Početna stranicaPretraľnikAlpe - low budget by frutkejk 610RegistracijaLogin

Alpe - low budget by frutkejk

Go down 
+9
Tarze
magna
mrljo#2
Zlac
Easy rider
Safet(y)
Acyd
darko68
frutkejk
13 posters
Autor/icaPoruka
frutkejk
man
man
frutkejk

Broj postova : 282
Godina imam : 37
Prebivalište : Karlovac
Vozim : vn800
Na forumu od : 16.05.2011

Alpe - low budget by frutkejk Empty
PostajNaslov: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimesri 28 svi 2014, 18:22

pokušaj putopisa...

zamjerke za pisanje i slikanje šaljite moderatorima, a ne meni Rolling Eyes 

Već mjesec dva se zna datum kada idemo, ruta isplanirana i sve spremno za polazak. Zna se otprilike da imamo rutu od nekih 1700 kilometara, da smo ograničeni s novcima pa spavamo i jedemo najekonomičnije moguće.
 Plan je u 4 dana proći sjeverni dio Italije, Austriju i Sloveniju po unaprijed određenoj ruti, ali naravno spremnoj na izmjene ovisno od raznih okolnosti.
Po prvom planu spavamo na moto susretu u gradu Porto Tolle nakon što pregledamo malo Veneciju i Trst pa drugi dan ujutro krećemo prema sjeveru na Stelvio pass i u Austriju pa treći dan na Gros Glockner i četvrti prema doma pa malo u sloveniji pogledat koji park ako će nam se dat.
 Čeka se dan polaska i prati se prognoza. Tjedan dana prije polaska je totalno šugavo vrijeme i gore na Stelviu dva metra snijega i zatvorena cesta, ali eto toplog tjedna i južine pa očekujemo prohodnost.

Dan prije polaska:
Pripremam motor lagano da vidim kuda s prtljagom. Tank torba i još jednu torbu na rep i trebalo bi sve stat. Tako je i bilo i pričvrstio sve sigurno po principu "potegni pa ak ne padne dobro je".
Gledam prognozu i kaže sunce vamo, sunce tamo.....ma milina za oči.
Zujim na fejsu i vidim novi status na eventu od tog moto susreta kaj bi trebo bit prvi dan. Nešto nadrobljeno na talijanskom, ne razumijem ništa al neda mi vrag mira i reko da vidim kaj će gugl translejt reć. Imam kaj i za vidit. Susret otkazan  Shocked Shocked Shocked 
Dogovaram s ekipom kaj ćemo i trebao bi neki Harley susret bit oko Verone. Dobro, ići ćemo na to čisto da budemo na susretu i možda uhvatimo kakav besplatni kamp.  pljuga 

Navečer sjedim na cugi s frendom a okolo munje sjevaju na sve strane. Šta je sad ovo?! Gledam prognozu opet i neugodno iznenađen mogućnosti kiše za više dana.
Problem je jer nemam kišno odijelo, a treba vozit mokar po hladnom. Ljut na sebe i cijeli svijet jer nisam taj dan otišao kupit kišnjak ili bar kakvu kabanicu  Bohmann 
Krećemo ujutro u 6 pa isto ne stignem niš kupit, ma reko ko ga hebe kupit ću u Italiji usput negdje, a nadam se da bar neće ujutro padat.

Prvi dan

Budim se u 5 ujutro da se lagano pripremim i pojedem nešto prije polaska. Gledam kroz prozor, suha cesta....odlično! Odem se tuširat, pogledam opet van, a ono kiša pada. Start iz snova.
No dobro, kaj sad. Spremim se i odem na benzinsku gdje se nalazimo i krećemo. Gledam u smjeru Rijeke i dobro se čini, puno svjetlije nebo pa se nadam da neću pokisnut. Dečki dolaze i krećemo.

