Početna stranicaPretraľnik...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 610RegistracijaLogin

...malo čačkanja po HD Electry..

Go down 
+37
choke
rifireman
harley883 six
Safet(y)
freebee
magna
zanotti
leoiron883
darko68
arcty
Easy rider
pinky
Zlac
izigoing
NadanVN
merla
cro.chopper
custom rider
Bosqeto
Medevelin
dac
Vladek
Lars_Viking
GIBO56
lunaroid
dadmad
ica
Scratchy1
One Night Stand
Vilko
Acyd
Rocker-C
Beatnik
Drifter
enygma
crocopzmaj
mrljo#2
41 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimesub 29 lip 2013, 12:19

tekući problem je napisao/la:
mislim da polako ekipa shvaća koja je razlika .

Velikim dijelom razni qvazi likovi, customizeri  su MONTERI , a ne MEHANIČARI  ,( čast izuzecima ) koji  znaju ugraditi novi dio i obilno to popratiti pričom , koju na kraju balade i obilno naplate, ali ne znaju detektirati i otkloniti kvar , pa čak ni jednostavniji
i jako su dobri na servisima do 5000 km , dok je još ulje dobro , možda se zamjeni koja žarulja .... "ali vidite ima novih gaća , kravata, i-phone caseova , i kurtona s logotipom , i popust za vas , našu stalnu mušteriju ..."
nazovem jednom jedan renomirani moto shop i pitam imaju li manometar ulja , samo uricu , a oni pitaju za koji motor, pa to ko da u dučanu tražim žarulju a lik pita jel za kuću ili stan , 2 ili 3 sobni ??
jednom sam čekao set karika od 3 do 9 mjeseca ,naj izgovor je bio .." ..kontejner s robom se izvrnuo i pao u more ..."

I onda je ( svizac) mehaničar zamotao čokoladu........
pa ko hoće neka im vjeruje

istina
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

Broj postova : 1668
Godina imam : 52
Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I
Vozim : HD - FLHTCUI '97
Na forumu od : 14.08.2010

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimesub 29 lip 2013, 13:43

lunaroid je napisao/la:
Kao prvo, čestitam ti na motoru - prava zvijer! Puno sretnih kilometara ti želim.

Pratim ovu tvoju foto reportažu sa zanimanjem jer mi se kosa diže na glavi od "majstorija"koje si dokumentirao. Siguran sam da je ONS održavao motor u najboljoj vjeri - ali sad sam isto tako siguran da je netko tu vjeru debelo iskorištavao.

Srećom, imaš račun - znaš tko nije bio na visini zadatka, da se izrazim krajnje pristojno! Ako si nešto platio, dobio i račun za to a dio ti nije niti dan niti ugrađen - postoje i druge riječi s kojim bi mogao počastiti "majstora".

Utješno je samo to što očito imaš mehaničarskog iskustva, pa sam siguran da si pregledao kočnice i ostalu opremu koja život znači...ako je tamo bilo ovakvih improvizacija...(!).

Šteta da takvi "majstori" postoje, iskorištavanje bajkerskog povjerenja, ugrožavanje sigurnosti i čerupanje love (koja ne raste na drveću) su opaki signali ...

.ma bremze su došle prve na red, njih i gume sam prvo promjenio,..
...gume amortizera mašine su već u postupku...naime bio sam kod čovjeka koji se bavi prešanjem gume i isprešat će mi te gume iz mješavine kaučuka za tu namjenu...no kako nebi bila "skuplja pita nego tepsija". "tip mi je rekao da si dam izraditi kalup...pošteno, sve sam nacrtao specificirao i alatić se već radi!... sam proizvod bude koštao 130 kn za dva selena!!...
...znam da mnoge ovo ne zanima i pitaju se čemu sve to pišem...?..iskreno nemam pojma...al neka ostane neki trag..hehehe

