|
|
| Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) | |
|
+9mrljo#2 Safet(y) pinky cro.chopper DavorS crocopzmaj izigoing Bosqeto vroc-bobi 13 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
vroc-bobi cro chopper forum
Broj postova : 1317 Godina imam : 56 Prebivalište : dalmacija Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE Na forumu od : 09.10.2011
| Naslov: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 11:31 | |
| Evo obecah Bosqeu da cu napisat par rijeci i stavit par slika , pa da krenemo : Plan je dva spavanja u Mostaru , uz posjet Bosqetu u Ljubuskom i Emiru u Sarajevu , a izmedju brdo cevapa , sudzuke i baklava , i sve uz neke tekuce rijeke :-) Kao i svaki nas put , i ovaj zapocinje ispred garaze , gdje Suzi strpljivo ceka natovarena - nekad smo picili na tovarima , a sad je ipak malo lakse i manje vonja :-) screenshot tools Nakon 30 minuta lagane voznje za zagrijavanje , kupuje se otocka karta za trajekt Korcula-Orebic , i uziva se u prvom jutarnjem pozdravu suncu photo sharing sites Naravno u Orebicu smo prvi na rampi , jer treba hvatat sljedeci trajekt Trpanj-Ploce . Ne ide nam se preko Neuma , jer su nam granice dophizdile . Uzbrdo po Peljescu uzivam u pogledu , dok me talijan na BMW-u brije , ali sve mu je to za hurac , ja imam kartu ,a on je tek mora kupit , a i ne zna da se mi na ovim prostorima guramo preko reda u trajekte :-) I tako pijemo zasluzenu kavicu , dok ja prepadam pirotehnicara u prolazu da nas slika ( kaze draga , ti si lud , kako si to uletio covjeku :-) image shack Nastavak slijedi | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 11:36 | |
| |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| | | | vroc-bobi cro chopper forum
Broj postova : 1317 Godina imam : 56 Prebivalište : dalmacija Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE Na forumu od : 09.10.2011
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 11:49 | |
| Dakle : Iz trajekta opet medju prvima , i kroz Plocansku guzvu , pa dalje preko Metkovica , pokusavamo ostati zivi unatoc svim naporima automobilista i kamiondzija da nam skrate zivotni vijek . 3 svijetla , perjanica i 205cm su ocito nevidljivi . Vrijeme super ugodno za voznju , taman kako treba bit . Suzi prede u 3-oj , jer ne idemo preko 90 kmh . I evo granice :Nemam pojma kako se zove , ali je mala , mi jedini na njoj . Kaze teta : gasi motor . Molim ? Gasi motor . Evo gasim . Skidaj kacigu . Skidam . I zena isto neka skine kacigu . Kako znas da mi je to zena ? Momak , ne seri . Momak je malo stariji od tebe i obicno ga zovu gospodine . Gospodine , dajte osobne , prometnu , vozacku , OIB , JMBG , krvnu grupu , te kolicinu sedimentacije na zadnjem sistematskom pregledu . E sad , il je njima dosadno , ili me jebe oznaka MK Kalebi , na kojoj pise Vela Luka , a zna se da svi dileri dolaze od tamo , ne znam , ali znam da mi ih je pun hurac . I tako nakon nekih 10 min drkice , Welcome to EU , MOFO , pali Suzi , 10 metara dalje BiH policajac samo mase da prodjemo , a vidis mu na smjesku kako zna da su nas nasi tako fino izhebali da on ne mora nista ni gledat ni pitat . Slika nema jer se ne smije slikat granicu . Idemo dalje prema slapovima Kravice , vjerno prateci GPS , iako smo se culi sa Bosqetom i reka nam je covik fino da dodjemo u Ljubuski pa ce nas on odvest . Pouka samom sebi - hebo te GPS , seljo , slusaj prijatelje . Dakle , zavrsimo u nekoj makadamskoj cesti , i napokon neka rijecica , ali slapovi od 20 cm visine . Reko gle cuda , koliko se hurce sa ovim slapovima , a meni nisu ni do kolina . Zovi Bosqica , kaze gdje ste , pa na slapovima , jeste hurac , ajde sad cu ja po vas da vas vadim odatle i vodim an prave slapove . I stvarno , dodje prika za 15 minuta , i napokon nas odvede na " prave " slapove . BTW , njegov wild krasno izgleda , i volan je heben do jaja , a i jedan je odriejtkih motora koje cujem ( osim svog ) u voznji :-)Evo malo i slika nakon ovoliko pisancije : Ovo su krivi slapovi screenshot pc Ovo su pravi slapovi image hosting tynipic Draga i ja u polusjeni jer polubauk poluseta poluevropom windows 7 screenshot Carevi ceste : screen shot tool Pogled s vrha image upload no size limit Bosqe , hvala na susretu , rucku i pivi , i navigaciji . Legenda si . Odsada Koristimo Garmin Bosqe1600 :-) Iako vec polako sumnjamo da dobijas proviziju od slapova za sve bajkere sto si doveo tu :-) | |
| | | vroc-bobi cro chopper forum
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 12:06 | |
| Nakon sto nas je Boss odveo na tankanje i do izlaza iz Ljubuskog , uz daljnje ( i tocne ) upute kako dalje , krenusmo po sad vec toplijoj cesti . Shopping centri , tj. trgovine su u BiH veci nego u HR , i Robot ima vise trgovina u Hercegovini nego u Dalmaciji . I onda dodjosmo na vrh brda , a znak kaze da nas ceka 5-6 km serpentina nizbrdo . Draga prsti od odusevljenja na straznjem sjedalu , Suzi mi hebe mamicu sto je u drugoj , pakne przimo do kraja , a ja se mislim koji mi je hurac ovo trebalo , blazeni auto-putevi :-) Ali je pogled zato ludilo download screenshot image hosting site I napokon ulazimo u Mostar , koji ima tako krasno rijesene ceste , da dva puta prolecem kroz znak STOP , jer vozim pravo , a ne kuzim da nemam prednost , nego imaju oni iz suprotnog smjera koji skrecu ulijevo . Ja budala , sram me bilo . Nalazimo pansion Nadin , na bulevaru , koji toplo preporucujemo -40 eura za dvoje s doruckom , fino , cisto , uredno : http://www.pansion-nadin.com/ Motor ide u garazu , kacige na policu , a mi pod tus , i inda na kavu i pivu , yeaaah . I naravno , kratka setnjica do centra i novog starog mosta , ja zadnji put bio tako davno da ne smijem ni rec kada , jer ce me crocop screen capture software how do you print screen green shot image hosting Vec lagano stiska glad , i ajmo na cevape i baklave . Ja prezadovoljan , ovako su cevapi mirisali i ukusali kad sam ja bio mali -crocop-odhebi sa komentarom :-) Slike cevapa nema , ali evo baklave , 200 grama oraha je u njoj : screen capture program Setnja po bazaru , kaze teta u jednoj radnji : pa gdje si Gile ? molim , tetka ? Kaze , gle ga isti Gile , pobijedio u grand showu nedavno , iz Prijepolja decko . Hvala , gospodjo , mogu vam ja dat autogram ako treba , a mogu i pogledat iako nisam ginekolog , i to . Tako sam saznao da sam superzvijezda u Srbiji i BiH , da sam dobio stan u Beogradu , i da me vole sve zene od 18-68 ( Crocop ,vec sam ti reka :-) Nastavak slijedi , iden obidovat ( rucat , a e ) | |
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 12:08 | |
| s tobom se covjek stvarno moze ismijati hvala na lipim ricima i meni je bilo drago naravno a od provizije nista,vidio si ali izrefaju mi se ako se neko pocne utapati ili kada Cesi skacu sa stijena pa zarove glavom, mi dodjemo sa Hitnom,a oni mi iznesu ljude do na praking iza birtije ne mogu im te akcije zaboraviti p.s nadam se da si obisao u Mo i Sa sve sto sam ti savjetovao | |
| | | izigoing cro chopper forum
Broj postova : 733 Godina imam : 39 Prebivalište : Split / Dugopolje Vozim : HD Low Rider S(T) Na forumu od : 18.08.2012
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 12:44 | |
| | |
| | | crocopzmaj cro chopper forum
Broj postova : 946 Godina imam : 42 Prebivalište : matulji Vozim : Yamaha XVS 1300a midnightstar Na forumu od : 08.12.2011
| | | | vroc-bobi cro chopper forum
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 12:52 | |
| | |
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 12:52 | |
| | |
| | | crocopzmaj cro chopper forum