Kiša pada ali lagano, cesta mokra ali nije strašno. Dobro je, malo hladno jer sam mokara. Kaže moja aprilia da je 13 stupnjeva u gorskom, a ja si mislim majko mila, kako će tek bit onda u alpama  Shocked 
Kiša prestala pada i cesta oko Delnica suha za dalje. Odlično. Oni skinuli kišnjake i krećemo dalje. Dogovorimo se da ćemo točit na vratima jadrana da ne moramo točit u Italiji jer je tamo skupo gorivo i tako je i bilo.
Uđemo u sloveniju i na jednom odmorištu napravimo pauzu gdje je pala i prva slika.
Alpe - low budget by frutkejk 2rh9zba

Da, sad vidim da nisam ni spomenuo koliko nas ide. Uglavnom, trojica smo. Hrvoje vozi Keeway Supershadow 250, a Robert Yamahu Diversion iz 94, ja naravno svoju Apriliu.

Idemo u Trst malo pogledat grad pa prema Veneciji.

Dolazimo u Trst. Sunce piči. Sad mi ni to ne paše jer je vruće za popizdit. Valjda su mi "oni" dani u mjesecu.
Trst krcat motorima, vozimo se po gradu i ima više motora nego auta valjda, parkiramo se i malo prošećemo. Gledamo cijene....sve skupo.

eto jedna slika Piazza Unita' d'Italia
Alpe - low budget by frutkejk Dxlseu

Spremamo se i krećemo za Veneciju. Sve idemo starom cestom naravno radi što veće uštede para. A jel ko od nas trojice pametnih mislio na uštedu živaca? Naravno da nije. Kreni, semafor, kreni, semafor, kreni, semafor...jaaoo, nikad kraja. Nije grad nego sve neki mali gradiću al ima ih mali milijun.
Ništa, nakon nekog određenog vremena idemo napravit pauzu u parkić neki više radi odmaranja živaca nego tijela i motora.
Alpe - low budget by frutkejk Dxk9r4

Znam da nije od neke važnosti, ali tu je pored nas na biciklu prošla gospođa sa jako velikim prsima  Very Happy  ...nažalost, nesposoban sam brzo uslikati

No dobro, pojeli smo i kreće se dalje prema veneciji. Sad je već lakše, imamo neki tempo na otvorenoj cesti, lijep dan....milina.
Stajemo na prvoj benzinskoj u italiji. Cijena goriva nekih 13 kuna po litri. Kako koja benzinska al više manje od 1.6 do 1.8 eura.

Eto nas...Venecija u pozadini
Alpe - low budget by frutkejk 2m3iqt4

Šetnja po gradu da vidimo što više. Zalutali smo i dosta se našetali, vruće za popizdit ali lijepo za pogledat.
Ajde da smo i to obavili.
Alpe - low budget by frutkejk 168u8f4
Alpe - low budget by frutkejk Zyet0g
Alpe - low budget by frutkejk 2ih35ag

Kuhani i pečeni...već je dosta kasno a treba stić na susret iza Verone. Odluka je pala da taj dio otpeljamo autoputom da što prije stignemo. Stižem na naplatne a ono 8 i pol eura za nešto manje od 100 km autoputa...opet skupo

Nema veze, uštedili smo puno vremena. Sad treba pronaći taj susret. Znamo da je na obali jezera. Lago di Garda. Dođemo mi nekako do tog jezera al nigdje susreta. Tu i tamo prođe koji Harley ali nigdje grupirano.

Stali u trgovinu da kupimo za jest...
Alpe - low budget by frutkejk 16ab3f6

Pitamo jednog čovjeka i ne zna ali pogleda na internet i nađe gdje se odvija. Poluotok na tom jezeru 30 km od nas. Super, zahvaljujemo mu se i krećemo prema tamo. Jezero je ogromno.

Dolazimo na poluotok. Gledam i ne vjerujem. Trava na milimetar pošišana, sve uređeno, kuće ko iz filmova, tu porshe, tamo ferrari.....idila.  Ali nema susreta nikakvog. Pitamo tamo nekog čovjeka i kaže da je tamo prošle godine bio  Sad  Čovjek nam je htio pomoć ali našao od krive godine susret.

