|
|
| Hyosung Aquila dijelovi | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gogach man
Broj postova : 21 Godina imam : 62 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila GV 250 EFI Na forumu od : 10.01.2014
| Naslov: Hyosung Aquila dijelovi pet 31 sij 2014, 23:44 | |
| Ima li neko nedavnih iskustava oko kupovine dijelova za Aquilu gv250 sa Hyosungsourcea,Korean BikeParts-a ili Richarda? Pitam to s obzirom da su cijene dosta različite,a postovi o ranijim kupovinama stari su i po godinu dana. | |
| | | Gogach man
Broj postova : 21 Godina imam : 62 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila GV 250 EFI Na forumu od : 10.01.2014
| Naslov: Hyosung Aquila dijelovi ned 02 vel 2014, 00:57 | |
| | |
| | | darko68 cro chopper forum
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
| Naslov: Re: Hyosung Aquila dijelovi ned 02 vel 2014, 17:20 | |
| Ma cimni Palomaša on ti je tata-mata kaj se toga tiće. | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila dijelovi pon 03 vel 2014, 13:09 | |
| - Gogach je napisao/la:
- Ima li neko nedavnih iskustava oko kupovine dijelova za Aquilu gv250 sa Hyosungsourcea,Korean BikeParts-a ili Richarda? Pitam to s obzirom da su cijene dosta različite,a postovi o ranijim kupovinama stari su i po godinu dana.
Pa usporedi cijene, i kupi tamo gdje ti je najjeftinije, ne vidim u čemu je problem? Richard je bio prvi, ali su mu i cijene bile najviše. Ja sam sve dijelove kupio od Hyosungsource-a, ne znam imaju li oni kakve veze s KoreanBike.. Možda je to ista tvrtka, možda su i konkurencija, stvarno ne znam.. Već mi je dosadilo ponavljati - najmanje se isplati naručivati svaki dio posebno. Naruči u jednom paketu sve što će ti trebati u malo dužem vremenu, od filtera ulja i zraka, pa do kuplung sajle, obloga i pločica za kočenje. | |
| | | Gogach man
| Naslov: Hyosung Aquila dijelovi pon 03 vel 2014, 18:10 | |
| - palomas je napisao/la:
- Gogach je napisao/la:
- Ima li neko nedavnih iskustava oko kupovine dijelova za Aquilu gv250 sa Hyosungsourcea,Korean BikeParts-a ili Richarda? Pitam to s obzirom da su cijene dosta različite,a postovi o ranijim kupovinama stari su i po godinu dana.
Pa usporedi cijene, i kupi tamo gdje ti je najjeftinije, ne vidim u čemu je problem? Richard je bio prvi, ali su mu i cijene bile najviše. Ja sam sve dijelove kupio od Hyosungsource-a, ne znam imaju li oni kakve veze s KoreanBike..
Možda je to ista tvrtka, možda su i konkurencija, stvarno ne znam.. Već mi je dosadilo ponavljati - najmanje se isplati naručivati svaki dio posebno. Naruči u jednom paketu sve što će ti trebati u malo dužem vremenu, od filtera ulja i zraka, pa do kuplung sajle, obloga i pločica za kočenje. Hvala na odgovoru,ali pitao sam zato što najniža cijena artikla nije stvarno najniža s obzirom na troškove dostave.Tako paket sa hyosungsourca sa višim cijenama artikla od korean bike-a ispada na kraju jeftiniji kad se doda cijena dostave ,a Richard nije transparentan u cijenama dostave. Svejedno hvala na trudu. | |
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila dijelovi uto 04 vel 2014, 07:45 | |
| Da, cijena dostave također igra važnu ulogu, a jako često je i razlog zašto se mnoge kupovine izvana uopće ne isplate... Trgovci deru na tome, nažalost. A što se brzine dostave tiče, ja sam jedan paket od Hyosungsorce dobio za svega četiri dana, vjerujem da je to rekord koji će teško biti srušen... | |
| | | ndundo cro chopper forum
Broj postova : 5 Godina imam : 63 Prebivalište : osijek Vozim : aquila gv250 Na forumu od : 28.08.2012
| Naslov: Re: Hyosung Aquila dijelovi ned 16 vel 2014, 16:28 | |
| - palomas je napisao/la:
- Da, cijena dostave također igra važnu ulogu, a jako često je i razlog zašto se mnoge kupovine izvana uopće ne isplate... Trgovci deru na tome, nažalost. A što se brzine dostave tiče, ja sam jedan paket od Hyosungsorce dobio za svega četiri dana, vjerujem da je to rekord koji će teško biti srušen...
Prije dva mjeseca imao sam narudžbu od Hyosungsorca za Aquilu 250: -centralni nogar -275kn -prednje pločice -55 kn -troškovi slanja -270kn -porez -60 kn UKUPNO -660 KN Stiglo za 8 dana. Poslali maramu gratis. | |
| | | Gogach man
| Naslov: Hyosung Aquila dijelovi ned 16 vel 2014, 19:05 | |
| - ndundo je napisao/la:
- palomas je napisao/la:
- Da, cijena dostave također igra važnu ulogu, a jako često je i razlog zašto se mnoge kupovine izvana uopće ne isplate... Trgovci deru na tome, nažalost. A što se brzine dostave tiče, ja sam jedan paket od Hyosungsorce dobio za svega četiri dana, vjerujem da je to rekord koji će teško biti srušen...
Prije dva mjeseca imao sam narudžbu od Hyosungsorca za Aquilu 250:
-centralni nogar -275kn -prednje pločice -55 kn -troškovi slanja -270kn -porez -60 kn UKUPNO -660 KN
Stiglo za 8 dana. Poslali maramu gratis.
Hvala na odgovoru.Danas naručio od Hyosungsorca dijelove za 1100kn.Vidjet ću koliko će me dernut za porez. | |
| | | Gogach man
| Naslov: Hyosung Aquila dijelovi pet 21 vel 2014, 20:14 | |
| Evo dijelovi jučer stigli.U nedjelju navečer naručio,u četvrtak navečer dostavljen paket na vrata.Fenomenalno.Nije natjecanje ali Palomasov rekord od četri dana izjednačen.Svaka čast Hyosungsourcu.Uz dijelove gratis marama pisaći pribor i filter ulja.Cijena iz Hyosungsourca naznačena na 340 Kn pa porez na to iznosi 85 Kn. Sve preporuke za hyosungsource na profesionalnosti i brzini. Ako nema opaski ,može lock. | |
| | | | Gogach man
| Naslov: Hyosung Aquila dijelovi sub 22 vel 2014, 19:39 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Hyosung Aquila dijelovi | |
| |
| | | | Hyosung Aquila dijelovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|