..a glede majstora...ipak sam mišljenja da netrebamo sve majstore generalizirati, no da opreza mora biti, mora!
...imamo danas internet i milijarde podataka, pa ako se već ne kužimo u nekaj bar se može nešto pročitati... jer mišljenja sam, neka se nitko ne uvrijedi, ukoliko pokažeš da si totalni "autsajder" onda si uslovno rečeno žrtva!!...kad doneke pokažeš da nešto znaš makar i teoretski već je drukčije!
[Vrh] Go down
https://dragonflynsg.weebly.com
dadmad
man
man
dadmad

Broj postova : 78
Godina imam : 51
Prebivalište : jastrebarsko
Vozim : vn 800
Na forumu od : 01.03.2013

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimesub 29 lip 2013, 19:27

...nek si ti napisao....kog ne zanima nek ne čita ovu temu, već onu o "čak norisu" puca1 
[Vrh] Go down
GIBO56
cro chopper forum
cro chopper forum
GIBO56

Broj postova : 2513
Godina imam : 68
Prebivalište : SPLIT
Vozim : XVS 950 A YAMAHA
Na forumu od : 02.11.2008

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimened 30 lip 2013, 00:23

za ispalit na živce. ne mićem se od motora dok ne završe bilo kakav servis.Twisted Evil 

[Vrh] Go down
Lars_Viking
cro chopper forum
cro chopper forum
Lars_Viking

Broj postova : 1379
Godina imam : 36
Prebivalište : Matulji
Vozim : Kawa VN 800
Na forumu od : 09.06.2012

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimened 30 lip 2013, 08:52

Ja kad idem na servis, kad mu kažem 'Trebam to, to i to' onda dok ne platim i ne odvezen se doma ja sam 2-3m dalje od motora. Uostalom rijetki slučaj da je motor 'iznad' mene pa mi je lakše pogledat šta je odispod
Kakva situacija.
ALI - JA tebe plačam da napraviš nešto na MOJEM vozilu. Nitko mi nema pravo reć - 'Odi ća smetaš mi, ne biš trebao bit tu'. Pravi mehaničar če poštivat i razumjet tvoju odluku da vidiš šta se radi po motoru.
[Vrh] Go down
http://lazarusboink.webs.com/
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimened 30 lip 2013, 09:44

Ova tema se pretvara u pravi lov na vještice! Vidim da ljudi olako se prihvaćaju štrika, pištolja i koječega sličnoga....

Mrljo jesi li možda otišao popričati sa Tomićem i čuti njegovu stranu (ili bilo tko drugi od krvnika u ovoj temi)?
Po tvojem pisanju i kraćem susretu koji smo imali vjerujem da si stručan i da bi iz jednog razgovora mogao doći do zaključka to je što radio i da li se čovjek razumije u ono što radi.

[Vrh] Go down
dac
cro chopper forum
cro chopper forum
dac

Broj postova : 1237
Godina imam : 44
Prebivalište : kumrovec
Vozim : Kymco Zing
Na forumu od : 03.01.2009

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimened 30 lip 2013, 10:17

Vladek je napisao/la:
Ova tema se pretvara u pravi lov na vještice! Vidim da ljudi olako se prihvaćaju štrika, pištolja i koječega sličnoga....

Mrljo jesi li možda otišao popričati sa Tomićem i čuti njegovu stranu (ili bilo tko drugi od krvnika u ovoj temi)?
Po tvojem pisanju i kraćem susretu koji smo imali vjerujem da si stručan i da bi iz jednog razgovora mogao doći do zaključka to je što radio i da li se čovjek razumije u ono što radi.

....
Možda je to ono, kad ljudi baš i nemaju para. I dođu kod majstora, ajde daj mi skrpaj što jeftinije!...