Ništa, popit ćemo pivu uz lijepi pogled i ići naći neko mjesto di ćemo dić naš hotel.
dakle Lago di Garda
Alpe - low budget by frutkejk 25p2y5t

Krećemo dalje planiranom rutom pa ćemo usput naći neko mjesto u pozadini za utaborit se. Teško je jer je mrak ali nakon nekih pol sata traženja našli nešto. Usred nekih vinograda pored potočića za navodnavanje vjerojatno  Very Happy 

Potok žubori, zvijezde sjaje....a neki pas u pozadini laje majku mu hebem
Malo me prala paranoja zbog tog psa ali nekako smo odspavali i ujutro nas probudilo sunce lijepo oko 6
Alpe - low budget by frutkejk Wa64ra

Drugi dan

Znači naspavani i krećemo lagano prema sjeveru iliti alpama što i je najbitnije u svemu tome.
Alpe - low budget by frutkejk 2z6dzbn

Stajemo uz neko jezero kako bi malo pogledali kartu.
Alpe - low budget by frutkejk 2us8odc
Alpe - low budget by frutkejk 2zxm90z

Jezero je okruženo brdima, super izgleda samo je teško to sve pohvatat s fotićem.
Krećemo dalje i sad se već naziru ozbiljna brda.
Alpe - low budget by frutkejk 70i2h2

Vožnja uživancija. Lijep krajolik, temperatura odlična, cesta super.
Dolazimo među brda prije većeg uspona. Reko pauza da malo pojedemo i obavimo wc.
Alpe - low budget by frutkejk 2m76wds

Odmorili smo, obukli dodatne stvari kaj smo trebali i krećemo u brda.

Što reći.....cijelo vrijeme lijep krajolik okolo. Di god pogledaš lijepo je i naravno da se ne stigne slikat. Ali slike ni ne prikazuju to kako bi trebale.
Svaki put kad misliš da je to sad to od ceste, odeš ipak još višlje.....osjeća se da se teže diše, hladnije malo je ali sunce odrađuje svoje. Jednostavno savršeno.
Alpe - low budget by frutkejk Awrnrp
Alpe - low budget by frutkejk 2uzcxol
Alpe - low budget by frutkejk Qpp1yd

Na to brdo smo slučajno zalutali jer je navigacija izbacila najkraću rutu. Sva sreća da se to dogodilo jer bilo je stvarno gušt.

Ništa, spustili smo se dolje do gradića nekog, malo odmorili i krećemo prema Stelviu.

Prolazimo kroz Bormio i u brda. Sve je puno motora i biciklista. Ali stvarno puno ima tih biciklista. Mislim si, svaka im čast kako se mogu vozit toliko po brdima.

Odvajamo se za Stelvio. Uzbuđen sam. Na brijegu prije je bilo super a nije ni približno visok ko Stelvio. Vozimo se, uživamo i kad ono...........rampa spuštena, cesta zatvorena  Bohmann 

Alpe - low budget by frutkejk 4vr9s5

Čovjek odozgo ide s autom i diže rampu kako bi prošao. Pitamo njega zašto je zatvoreno, nije moguće da ima toliko snijega kad je toplo.

Isplano je malo drugačije. Ti svi biciklisti koji su se vozikali zapravo treniraju za sutrašnju utrku.
Giro d Italia....LOL. Pripremaju stazu i nedaju da se prođe.

Odozgo se spušta motor, dakle prošao je. Al nama neda i gotovo. Kaže da prođemo kroz Švicarsku jer smo praktički na granici. Dobra je to ideja al nemamo mi putovnice...jbg.

Ništa, idemo na drugi prijevoj 40 km od nas u tom trenutku. Visok je i bit će dobro.

Vozimo se prema tamo, sve višlje i višlje...snijeg pored ceste kad ono....opet rampa i cesta zatvorena.
Tuda se isto vozi  Bohmann 

Gledamo kartu da vidimo kaj ćemo, kako ćemo, kuda ćemo...
Alpe - low budget by frutkejk F013e9

Nemamo kaj, moramo se dosta natrag vraćat i krenut istočno prema Bolzanu. Lijepo je za vozit se svuda, ali nismo prošli kud smo htjeli i morali smo jako zaokružit okolo.

par usputnih slika
Alpe - low budget by frutkejk 117fnk2
Alpe - low budget by frutkejk 11kvy3p
Alpe - low budget by frutkejk 30ca7id
Alpe - low budget by frutkejk 20adk3p

Dođemo u Bolzano i u trgovinu opo hranu i piće pa krećemo prema sjeveru, tj Austriji.

