Početna stranicaPretraľnikPriključak vakuma na Aquili GV250 610RegistracijaLogin

Priključak vakuma na Aquili GV250

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Gogach
man
man
Gogach

Broj postova : 21
Godina imam : 62
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Aquila GV 250 EFI
Na forumu od : 10.01.2014

Priključak vakuma na Aquili GV250 Empty
PostajNaslov: Priključak vakuma na Aquili GV250   Priključak vakuma na Aquili GV250 Icon_minitimened 22 oľu 2015, 10:30

Zna li netko gdje je pozicija na Aquili GV250 efi za priključak vakuma za podmazivač lanca Scottoiler. Molio bi ne teoretski nego točnu poziciju, jer ne mogu odrediti koje crijevo je vakum.Na Aquilama sa vakum pumpom goriva nije problem, ali ja imam električnu pumpu pa sam u nedoumici. Hvala
[Vrh] Go down
zeleni zub
man
man
zeleni zub

Broj postova : 175
Godina imam : 46
Prebivalište : pula
Vozim : Honda Shadow 600 VT C
Na forumu od : 04.10.2014

PostajNaslov: Re: Priključak vakuma na Aquili GV250   Priključak vakuma na Aquili GV250 Icon_minitimened 22 oľu 2015, 16:00

Gogach je napisao/la:
Zna li netko gdje je pozicija na Aquili GV250 efi za priključak vakuma za podmazivač lanca Scottoiler. Molio bi ne teoretski nego točnu poziciju, jer ne mogu odrediti koje crijevo je vakum.Na Aquilama sa vakum pumpom goriva nije problem, ali ja imam električnu pumpu pa sam u nedoumici. Hvala

Si probao vidjet u manualu?
[Vrh] Go down
Gogach
man
man
Gogach

Broj postova : 21
Godina imam : 62
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Aquila GV 250 EFI
Na forumu od : 10.01.2014

PostajNaslov: Priključak vakuma na Aquili GV250    Priključak vakuma na Aquili GV250 Icon_minitimened 22 oľu 2015, 19:44

Pregledao sam detaljno ali ništa.Jedino sam našao da kod problema sa codom C17 I C18 IAP sensor circuit malfunction-moguće začepljenje vakuum prolaza između kučišta gasa i IAP senzora ali senzor je direktno pričvršćen na tijelo,kučište tako da tu ne vidim mogućnost spajanja cjevčice za vakum scottoilera. scratch
[Vrh] Go down
zeleni zub
man
man
zeleni zub

Broj postova : 175
Godina imam : 46
Prebivalište : pula
Vozim : Honda Shadow 600 VT C
Na forumu od : 04.10.2014

PostajNaslov: Re: Priključak vakuma na Aquili GV250   Priključak vakuma na Aquili GV250 Icon_minitimened 22 oľu 2015, 20:08

Gogach je napisao/la:
Pregledao sam detaljno ali ništa.Jedino sam našao da kod problema sa codom C17 I C18 IAP sensor circuit malfunction-moguće začepljenje vakuum prolaza između kučišta gasa i IAP senzora ali senzor je direktno pričvršćen na tijelo,kučište tako da tu ne vidim mogućnost spajanja cjevčice za vakum scottoilera. scratch

Probaj postavit pitanje hyosungsource.com. Ljudi su susretljivi i imaju vezu u tvornici. Inače pliiz di si našao dijagnostiku za aquilu? king
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Priključak vakuma na Aquili GV250   Priključak vakuma na Aquili GV250 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Priključak vakuma na Aquili GV250
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Prednje vili na Aquili
» Napon punjenja akumulatora na Aquili 250?
» Promjena auspuha na Aquili 250i
» aquila gv 650