super dok ti kruzaš, ali kad sjedneš na gas....bez srama zagrmi i potegne tak lijepo da se jedva držiš a da te ne zbaci iz sedla.. Uglavnom meni kao prvi motor ostvarenje snova... Udoban je koliko treba, ima klasičan sjedeći položaj chop-a, meni ni prevelik ni mali. Snage za mene dovoljno, ako ne i previše (za sad).. Nisam još naišao na nekoga da ga je vidio u živo i da je nešto loše rekao ili da mu se ne sviđa.....pa sam valjda dobro izabrao... Malo specki....recimo.. nakon 2-3 tjedna vožnje stanje je ovakovo: krećem s troškovima. motor: 54.000kn rega i to: 2100KN oprema: 5-6.000kn (jakna, hlače, 2x rukavice, čizme, kišno odijelo (ne znam zakaj, ali uzeo), kaciga, bubrežnjak i mislim da je to to). potrošeno oko 500kn goriva....mislim....a trenutno na satu ima sretnih 1.800km.. Naravno buđet se istopio brzo i sad zadnje kune skupio za prvi servis (700kn)...ali nije mi žao ni jedne potrošene kune. Što se vožnje tiče... Na otvorenoj cesti oko 3.3l uz napomenu da kruzam na 60-100kmh Kombinirane vožnje pokazuje oko 4.3l, s time da ne paziš nego "normalno" voziš... Aaaa kad sjedneš na gas, pretpostavljam kao i svaki drugi bajk...žedan je pa srkne 6+, ali pokaže svoje pravo lice... Kak ga je jedan ja jutjubu opisao.... ko malo dijete koje imaš zatvoreno pod stepenicama i hraniš ga sirovim mesom... Izgleda pitomo i drago i slatko, ali kad ga pustiš van....divlja... uglavnom: Crni mat - prekrasan 54.000kn otvorena cesta: 3.3l kombinirano: 4.3l nisko ležište = jako upravljiv i udoban, ja kao početnik se ne mučim s njime.... brbućka i prede da se ljudi hoće i okrenut za njim... I tak...svašta sam napisao...nadam se da sam dao dobre informacije i da će nekome biti korisne ako razmišlja o kupnji ili nešto... Ja sam uglavnom prepreprezadovoljan... Ekonomičan i jeftin bajk, a nije da daje malo... sad par slikica: Toliko od mene za sada.. lijepi pozdrav svima i drago mi je da sam napokon dio "ovog svijeta".... | |
|
| |
gaso999 cro chopper forum
Broj postova : 853 Godina imam : 50 Prebivalište : Slav.Brod Vozim : Yamaha Midnightstar 1300A Na forumu od : 07.08.2012
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... čet 11 lip 2015, 22:15 | |
| very nice !!! | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... čet 11 lip 2015, 22:16 | |
| Odlican motor za izbor prvog motora. Iako ga nisam vidio uzivo preporucio bih ga svim pocetnicima nabrijanim na choppere | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... čet 11 lip 2015, 22:21 | |
| | |
|
| |
fire fox man
Broj postova : 363 Godina imam : 52 Prebivalište : PGŽ Vozim : trenutno ništa Na forumu od : 05.08.2012
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... čet 11 lip 2015, 22:25 | |
| Kako su ti podešene nožne komande , volan i sic tj.za koju visinu vozača? | |
|
| |
bogovicivan man
Broj postova : 35 Godina imam : 42 Prebivalište : Ludina Vozim : Kawasaki Vulcan S Na forumu od : 07.06.2015
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... čet 11 lip 2015, 22:33 | |
| - fire fox je napisao/la:
- Kako su ti podešene nožne komande , volan i sic tj.za koju visinu vozača?
ja sam 170cm, a podešen je na "sredini". Nisam se "igrao" da vidim da li bi mi drugačije pasalo, nekak mi ovo odgovara... | |
|
| |
frutkejk man
Broj postova : 282 Godina imam : 37 Prebivalište : Karlovac Vozim : vn800 Na forumu od : 16.05.2011
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... čet 11 lip 2015, 23:11 | |
| odlično i puno lijepih kilometara | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... pet 12 lip 2015, 00:26 | |
| ovo je jedan od rijetkih novih motora koje bi htio vidjeti i isprobati u živo. mislim da bi on mogao biti best buy entry klasa za one koji vole klasični look povezan sa življom vožnjom. do prvog susreta i upoznavanja | |
|
| |
El Nino man
Broj postova : 231 Godina imam : 38 Prebivalište : Čakovec Vozim : HD FLSTC Na forumu od : 25.08.2012
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... pet 12 lip 2015, 04:58 | |
| Cestitke i nek te motor vjerno sluzi, a i ti njega. Puno sretnih km zelim | |
|
| |
Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... pet 12 lip 2015, 05:34 | |
| motor je baš odličan...osvježenje u klasi...sigurno je odličan za voziti... | |
|
| |
custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... pet 12 lip 2015, 07:24 | |
| Motor izgleda jako interesantno,ljep dizajn,samo mi je malo zadnji kraj nedorečen(spoj plastike za tablicu sa zadnjim krajem) al ništa u negativnom smislu,izgleda jako vozan,to bi trebalo probat. | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... pet 12 lip 2015, 07:38 | |
| ..da, da, mislim da je Kawasaki opet na dobrom putu da ima jos jedan "best buy" nakon VN-a 900 Ocigledno je proizvodjac prepoznao prazninu upravo u ovoj nekako 'srednjoj' klasi, jer su godinama motori rasli i rasli, a da nitko nije izbacio nesto ovakvo.. I jos kad se sve spoji s poprilicno simpaticnim dizajnom i dobrim voznim svojstvima, vjerujem da je uspjeh zajamcen.. da ne bi bilo sve samo hvalospijev, da kazem i jedinu stvar koja mi se ne svidja - paralel twin. Koliko je to dobar izbor, tako i jedini nije u onom "pravom" chopperaskom duhu.. ali na kraju krajeva, pa i Triumph ima takve motore, a i stari EN500 je bio poprilicno uspjesan, zar ne? U svakom slucaju, vrijeme ce pokazati sve, a tebi samo preostaje uzivati u svakom prijedjenom kilometru sa svojim novim ljubimcem.. | |
|
| |
Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... pet 12 lip 2015, 07:46 | |
| - custom rider je napisao/la:
- Motor izgleda jako interesantno,ljep dizajn,samo mi je malo zadnji kraj nedorečen(spoj plastike za tablicu sa zadnjim krajem) al ništa u negativnom smislu,izgleda jako vozan,to bi trebalo probat.
