| Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka sub 25 svi 2013, 17:41 | |
| Planiram putovanje kako sam napisao u naslovu posta termin je od 15.08.2013. godine - ako ima zainteresiranih pridružiti se (putujem sa ženom) neka se jave (po želji pvt ili post) - ujedno svako iskustvo i preporuka je dobro došla. Plan vožnje (samo plan utemeljen na stavu "malo vožnje malo kupanja i opuštanja") je:
PLAN PUTA PO DANIMA I KILOMETRIMA:
1. Rijeka - Vodice 297 km 2. Vodice Kupari 307 km 3. Kupari - Shkoder 202 km 4. Shkoder - Tirana 130 km 5. Tirana - Ohrid 140 km 6. Ohrid 7. Ohrid 8. Ohrid - Durres 182 km 9. Durres 10. Durres - Shkoder 125 km 11. Shkoder - Kupari 202 km 12. Kupari - Vodice 307 km 13. Vodice - Rijeka 297 km
Po svim preporukama ostalih Biker-a (naš Nikomil i ostali sa drugog foruma): - pogledati Durres (bikers bar Trojan u Plazhu, moguce nocenje) - Ohrid,,, za spavanje moj ti savjet restoran Neim... odlicna klopa ,,uredne sobe.. odlicni ljudi,, vlasnik ti je biker..Neim Kerimoski.. ako si zainteresiran posaljem ti broj mob.. i vecina bikera kod njega spava.. tak da ti sve pet i sve znamenitosti Ohrida ti se nalaze u blizini.. Bio tamo ove godin3e.. sve :palacgore: :palacgore: i da cijena ti sobe je 10 eura.. - aha i ako dolazis motorom obavezno tankiraj benzin na benzinse stanice LUK OIL imaju odlico gorivo... - ja sam se odlučio spavati u Strugi isključivo radi garaže za motor Vila-Palace Struga evo i tel.00389-71-911-701 garaža besplatna a noćenje je bilo tada 8 e,apartmanski smještaj mislim da nije loše imati par adresa ako negdje bude zauzeto. u Skoplju sam spavo u Motel-Livija pa evo i odavde tel.ako nekome zatreba 00389-225-63-335 i 00389-78-752-176 tu je spavanje oko 20e po osobi sa doručkom a nalazi se na putu od Skoplja prema Katlanovu (blizu aerodroma)
nadam se: 1. Dobiti najmanje još 1 forumaša za put 2. Vaša iskustva |
|
| |
Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka sub 25 svi 2013, 18:41 | |
| Ja ti mogu pomoci oko Albanije. Znam gazdu Troje u Duresu pa vas spojim. Za Dures ti treba pola dana za obilazak - Rimske rusevine, anfiteatar, cuga uz more i ne racunaj na plazu i kupanje u ljetu jer je nakrcano i zagadjeno (+40). Kupanje u Albaniji se "obavlja" na jugu.
Sretno s pripremama. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka sub 25 svi 2013, 21:39 | |
| Imaju kilometre pjescanih plaza ali su krcate i prljave ljeti. Ima cistih djelova sjeverno od Duresa. Posaljem koordinate. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka sub 25 svi 2013, 21:44 | |
| By the way, jucer sam u Tirani na aerodromu vidio 3 motora iz ZG. Taman su mi zbrisali. Zadnji je bio crni VN, a tip je imao istu jaknu ko ja (Held). probao ih signalizirati ali je vec bilo kasno.
Jel netko zna tko je tamo?? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka sub 25 svi 2013, 21:59 | |
| Koliko znam iz UBM Croatia ekipa je planirala krajem svibnja do Grčke u sastavu su i 2 VN - a metalik plavi 900 i crni 800 uz njih 2 R-a ako je sastav bio taj, ali nisu sa foruma već klub UBM. Ako su imali žute oznake sa lavom to je to inače .... |
|
| |
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka sub 25 svi 2013, 23:07 | |
| Ovo sto sam ja vidio su bila 3 motor od kojih samo jedan custom - VN. | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka ned 26 svi 2013, 01:56 | |
| ..lijep plan.. i nadasve mi izgleda razuman.. ne previse kilometara u dosta dana, tako da cete prvenstveno imati vremana i za uzivanje, a ne samo golu voznju kao sto to mnogi znaju napraviti.. sretan put vam zelim, a meni samo preostaje nadati se da cu jednom uspjeti odvojiti toliko vremena i ostvariti neko slicno putovanje.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka ned 26 svi 2013, 16:59 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- ..lijep plan.. i nadasve mi izgleda razuman.. ne previse kilometara u dosta dana, tako da cete prvenstveno imati vremana i za uzivanje, a ne samo golu voznju kao sto to mnogi znaju napraviti.. sretan put vam zelim, a meni samo preostaje nadati se da cu jednom uspjeti odvojiti toliko vremena i ostvariti neko slicno putovanje..