Kasno je i treba nać mjesto za spavanje.......a mjesta nigdje  Shocked 

Cijelo vrijeme dolina rijeke i uspinjemo se, a cijelo vrijeme kuće. Šume sa strane su pod nagibom od 45 stupnjeva valjda. Popnemo se na vrh, gore hladno. 7 stupnjeva kaže aprilia. Plan je bio preć i dolje kad se spustimo u toplije područje, nać za spavanje.

Već je blizu 9 i nađemo mjesto na ugodnih 16 stupnjeva. Taman postavimo šator i u miru pojedemo i popijemo koju pivu.
Jako se naoblačilo ali obavili smo kaj smo trebali i u krpe.
Ja i dalje nisam kupio kišnjak, ali nadao sam se da neće kiša bar dok ne uđemo u austriju.

Treći dan

Buđenje ujutro i polazak. Kiša ne pada, lijepo je vrijeme.
Krećemo prema Innsbrucku. Nakon ne reduge vožnje i stižemo u Innsbruck.

Sećemo malo po gradu i tražimo neki wifi da nađemo jel ima Luis tamo...i ima.
Alpe - low budget by frutkejk 2wqh99g

Krećemo do Luisa da si kupim kišnjak da mi srce bude na mjestu.
Kišnjak kupljen i spremljen...vrijeme solidno ali lagano oblačno.

Krećemo prema velikim brdima u Austriji
Alpe - low budget by frutkejk 97r3m8

Idemo prema Zell am Seeu nać kakvu trgovinu za kupit hranu da imamo kasnije za jest u brdima jer gore nema više trgovina.
Kupili smo i otišli sjest pored jezera i chillat jedno sat vremena.
Prva dva dana smo prešli puno pa smo u prednosti i imamo vremena.
Alpe - low budget by frutkejk 2qcleds
Alpe - low budget by frutkejk 2nkqtc0

Odmorni i okrijepljeni krećemo prema Gros Glockneru konačno. Obukli sve kaj imamo i gas. Uspinjemo se brzo i dolazimo do naplate. 24 eura košta za motor i krećemo u visine.

Sunčano je, pogled nevjerovatan...
Alpe - low budget by frutkejk 15fnh5j
Alpe - low budget by frutkejk 2dqvw1t
Alpe - low budget by frutkejk 2eukcpj

Penjemo se dalje prema prvom vrhu. Cesta na nekih 2.5 kilometra i idemo do vidikovca.
Sunčano je ali jako hladno puše. S obzirom da je jako puhalo u roku 5 minuta nam de dopeljalo oblak i ništa se više nije vidjelo ali uspjeli smo poslikat. Gros glocker se inače vidi s tog vidikovca ali bio je u oblaku pa se nije vidio.
Alpe - low budget by frutkejk 16hu8t1
Alpe - low budget by frutkejk 307nlvn
Alpe - low budget by frutkejk 21416p2
Alpe - low budget by frutkejk 2882ijr

I ova ekipa se popela gore. trebalo ima valjda 3 dana, samo čujemo kak zuje. Poslikali se na brzinu i pobjegli odmah jer im je puhalo jako valjda Very Happy
Alpe - low budget by frutkejk Eu0pye

prijatelji usput...
Alpe - low budget by frutkejk 2z6s9s3
i pogled
Alpe - low budget by frutkejk 6qz23k

Nakon toga smo krenuli na drugu stranu gdje ima to odmorište s pogledom na Gros Glockner. Dođemo tamo mogli i smrznuti i nemamo kaj vidit.

Stojiš ispred table na koji piše Gros Glockner i 3800 metara, a ispred sebe vidiš samo maglu.
Jedino ledenjake pod Glocknerom...
Alpe - low budget by frutkejk Vy8dow
Šteta al bar smo prije toga malo sunca uhvatili.

I vidjeli svisca kako se penje pored nas. Prepao nas se i hoće se sakrit krme deblo pod kamen. Naravno da nije uspio uć pa mu je guzica virila van. Kakva scena jaaaoo :Dnažalost, nisam ga uspio uslikat.

Spuštamo se dolje u toplije i razmišljamo lagano o sljjedećoj lokaciji za spavanje.

Idemo prema Villachu pa ćemo negdje usput uhvatit šumu neku.

Čilerska pivica usput....
Alpe - low budget by frutkejk 2lk5mc3

Našli smo idealno mjesto. Konačno na vrijeme da nije mrak.

