| Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" čet 29 kol 2013, 18:14 | |
| Po obavijesti HAK-a pomoć na cesti u Albaniji se traži pod oznakom i na telefonski broj:
ACA +355 42 250 777
Kako namjeravam na put kroz Albaniju bilo čije pouzdano iskustvo bi mi bilo dobro došlo. |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" čet 29 kol 2013, 18:18 | |
| drifter radi u albaniji, sigurno zna. | |
|
| |
Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" čet 29 kol 2013, 19:07 | |
| budem ti sutra saznao. Ptati cu sefa naseg voznog parka (cestovnog).
Ja po obicaju nisam u Tirani kada netko dolazi (nema me slijedeca dva tjedna) ali ti dam brojeve na koje zoves ako ista zatreba..ili zvrcnes mene pa to iskoordiniram.
Kada si tocno tamo? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" čet 29 kol 2013, 19:30 | |
| Ne znam - orijentaciono krećem 07.09. Split 08.09. - Dubrovnik ovisi koliko ostanem kod Dvije Rote MK, ali u rasponu od 10.09. do 12.09. sam kod Skadra tada vidimo idemo li za Drač (Durres - Biker Bar Troyan) ili direkt preko Tirane na Ohrid. |
|
| |
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" čet 29 kol 2013, 19:49 | |
| Troja je bar ko bar - klopa im je dobra. Tocno preko puta Troje (samo predjes cestu) je hotel gdje su mi smjestene posade i dio mehanicara (pol ekipe je iz HR). Mislim da vam tamo mogu srediti dobar smjestaj za sitnu lovu. Hotel je skroz dobar.
http://www.belleviewhotel.com/
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" čet 29 kol 2013, 19:54 | |
| OK javi kome se obratiti za hotel u Durresu (nekom našem?) i ima li garažu (ovisim za alarm za motor da li se Pinky javi i kada dolazi u Rijeku) vraćamo se kroz Albaniju od 14 -16.09. isto mjesto Durres i Shkoder. |
|
| |
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" čet 29 kol 2013, 20:19 | |
| hotel ima cuvani parking, upravo poslao upit za sobu pa ti javim. | |
|
| |
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" pet 30 kol 2013, 11:11 | |
| Onaj broj za pomoc ti ne radi. Dobio sam novi ali je pon-petka u radno vrijeme. Sada tu ispituju jel ima kaj 24/7.
Dobio sam vec brojeve nekih servisa, a sef Renault predstavnistva je isto iz HR pa ce se nesto naci ako zatreba pomoc na cesti.
Posaljem sve cim kompletiram.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" pet 30 kol 2013, 20:17 | |
| Onaj hotel ti je za dvije osobe 33 Eura/noc sa doruckom, parkingom i internetom. Javi ako ti pase. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" pet 30 kol 2013, 20:43 | |
| - Drifter je napisao/la:
- Onaj hotel ti je za dvije osobe 33 Eura/noc sa doruckom, parkingom i internetom. Javi ako ti pase.
Paše Drift samo ja nemam baš fiksno dan dolaska, a možda malo i skrenem. |
|
| |
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" pet 30 kol 2013, 20:46 | |
| - Djoni_Gitara je napisao/la:
- Drifter je napisao/la:
- Onaj hotel ti je za dvije osobe 33 Eura/noc sa doruckom, parkingom i internetom. Javi ako ti pase.
Paše Drift samo ja nemam baš fiksno dan dolaska, a možda malo i skrenem. nije bitno, sezona je prosla pa ce uvijek naci slobodnu sobu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" uto 03 ruj 2013, 22:29 | |
| Kako nije bilo bilo kojih odgovora na ovu temu sjetih se prijateljice koja radi u HAK -u. Dok sam popio kavicu kod iste malo je telefonirala pa evo odgovora koje sam dobio ako bi još tko bio zainteresiran za ovu temu:
Broj ACA +355 42 250 777 se može koristiti radnim danom navodno bi funkcioniralo da oni nađu nekog privatnoh majstora i pošalju ti ga. Postoji i mogućnost tko je član HAK-a da se nazove HAK (+385 1987) pa ti oni pokušaju pomoći na sličan način. |
|
| |
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" sri 04 ruj 2013, 08:15 | |
| - Djoni_Gitara je napisao/la:
- Kako nije bilo bilo kojih odgovora na ovu temu sjetih se prijateljice koja radi u HAK -u. Dok sam popio kavicu kod iste malo je telefonirala pa evo odgovora koje sam dobio ako bi još tko bio zainteresiran za ovu temu:
Broj ACA +355 42 250 777 se može koristiti radnim danom navodno bi funkcioniralo da oni nađu nekog privatnoh majstora i pošalju ti ga. Postoji i mogućnost tko je član HAK-a da se nazove HAK (+385 1987) pa ti oni pokušaju pomoći na sličan način. Isprobao sam taj broj i ne radi. Posaljem ti danas na PP proj od jednog tipa koji privat to radi i broj od svog sefa voznog parka (koji prica engleski) kojeg ces isto moci nazvati. | |
|
| |
izigoing cro chopper forum
Broj postova : 733 Godina imam : 39 Prebivalište : Split / Dugopolje Vozim : HD Low Rider S(T) Na forumu od : 18.08.2012
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" sri 04 ruj 2013, 11:27 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" čet 05 ruj 2013, 11:33 | |
| - Drifter je napisao/la:
- Djoni_Gitara je napisao/la:
- Kako nije bilo bilo kojih odgovora na ovu temu sjetih se prijateljice koja radi u HAK -u. Dok sam popio kavicu kod iste malo je telefonirala pa evo odgovora koje sam dobio ako bi još tko bio zainteresiran za ovu temu:
Broj ACA +355 42 250 777 se može koristiti radnim danom navodno bi funkcioniralo da oni nađu nekog privatnoh majstora i pošalju ti ga. Postoji i mogućnost tko je član HAK-a da se nazove HAK (+385 1987) pa ti oni pokušaju pomoći na sličan način. Isprobao sam taj broj i ne radi. Posaljem ti danas na PP proj od jednog tipa koji privat to radi i broj od svog sefa voznog parka (koji prica engleski) kojeg ces isto moci nazvati. Drifter još ništa od poruke??? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" čet 05 ruj 2013, 11:58 | |
| Budući da za dva do tri dana krećem na put a ostalo je pitanje otvoreno ako netko tko zna nešto o ovome pročita ovo - molim da posta svoje iskustvo. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" čet 05 ruj 2013, 12:19 | |
| I evo odgovor sa Horisonts
Automobile Club Albania (ACA), Albania Contact: Mr Sokol Duma (Club Correspondent) Telephone: (+335) 68 40 34 212 Email: aca@aca.al Website: www.aca.al Click here for fuel economy survey results >
|
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" | |
| |
|
| |
| Albanija - zna li tko "pomoć na cesti" | |
|