Hvala Safety želio bih pridobiti još nekoga za put ali ako ne bude ... idemo pa kako ... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka čet 30 svi 2013, 18:47 | |
| OK PONOVLJENO PITANJE - AKO JE TKO ZAINTERESIRAN UGODNIJE PUTOVATI EKIPIRANO |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka uto 30 srp 2013, 18:25 | |
| Promjena termina polaska - kako imam problema sa godišnjim polazak je oko 01.09.2013. |
|
| |
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka uto 30 srp 2013, 18:37 | |
| | |
|
| |
Bart cro chopper forum
Broj postova : 1154 Godina imam : 58 Prebivalište : Nova Gradiška Vozim : BMW R1200RT Na forumu od : 14.07.2010
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka sri 31 srp 2013, 07:57 | |
| U Crnoj Gori oprezno, to nije samo moj zaključak, prometna kultura niska , prometnice loše i gužva, sretno ! | |
|
| |
izigoing cro chopper forum
Broj postova : 733 Godina imam : 39 Prebivalište : Split / Dugopolje Vozim : HD Low Rider S(T) Na forumu od : 18.08.2012
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka sri 31 srp 2013, 09:40 | |
| - Bart je napisao/la:
- U Crnoj Gori oprezno, to nije samo moj zaključak, prometna kultura niska , prometnice loše i gužva, sretno !
he he.. čekaj da uđe u albaniju onda tek crna gora će mu bit ko da je doma sritan put lip đir... iako bi ja malo pojača dnevnu kilometražu.. po meni ti je i bolje ić u 9om misecu nego 15.8og... čak i 15.9 je taman ovi turisti uz obalu su ko muhe bez glave.. niti znaju di će, niti gledaju znakove.. cesta između Bara i albanske granice je u radovima.. pripremi se na nešto čekanja i makadam. osobnA preporuka.. rađe bih dionicu od Kupara skratio do Bara..pa odradio Bar-Tirana..nego Kupari- škoder, škoder-tirana. prvo- lipše ne noćit u CG (i sigurnije) drugo- gužve će te uhvatit u CG..odužit će se do škodera treće- sutra škoder-tirana.. kratka, ravna dosadna cesta.. vožnja nezanimljiva (ne uzmemo li u obzir izbjegavanje kamikaza) i guštaj u dionici Tirana-Elbasan-Ohrid PREKRASNA!! | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka sri 31 srp 2013, 11:02 | |
| Pa nek je sa srećom, kada god krenuli nek Vas sreća prati, da se navozate i nauživate i naravno sve to nama pokažete.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka sri 31 srp 2013, 15:02 | |
| Hvala svima. Izi - mislio sam Kupari - Skoder na albanskoj strani ali te ne kuzim napisao si ostati u Baru, a potom da je bolje ne nociti u CG malo sam zbunjola daj pojasni mi molim te |
|
| |
izigoing cro chopper forum
Broj postova : 733 Godina imam : 39 Prebivalište : Split / Dugopolje Vozim : HD Low Rider S(T) Na forumu od : 18.08.2012
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka sri 31 srp 2013, 15:05 | |
| tiskarska greška :-P DA u cg ;)do Bara, i onda od Bara do tirane. tako bi ja
Zadnja promjena: izigoing; čet 01 kol 2013, 08:05; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka sri 31 srp 2013, 16:33 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka sub 03 kol 2013, 10:19 | |
| Nakon uskladjivanja godisnjeg termin polaska je 06.09. Nadam se zadnja izmjena. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka | |
| |
|
| |
| Rijeka - Albanija - Makedonija - Rijeka | |
|