Imam hrpu takvih slučajeva u svojoj struci, znam da baš i nije tak naj bolje, ali kaj buš!
[Vrh] Go down
ica
cro chopper forum
cro chopper forum
ica

Broj postova : 3082
Prebivalište : split
Vozim : Honda Hornet 600
Na forumu od : 18.10.2008

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimened 30 lip 2013, 11:21

Lars_Viking je napisao/la:
Ja kad idem na servis, kad mu kažem 'Trebam to, to i to' onda dok ne platim i ne odvezen se doma ja sam 2-3m dalje od motora. Uostalom rijetki slučaj da je motor 'iznad' mene pa mi je lakše pogledat šta je odispod
Kakva situacija.
ALI - JA tebe plačam da napraviš nešto na MOJEM vozilu. Nitko mi nema pravo reć - 'Odi ća smetaš mi, ne biš trebao bit tu'. Pravi mehaničar če poštivat i razumjet tvoju odluku da vidiš šta se radi po motoru.

..po zakonu o radu nitko se nesmje nalazit u servisnom dijelu(radiona) osim djelatnika...
...ogromne su kazne za servisere ako uleti inspekcija, tako da ti može slobodno reć da izađeš vani...
..jer ako nekome plaćaš da servisira tvoje vozilo neznači da si "gazda u dvorištu"...
[Vrh] Go down
http://ivica_radovanic@yahoo.com
Lars_Viking
cro chopper forum
cro chopper forum
Lars_Viking

Broj postova : 1379
Godina imam : 36
Prebivalište : Matulji
Vozim : Kawa VN 800
Na forumu od : 09.06.2012

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimened 30 lip 2013, 11:38

ica je napisao/la:
Lars_Viking je napisao/la:
Kakva situacija.

..po zakonu o radu nitko se nesmje nalazit u servisnom dijelu(radiona) osim djelatnika...
...ogromne su kazne za servisere ako uleti inspekcija, tako da ti može slobodno reć da izađeš vani...
..jer ako nekome plaćaš da servisira tvoje vozilo neznači da si "gazda u dvorištu"...

Znači da po zakonu moraš ić na povjerenje nekome koga niti ne poznaš niti išta. A taj Zakon je napravljen od strane ljudi koji samo čekaju nekoga zaj****.
Pa ti vidi.

Onda serviseri moraju imat neki prozor ili štagod da se može vidit šta ti radi po autu ili motoru. Jer 100x smo preuzeli auto sa OVLAŠTENOG servisa i na kraju je jedan te isti kvar već godinama. I stalno nešto rade ali nikako da poprave a naplaćuju ti svaki put nešto novo šta NEMA VEZE sa tim kvarom.

Onda trebaju i zabranit Zakonom o radu bilo kome od rodbine ili slično da bude uz pacijenta u bolnici. (možete me napast sad zbog ovog ali ja ne vidim problema sa ovom analogijom)
[Vrh] Go down
http://lazarusboink.webs.com/
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimened 30 lip 2013, 12:29

Vladek je napisao/la:

..je pričao sam s Tomićem jer me on zvao, obzirom da mu je netko s ovog foruma proslijedio ovu temu...
..ako si pažljivo čitao dotični majstor je bio prozvan samo za prednji nosač mašine...tak da tu nema misterija sve drugo su samo nagađanja i konotacije...
..još jedna stvar po mom skromnom mišljenju majstor s renomeom i koji drži do svog imena i radione nesmije si dopustiti ovakve radove bez obzira na sve, jer kad motor promjeni vlasnika, dođe do ovakvih pizdarija!!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimened 30 lip 2013, 12:47

vidiš, Mrljo, potpuno si u pravu što si trezveno krenuo sa postom. Kako je Vladek primjetio vješala su spremna za objesit nekoga, pa makar i ne bio kriv.  

E sad, svi majstori bi volili raditi po PS-u, koristili propisane (originalne) dijelove i to na propisan način. No to je skuplje pa klijenti odustaju. Pa se u nekim slučajevima izlazi u susret i radi se po želji klijenta, pa makar se to kosilo sa pravilima struke. Kakav je sad pa to majstor ?  dobar ili loš. Neke improvizacije rade bolje nego originali, neke završavaju ovako kao predmet teme...  