Stajemo, idem se parkirat i sklizne mi prednji kotač preko nekog korijena i padnem ko kruška. O hebem ti sve....Bohmann 
Malo sam na jednom mjestu oštetio dekl na motoru jer je zastrugo po korijenu, ostalo je dobro.
Doduše, kad sam došao doma i oprao ga vidio sam da je zapravo to ostao trag od bora i smola pa ipak nema nikakvih oštećenja...dakle nikakvih posljedica nema ali i dalje sramota  Very Happy 
Alpe - low budget by frutkejk 2lw65x3

Evo slika lokacije
Alpe - low budget by frutkejk 2rgc9ef

Jako je oblačno, ali smjestili smo se i to je to.
Pripremili sve za spavanje, najeli se, popili par pivi i u krpe...

Četvrti dan

Budi nas ujutro kiša otprilike u isto vrijeme kad i ove prije sunce. Neda nam se spremat jer ćemo pokisnut dok sve spremimo al kaj ćeš, moramo krenut kad tad.
Žurno spremanje ali kiša je smirila.
Navučemo kišnjake i krećemo prema sloveniji i prema doma. Blizu smo i samo nam kiša može bit problem.
Nije ni toliko problem al ugodnije je po suhom vozit se. Kišnjak imam pa sam si sav važan i idemo.
Mokra cesta ali kiša više ne pada. Tj u smjeru u kojem mi idemo je sunce, a iza nas kiša.
Zadnji dan smo se cijelo vrijeme nekako vozili na rubu kiše koja nas je vjerojatno i ubrzala malo.

U sloveniji smo opet napravili gablec pauzu i tu je pala slika da se i mene koji put vidi  Very Happy 
Alpe - low budget by frutkejk 2z5vrye

U 3 sata smo već u Karlovcu ćevape jeli....da nebi bilo da smo samo na sendvićima  Very Happy Very Happy Very Happy 

To je to.
Prva dva dana je bilo puno više vožnje nego druga dva ali tako je ispalo silom prilika. Nije bilo nikakav problem propeljat se.
Slikao sam koliko sam mogao al nemreš pohvatat ni mali dio svega toga. Da sam imao rukavice bez prstiju mogao sam slikat više iz vožnje ali prehlano je bilo da bi imao te stalno.
Ne mogu se ni sjetit svega, kad se sjetim možda editiram i ubacim još koju sliku ako netko od ovih mojih ima.

Evo neke brojčice:
4 dana
1800 kilometara
4.2-4.5 potrošnja Shivera (zadovoljan Smile)
200 eura ukupno potrošenih

Ovo s 200 eura je zanimljiva činjenica....znači 200 eura potrošenih s gorivom, 33 eura je otišlo na cestarine i hranom.
Znam da je bilo nedavno govora jel se može kaj sa 100 eura...moj odgovor je da se može

Pisano s brda s dola al valjda ćete skužit kom se bude dalo čitat.

E da...preporuka onima koji nisu išli u Alpe.....stvarno se isplati

živjeli  Laughing

Zadnja promjena: frutkejk; čet 29 svi 2014, 20:08; ukupno mijenjano 4 put/a.
[Vrh] Go down
darko68
cro chopper forum
cro chopper forum
darko68

Broj postova : 908
Godina imam : 56
Prebivalište : Rovno 23
Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly
Na forumu od : 11.01.2012

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimesri 28 svi 2014, 18:33

Jako lijepo svaka čast Frut  dobar3 
A vidim da je čungić to odradil bez brige  dancingbanana
[Vrh] Go down
Acyd
cro chopper forum
cro chopper forum
Acyd

Broj postova : 1429
Godina imam : 49
Prebivalište : Našice
Vozim : Triumph Rocket 3r
Na forumu od : 24.04.2010

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimesri 28 svi 2014, 20:27

Odlicno!  dobar 
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimesri 28 svi 2014, 20:28

izvrsno..  dobar a Alpe izgledaju kao i uvijek carobno..
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
Easy rider
cro chopper forum
cro chopper forum
Easy rider

Broj postova : 1021
Godina imam : 63
Prebivalište : World wide
Vozim : Gold Wing, Piaggio X10
Na forumu od : 11.04.2008