Broj postova : 946 Godina imam : 42 Prebivalište : matulji Vozim : Yamaha XVS 1300a midnightstar Na forumu od : 08.12.2011
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 12:59 | |
| | |
| | | izigoing cro chopper forum
Broj postova : 733 Godina imam : 39 Prebivalište : Split / Dugopolje Vozim : HD Low Rider S(T) Na forumu od : 18.08.2012
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 13:00 | |
| | |
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 13:14 | |
| A da se sitit di san bia prije obida , drma me bevanda samo tako ( za vas sto vam pada snijeg zimi , to je ono sto Dalmosi piju kad jedu ribu gradele :-) Idemo dalje : Krenemo mi tako u Tekiju u Blagaj , jer san vidia Izija kako se fotoshopira , pa reko iden i ja . Plati parking marku , prijateljski reci liku ako pofali kaciga ili koji dio , da ces napravit novi Grand Canyon od izvora , i kreni u setnju . U ribljem restoranu nikoga , a svi s druge strane rijeke jedu . I mi cemo . A sta , pita glupi djecak ? Cevape , lapane , sta drugo . Tekija mi se svidila , a svidila mi se i zena zamotana , bas mi je smisna . Brdo stranaca bez respekta baulja po Tekiji , a niko curu vani i ne pita sta je to i zasto . I onda ja ulecem sa onim " aj ti meni reci sta ja ovo gledam " . I krene cura , pola na nasem pola na turskom , hurca je ne razumijem , a mila mi , i vidim da je to interesantno ,a li toliko stranih rijeci , da ja samo klimam glavom , kao s razumijevanjem , npr. kao kad mi Viking prica o puzevima :-) Sjedi na cevape , popij pivu , i sve gledam u onu rupu od izvora oce li Izigoing izletit sa maskom i perajama , i dvi pastrmke na ostima , ali nista . Ajmo nazad u Mostar , i one STOP znakove , mater ti arhitektonsku , lapane . Nakon par Sarajevskih djecjih piva ( heben li ga koje izmislia pivu od 3 deca , treba bi vozit iza kamiona takve pive sa crijevon spojenim na kacigu da se napijen ka covik ) , odlucimo se na pocinak . Ajde u sobu , kad ono zrikivac sa krilima od metra , matere ti , di si ti upa i moju sobu . I ravno iza ormara . tako da sam vlasniku u ponoc premjesta namjestaj , nabija bicepse , i heba mater Darwinu na leteim stvorenjima . Ali eto , platio je jadan glavom ( sto zeni nije smetalo , za razliku od danas kad je tila sacuvat zivot mladoj osici , i ja ispa bescutna bestija sto je zelin mlatnit muhomlatom ) . Sad san naheba kad draga ovo procita . Ali dobro ,svanuo je novi dan , i nakon lipega dorucka u pansionu i jos lipse kave , pali Suzi i kreci prema Sarajevu ( Capajevu ) . Naravno da se mora stat u Zdravu vodu u Jablanici , i seljak pomahnita kad je vidio 6 janjaca da se vrtu . Pa u Dalmaciji moran odvozit bar 5 kilometara da bi vidia 6 janjaca na raznju , a ovdje svi u dva metra . I pitan ja tetu kad ce bit gotovi , a ona me gleda cudno , pa kaze : mi vam radimo 24 sata , gospodine . Eto , granicari HR , imate sta naucit od konobarice u Jablanici . a dobijes i besplatnu kartu BiH , pa mos ugasit ovaj glupi GPS koji me pita je li Mostar u Madzarskoj ? Mater ti je tamo . Ali kako je tek 0845 , ajde samo kava , voda i glupo pitanje : a gdje je Jul Brinerov most ? Kaze teta tu ispod pumpe pa nadesno . PA dobro , ali koliko daleko , pita i dalje svjetski navigator ? Pa oko 250 metara . Dok sram boji moje lice u crveno , jer nisam pazio u skoli , primicem usnama salicu kave da se ne vidi kako umirem od srama . I tako krenemo na put od 250 metara i naravno , eto mosta , vlaka , i spomen doma bitke za ranjenike . Slike : Suzi odmara u Zdravoj vodi programs to take screenshots Vrti se vrti screenshot tools Najljepsa slika s puta image hosting imgur Inteligentno zamisljen image hosting without account Izi was here circa 2013 image shack Prika image hosting | |
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 13:37 | |