Sve u svemu, sve se to svodi na moral korisnika vozila koji bi trebao znati što i kako je na njegov zahtjev napravljeno .,. no što kada se vlasnik promjeni, a račun ostane... ?
[Vrh] Go down
Acyd
cro chopper forum
cro chopper forum
Acyd

Broj postova : 1429
Godina imam : 49
Prebivalište : Našice
Vozim : Triumph Rocket 3r
Na forumu od : 24.04.2010

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimened 30 lip 2013, 15:09

.koshchall. je napisao/la:
vidiš, Mrljo, potpuno si u pravu što si trezveno krenuo sa postom. Kako je Vladek primjetio vješala su spremna za objesit nekoga, pa makar i ne bio kriv.  

E sad, svi majstori bi volili raditi po PS-u, koristili propisane (originalne) dijelove i to na propisan način. No to je skuplje pa klijenti odustaju. Pa se u nekim slučajevima izlazi u susret i radi se po želji klijenta, pa makar se to kosilo sa pravilima struke. Kakav je sad pa to majstor ?  dobar ili loš. Neke improvizacije rade bolje nego originali, neke završavaju ovako kao predmet teme...  

Sve u svemu, sve se to svodi na moral korisnika vozila koji bi trebao znati što i kako je na njegov zahtjev napravljeno .,. no što kada se vlasnik promjeni, a račun ostane... ?

Lajkam dobar 
[Vrh] Go down
One Night Stand
cro chopper forum
cro chopper forum
One Night Stand

Broj postova : 1876
Godina imam : 41
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : HD Sportster, Virago 750
Na forumu od : 01.11.2007

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimepon 01 srp 2013, 05:42

Da napomenem... nikad, ali baš nikad nisam nešto na motoru radio "da ispadne jeftinije"... uvijek je bilo "napravi sve što treba" i uvijek sam sve bez prigovora plačao! A ako je prednji nosač mašine kupljen novi i zamjenjen, stvarno ne vidim kako je to trebalo biti napravljeno jeftinije ili "mimo pravila struke"! A ne vidim ni za nosač filtera zraka zašto bi ploča filtera zraka bila jeftinija ako je "prek *urca zrezana"!
Previše sam plačao održavanje motora da bi to bilo ovako napravljeno!
I ponovno da napomenem, uvijek kod istog servisera, upravo zato da ne bi bilo da "onaj drugi" radi krivo!
[Vrh] Go down
lunaroid
cro chopper forum
cro chopper forum
lunaroid

Broj postova : 547
Godina imam : 50
Prebivalište : Zagabria
Vozim : Harley Davidson
Na forumu od : 29.08.2009

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimepon 01 srp 2013, 09:57

Ljudi, ne radi se tu o nikakvim vješalima. Na kraju krajeva, tema je javna i otvorena za komentiranje. Mislim da nitko nije bio pre grub, iako su emocije proradile.

Žrtva je je ONS jer je uslugu platio a nije ju dobio.

Ne poznajem gospona Tomića ali poznajem ONS- a. Tim više mi je krivo jer znam da je ONS veliki zaljubljenik u motore i smatram da nije bilo razloga da mu se uvaljuje.

Svrha ovog foruma i jest da smo povezani, da dijelimo pozitivna iskustva ali i ona negativna.

Svakom serviseru na dušu, prošla su vremena kad se moglo fušati jer sve ostavlja trag...a na nama je da ocijenimo gdje će naš motor biti servisiran.

U ova preteška vremena kad nemamo novca na bacanje to postaje još bitnije.
[Vrh] Go down
Rocker-C
cro chopper forum
cro chopper forum
Rocker-C

Broj postova : 1424
Godina imam : 47
Prebivalište : Čakovec-Nin
Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200.
Na forumu od : 30.11.2009

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimepon 01 srp 2013, 16:11

lunaroid je napisao/la:
Ljudi, ne radi se tu o nikakvim vješalima. Na kraju krajeva, tema je javna i otvorena za komentiranje. Mislim da nitko nije bio pre grub, iako su emocije proradile.

Žrtva je je ONS jer je uslugu platio a nije ju dobio.

Ne poznajem gospona Tomića ali poznajem ONS- a. Tim više mi je krivo jer znam da je ONS veliki zaljubljenik u motore i smatram da nije bilo razloga da mu se uvaljuje.  