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimesri 28 svi 2014, 20:37

Odličan đir !! dobar 
Ja sam u Travnju prošao Julijske Alpe (Slovenia,Italija-Tarvisio,Triglavski narodni park)i bilo je nezaboravno, još sve u snijegu... U Kranjskoj Gori još su radila skijališta.
Lago di Garda smo postavili kao slijedeće odredište / turu, no za to čekamo barem 6-7 slobodnih dana u komadu da sve na miru i detaljno obađemo. Bili smo nekoliko puta autom, oduševili se i definitivno odlučili jezero detaljnije zaokružiti motorom prvom prilikom.
[Vrh] Go down
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

Broj postova : 3127
Godina imam : 44
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : Suzuki M 1800 R
Na forumu od : 08.11.2010

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimesri 28 svi 2014, 20:40

3 dana čistog zadovoljstva  biker2 biker2 biker2 dobar 
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

Broj postova : 1668
Godina imam : 52
Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I
Vozim : HD - FLHTCUI '97
Na forumu od : 14.08.2010

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimesri 28 svi 2014, 22:16

..bravo dečki svaka čast, dokazali ste da se sve može kad se hoće... ljepa vožnja s malo love a puno užitka bez trošenja na nepotrebno... na kraju krajeva, vožnja je bit svega!!...
[Vrh] Go down
https://dragonflynsg.weebly.com
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimesri 28 svi 2014, 22:32

Dobar provod i dobar putopis  dobar 
[Vrh] Go down
frutkejk
man
man
frutkejk

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimečet 29 svi 2014, 00:11

hvala ekipa

Pisanje mi ne ide baš al valjda može bar djelić prikazati  dobar 

Evo dodao sam još par slika od kolege.
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimečet 29 svi 2014, 06:46

Imas srecu sto nemas puno godina. S godinama ti ide i jos nesto(neznam kako se zove) pa ti onda nije Dosta 200€ jer moras spavati na pristojnom mjestu, sjediti na pristojnom wcu i jesti sa zlicom. Jos ako ti se okaci zena iza onda vec u 1000€
Zato uzivaj sad dok jos nisi sjed i star dobar 
[Vrh] Go down
Tarze
cro chopper forum
cro chopper forum
Tarze

Broj postova : 781
Godina imam : 41
Prebivalište : Dalmacija
Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX
Na forumu od : 22.07.2012

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimečet 29 svi 2014, 13:16

Magna, ja sam se naputovao po svijetu, vidio sam ljude od + 60 koji idu tamo di neće ovi od 20 godina. Nema to puno veze sa godinama. No, da je lakše putovati kad si mlađi, to je istina. Sve je lako kad si mlad  Very Happy 

Frutkejk, kako vas je Keeway pratio na putu, ja sam sve to prošao već i mogu misliti koliko je njemu falilo kubičnih centimetara?

Odličan đir,ovo je smisao imanja prometala, Alpe su predivne.... dobar 
[Vrh] Go down
frutkejk
man
man
frutkejk

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimečet 29 svi 2014, 15:08

ma ide Keeway bez problema. Nije najbrži na uzbrdicama al ide.

Jedino je preticanje problem za naš tempo, ali prilagodili smo se njegovom tempu i to je to.

Išao je jednako kao mi samo je potrošio nešto manje jer manje troši  dobar 

Venox dosta bolje ide od Keewaya i nešto je lakše preteć pa bi nešto lakše bilo držat tempo s njim npr
[Vrh] Go down
izigoing
cro chopper forum
cro chopper forum
izigoing

Broj postova : 733
Godina imam : 39
Prebivalište : Split / Dugopolje
Vozim : HD Low Rider S(T)
Na forumu od : 18.08.2012

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimečet 29 svi 2014, 16:12

dobar đir  Very Happy 
sve pohvale  dobar3
[Vrh] Go down
Easy rider
cro chopper forum
cro chopper forum
Easy rider

Broj postova : 1021
Godina imam : 63
Prebivalište : World wide
Vozim : Gold Wing, Piaggio X10

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimečet 29 svi 2014, 18:15

magna je napisao/la:
Imas srecu sto nemas puno godina. S godinama ti ide i jos nesto(neznam kako se zove) pa ti onda nije Dosta 200€ jer moras spavati na pristojnom mjestu, sjediti na pristojnom wcu i jesti sa zlicom. Jos ako ti se okaci zena iza onda vec u 1000€