| I onda preko Konjica za Sarajevo , Emiru se vec najavili , i naravno njegov GPS bolji od mog , kaze prati prugu od tramvaja , pa okreni za njom i onda sa lijeve strane stupici , a sa desne ??? Hurac , ja vec zaboravio sto je s desne ... Manje lokat , vise zivit zdravo :-) I prati tu prugu , sa zapada na istok , nikad kraja , vidio most sa Izijevog ppisa , baza je . Nead davno sam u tom gradu bancio i pio boce viskija na dan , a sad ...Draga uziva u stresu voznje u koloni , ali nekako mi se svi micu , mora bit da moj friendly personality djeluje i na ovaj okvir od 2 metra :-) Napokon pruga okrece , okrecem i ja , i sta sad , stupici su tu , ali sto je s desne , ne mogu se sjetit , kad ono " a papiric " momenat , sa desne je tramvajska stanica . Pa da . Parkiraj odma uz stupice , ilegala teska , a briga me bas . I evo tete , nesto mi prica , ali ja kuliram , a nemam pojma sta oce od mene . Kad eto i Emira za 5 minuta , krasno bilo sresti se opet sa dragim prijateljem i legendom , pa kaze , ko se napije vode sa cesme , taj se vraca uvijek u Sarajevo . Kaze draga , idem se samo umit i ruke oprat , a vidim ja da srce vodu samo tako :-) Emire , napio se ja davno , jos kad je C.Jabuka prvu pjesmu izdala , i otada se vracam . I onda setnja , obisli sve sto mi je Bosqe fino poslao , jer ja seljak sve zaboravio ( previse viskija ) , pa je Boss morao priskakat upomoc . Dakle , Katedrala , vjecna vatra , Dzamija , Carsija , Valterov zvonik ( 43 svabe upucano s vrha ) kenjam , ali briga me , Titova ulica , i sve to sto svi turisti vide pa tako i mi . I onda ne u Zelje , ne u Mrkve nego u Hodzica , i ako vjerujete klix.ba , to je najbolja cevap...ica u Sarajevu a i dalje . Razgovori ugodni , cevapi dobri , sudzuka jos i bolja , zena i Emir jogurtaju , meni ne pada na pamet , daj Colu , jogurt je za one sto imaju sto godina i zive na sibirskim tajgama . Emire , ne znam da li i dalje citas , ali svaka ti cast i bas ti hvala , na ugodnom druzenju i gostoprimstvu . Legenda bio i ostao . Ja malo ljudi postujem , ti si jedan od njih . Nakon toga idemo preko puta Slatkog Coseta ( Izi zna kako se to zove , tamo je doruckovao ) , i kava i baklava , i onda polako do motora i Emir nas vodi kroz zeleni val natrage prema izlazu . Prika ,svaka cast jos jednom i sretno na cesti . Mi laganini preko Konjica nazad za Zdravu vodu ,i sad pada komad janjca . Cak isti stol dobijamo , bas na ulazu di je onaj mali mostic od po metra . KAd eto 4 makedonska autobusa punih albanaca . I dok ja trpam janje u usta , pajdo ravno za moj sto i uzima mi kartu i pocinje je citat . Reko , ej alo , koji ti je hurac , ostavi to i dimi . A on me gleda . E moj prika , u krivog si se zagleda . Dignem se da pokazem covjeku kako je velicina vazna , on spusti kartu brze bolje i ode uzdignute glave . A nije vidio da me draga drzi s obje ruke i noge . Pa heben ti nediju , je li vidis da sam gost i da jedem , i ti se naseres za moj stol . Mater . Meso dobro , krumpiri polutopli . Pouka samom sebi - drz se cevapa , ima janjadi i na boraji . A trebala kisa u Sarajevu ,ali nije nego u Mostaru nas sacekala . ALi par minuta nakon sto se SUzi parkirala u Garazu . I onda po kisi u stari grad , suveniri , cevapi , bankomat , baklava , i gle , cocktail party , hostese i pokloni , ubili se od Margarita :-) Nazad u pansion , ova vecer je prosla bez pogibije letecih bestija .Evo i slika , Boss ce vidjet da smo sve obisli po savjetu : Parking : how do you print screen Pozerska na Sebilju windows screen capture Katedrala screenshot pc Dzamija photo sharing sites Valter how to screenshot on windows Emir Harley i moja malenkost photo hosting software Papica screen shot download Dalmacija forever free image hosting Janjcic screenshot by lightshot Slijedi jos malo posli | |