slažem se za zadnji kraj ali možda je i namjerno napravljen...pogledaj sliku i zamisli da doslovno samo makneš komplet plastiku sa svime i staviš tablicu sastrane...zadnji kraj ko novi prosječni Harley | |
|
| |
Medevelin cro chopper forum
Broj postova : 643 Godina imam : 44 Prebivalište : Medulin Vozim : Midnight star 1300, CB400 four Na forumu od : 28.10.2013
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... pet 12 lip 2015, 08:02 | |
| Kao da si mi misli pročitao! | |
|
| |
webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| |
| |
harly cro chopper forum
Broj postova : 900 Godina imam : 54 Prebivalište : sl.brod Vozim : vn 900 classik Na forumu od : 10.02.2009
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... pet 12 lip 2015, 09:06 | |
| | |
|
| |
mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... pet 12 lip 2015, 09:17 | |
| | |
|
| |
Easy rider cro chopper forum
Broj postova : 1021 Godina imam : 63 Prebivalište : World wide Vozim : Gold Wing, Piaggio X10 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... pet 12 lip 2015, 09:28 | |
| Jako lijep i nadasve ekonomičan bajk koji je svojom koncepcijom vjerovatno otvorio jednu novu podklasu motocikala. Puno sretnih kilometara | |
|
| |
debokte man
Broj postova : 58 Godina imam : 51 Prebivalište : SL. BROD Vozim : Kawasaki VN900 Na forumu od : 22.10.2014
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... pet 12 lip 2015, 12:53 | |
| Izgleda predobro! Cestitke na prinovi.
Koja mu je maximalna brzina ako si se usudio testirati i kako se ponasa na visokim brzinama zbog vjetra i neimanja vjetrobrana? | |
|
| |
izigoing cro chopper forum
Broj postova : 733 Godina imam : 39 Prebivalište : Split / Dugopolje Vozim : HD Low Rider S(T) Na forumu od : 18.08.2012
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... pet 12 lip 2015, 13:00 | |
| - Drifter je napisao/la:
- ...pogledaj sliku i zamisli da doslovno samo makneš komplet plastiku sa svime i staviš tablicu sastrane...zadnji kraj ko novi prosječni Harley
točno to sam ja prvo pomislia kad sam ga vidija.. samo skinit tu plastiku ( i novo riješenje za svitla) inače.. motor mi se jako sviđa... ostavlja dojam da je vozan.. spretan.. mislim da je direkna konkurenciju HD streetu 750.. bez obrira na nesto manju kubikažu.. samo guštaj | |
|
| |
bogovicivan man
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... ned 14 lip 2015, 08:26 | |
| - debokte je napisao/la:
- Izgleda predobro! Cestitke na prinovi.
Koja mu je maximalna brzina ako si se usudio testirati i kako se ponasa na visokim brzinama zbog vjetra i neimanja vjetrobrana? Jutro.. kod mene išlo oko 150kmh, ali dalje od toga mi nije bilo ugodno za vozit zbog previše vjetra...ali žurio se na posao... | |
|
| |
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... ned 14 lip 2015, 08:43 | |
| Jučer smo Deno i ja dva puta prošli kroz Ludinu . Zvao sam te i na mob da vidimo motor , ali ..... ništa . | |
|
| |
bogovicivan man
| |
| |
mamo222 man
Broj postova : 25 Godina imam : 39 Prebivalište : Imotski Vozim : Kawasaki Vulcan s,piaggio nrg,peugeot sp2,atv king 700 Na forumu od : 18.06.2015
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... pet 19 lip 2015, 23:49 | |
| Pošto imamo isti motor, reci mi jesi pita viktora za orginalne bisage? | |
|
| |
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... sub 20 lip 2015, 07:22 | |
| Ima dosta dodatne opreme , s obzirom da je motor nov , ali cijene .... http://www.kawasaki.de/de/accessories/model/vulcan_s/2015?CodeBaseInternal=012ELSZeXVg&Uid_Model=081AXFALXVFdUF1RDVsOXFBYClAKClxfXlBeWlpaUQpZXA0 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Moj Kawasaki Vulkan S... | |
| |
|
| |
| Moj Kawasaki Vulkan S... | |
|