Ne ide to sa godinama nego sa primanjima... lol! 
[Vrh] Go down
Medevelin
cro chopper forum
cro chopper forum
Medevelin

Broj postova : 643
Godina imam : 44
Prebivalište : Medulin
Vozim : Midnight star 1300, CB400 four
Na forumu od : 28.10.2013

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimečet 29 svi 2014, 18:52

frutkejk tebi i ekipi svaka čast! dobar 
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimečet 29 svi 2014, 20:38

Easy rider je napisao/la:
magna je napisao/la:

Ne ide to sa godinama nego sa primanjima... lol! 

Sa ovim bih se vrlo složio ....  What a Face Twisted Evil 
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimečet 29 svi 2014, 23:24

Tarze je napisao/la:
Magna, ja sam se naputovao po svijetu, vidio sam ljude od + 60 koji idu tamo di neće ovi od 20 godina. Nema to puno veze sa godinama. No, da je lakše putovati kad si mlađi, to je istina. Sve je lako kad si mlad  Very Happy 

Frutkejk, kako vas je Keeway pratio na putu, ja sam sve to prošao već i mogu misliti koliko je njemu falilo kubičnih centimetara?

Odličan đir,ovo je smisao imanja prometala, Alpe su predivne.... dobar 

dobar4  Svaka čast na ovoj izjavi.

Isto tako, prije bi se uputio na ovaj i ovakav "šatorski" đir sa vama nego sa "juhičarima"(oni koji obavezno moraju papati juhicu u restorančiću nakon puno suhe papice) pa da neznam koliko para imam.
A posebno je pohvalno šta ste išli SKUPA sa potpuno različitim motorima sa potpuno različitim mogućnostima. I bilo vam je super.

svaka cast svaka cast 

Upravo mi je u planu nešto slično u 6. misecu. Sad ste me samo dodatno "napalili"  tongue 
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimepet 30 svi 2014, 09:07

Asy

a juha iz vrećice na špiritnom kuhalu negdje uz cestu u hladu borova?
[Vrh] Go down
izigoing
cro chopper forum
cro chopper forum
izigoing

Broj postova : 733
Prebivalište : Split / Dugopolje
Vozim : HD Low Rider S(T)
Na forumu od : 18.08.2012

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimepet 30 svi 2014, 10:18

asy je napisao/la:
Upravo mi je u planu nešto slično u 6. misecu. Sad ste me samo dodatno "napalili"  tongue 
javi detalje kako je bilo..
ja idem u 7om jos slazem rutu..
[Vrh] Go down
Tarze
cro chopper forum
cro chopper forum
Tarze

Broj postova : 781
Godina imam : 41
Prebivalište : Dalmacija
Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX
Na forumu od : 22.07.2012

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimepet 30 svi 2014, 11:35

Nisam neka plačipička ali ta juhica u restoranu nakon 10 dana suhe hrane iz Lidla prijaaaaaa  Very Happy 
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimepet 30 svi 2014, 14:08

Djoni_Gitara je napisao/la:
Asy

To je dozvoljena juha.  dobar3 glup 
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimepet 30 svi 2014, 21:20

asy je napisao/la:
Djoni_Gitara je napisao/la:
Asy

To je dozvoljena juha.  dobar3 glup 

Huh ... sad mi lakše - trbalo bi postaviti "Pravilnik o juhama na putu".  nemoj me glup
[Vrh] Go down
Beatnik
cro chopper forum
cro chopper forum
Beatnik

Broj postova : 2135
Prebivalište : Rovinj
Vozim : Dragstar 1100

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitimened 01 lip 2014, 12:02

Super super, svaka čast. Jedino šteta da niste prošli malo više Italije, stvarno su lijepi passi
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Alpe - low budget by frutkejk   Alpe - low budget by frutkejk Icon_minitime

[Vrh] Go down

Alpe - low budget by frutkejk
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Venox by frutkejk
» Alpe 2014 na VN900
» ALPE AUSTRIJA ITALIJA 2015
» Alpe (SLO/IT/A) i Croatia Bike Week Pula 27.-30.08.2015.
» FLOG (Future Log): Route 66 on a budget