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 13:47 | |
| Evo zaboravia slike od koktela , hostese nisan smia slikat , a ionako neman blic na mobacu : screen capture windows Ovo se pilo ( tolike bi i pive tribale bit ) : screen shot windows 7 I dobro , zadnje jutro , budjenje u Mostaru , kupuj cigare za punicu ,sto je cuvala djecu , i krasnom cestom prema Doljanima , gdje nas europski pustaju preko granice , i onda opet zivotna lutrija kroz Metkovic , pa trajekt u Plocama . Opet seretski obilazim tri usporedne kolone turista , i vozim po lipoj kamenoj rivi , da se mogu nashrat na pocetak kolone za ukrcaj , kad tri policajca setaju prema meni . I ja fino europski kazem dobar dan , i oni meni dobar dan , i to je to . Kulturna neka zemlja ova HR , nigdje kazne za voznju po plocniku . Kavica do polaska , kavica nakon polaska , uz kroasane iz Lidla s nougat punjenjem ( to je onaj Lidl sto na Peljescu ima znak za njega , i ja prije par godina reko idem ja u Lidl na Peljesac , pa dodjem u Trpanj , i reko , barba , di je ode Lidl , a on meni , a sad ce ti trajekt , sinko , pa ura plovidbe , i onda ti je Lidl u Plocama ) . Eto kaki san navigator :-) . A kakav i bit uz takve znakove , koja budala postavlja znak 50 kilometara i sat plovidbe od destinacije ? Iskrcaj se peti , pretekni dva kamiona i dva kombija preko 7 punih crta u prvih 50 metara , i svejedno zakasni na trajekt u Orebicu , heben li ga ko je slislia ovi polovidbeni red ) , pozdravi uljudno Antu , cuvara pristanista u Orebicu , dobij povlasteno mjesto na celu kolone , i onda napravi 45 km do Vela Luke u 17.5 minuta jer poznajes cestu i gladan si :-) Eto to je to , nadam se da nisan udavia : Velika Suzi screenshot captor Mala Suzi capture software Mi screen capture freeware Pozdrav P.s. Sto vise putujem , uvidjam da smo svi isti , iste nas stvari bole i nasmijavaju | |
| | | DavorS man
Broj postova : 428 Godina imam : 41 Prebivalište : Zagreb Vozim : Venox Na forumu od : 29.05.2011
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 14:31 | |
| | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 14:32 | |
| | |
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 21:43 | |
| extra Vroc,to je to pozdravi suprugu i poruci joj, iako sam se uvjerio da ona to vec zna, da je od svih *ludih* nasla *najludjeg* | |
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 21:56 | |
| | |
| | | pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) sub 06 srp 2013, 22:24 | |
| Vroc-bobi. svaka čast prijatelju za ovaj putopis, vidim bilo je zanimljivo, a tako je i najbolje kada ima svega, nije interesantno ako je sve k'o po loju,(policija-carina), najbitnije je da ste ti i tvoja dra:dancingbanana: ga uživali i vratili se doma , | |
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) ned 07 srp 2013, 13:19 | |
| | |
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) ned 07 srp 2013, 13:23 | |
| Kupujem , Hondu Goldwing | |
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) ned 07 srp 2013, 19:18 | |
| | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) pon 08 srp 2013, 09:25 | |
| ..jako dobro ..nego, a kako cu te uspjeti prepoznati kad se vidimo negdje.. nikako da stavis forku sa svojim likom?... ..morao sam... a sad ... | |
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) pon 08 srp 2013, 10:24 | |
| Ja sam onaj , sitni , tih i pristojan | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) | |
| |
| | | | Putevima revolucije ( iliti stopama izigoinga ) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » hello,,, helloo,,, iliti oi ,,oi,,,, » prekidac startera iliti anlasera » Johnny got his gun iliti Keeway Cruiserr 250 » Hyosung GV250 2005 iliti carbo
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|