Svrha ovog foruma i jest da smo povezani, da dijelimo pozitivna iskustva ali i ona negativna.

Svakom serviseru na dušu, prošla su vremena kad se moglo fušati jer sve ostavlja trag...a na nama je da ocijenimo gdje će naš motor biti servisiran.

U ova preteška vremena kad nemamo novca na bacanje to postaje još bitnije.

iagree dobar3 
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimesub 19 lis 2013, 21:42

....e da,...da nebi ispalo da se niš ne čačka po Electry, e pa čačka se i moje "crne" slutnje se ostvaruju... sada već na moju žalost....
... zakaj!?.... e pa zato jer sve kaj je ONS platil prije godinu dana ja moram platit ponovo i sad sam već lagano bijesan, ne na ONS-a već.....
...i ne ovo nije lov na vještice nego na....a jebate neznam kaj ni rekal....
., a sad ću prije bilo kakvih zaključaka pitati Vas forumaše za mišljenje, stoga molim da odgovorite kako nebi ispalo da ja zaključujem na pretek!!

Dakle, dali je moguće da se lamele kvačila koje su promjenjene prije točno godinu dana (kompletno) poderu do "ibera" ili ti do nule, s napomenom da je prijeđeno nekih 10000Km...
od toga nekih 4000 mojih... priložit ću slike i mjere iz manuala pa procjenite ..
.....a možda je do mene scratch , pa ja stalno cendram a to je kod Arlija normalno i to nije motor za mene jer su intervali velikih održavanja na nivou jedne godine.. jebiga neznam kak je onda Emir napravil preko 100000 km sam tak...
..što je najgore više nisam siguran niti za jedan zahvat napravljen na ovom motoru...

...znači study  8 lamela (friction plate) nove ima debljinu cca 2.12 mm odnosno njih 8 zajedno je debljine 16.96 mm, limit potrošenosti po lameli je 0.15mm, znači spremna za zamjenu 1.97 mm...odnosno njih 8 debljine 16.79 mm... a moje su skinute prilikom mjerenja bile cca 1.48 mm odnosno zajedno 11,9 mm affraid 
..baš čudno kaj je cvililo prilikom naglog puštanja kvačila...No No No 

ukupna debljina pre, pre potrošenih
...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Gdcw

očita potrošenost pojedinih lamela
...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 8buk
...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Svnn
...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Um2h

...e da, moram napomenuti da nisam vozio utrke ubrzanja i kurio motor do daske Twisted Evil  , što vjerujem da nije bio slučaj ni kod ONS-a....
[Vrh] Go down
Drifter
cro chopper forum
cro chopper forum
Drifter

Broj postova : 1541
Prebivalište : Zagreb
Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107
Na forumu od : 28.09.2012

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimesub 19 lis 2013, 22:20

Zaleti se do Varazdina i pitaj decke iz TR-a. Mislim da ce ti dati objektivno misljenje o svemu.
[Vrh] Go down
https://www.youtube.com/watch?v=qHg6pEhDguE
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimened 20 lis 2013, 07:42

...ma gle prijatelju, kak sam već rekao, imam nešto mehaničarskog znanja i dosta čitam o onome što me zanima, nastojim prvo dobro proučiti materiju prije no što komentiram... .. a u popravak se nisam upuštao sam iz razloga što mi fale još neke pripreme, pa da ne napravim više štete nego koristi.
..iskreno ja znam o čemu se ovdje radi, pitanje sam postavio forumašima reklo bi se više retorički, čisto da vidim mišljenja...
..sa dečkima iz TR- a sam kontaktirao kao i s još nekim serviserima i moram reći da su dečki OK, no ipak sam se odlučio za Jamba jer mi je bliže i jako sam zadovoljan njegovim pristupom i komunikacijom...
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimepon 11 stu 2013, 08:39

...eto je posljednji puta u ovom izdanju...

...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Pg49

...neka igre odpočnu Smile

...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Oqhj

...bit' će podosta posla za predstojeće jesensko i zimsko razdoblje...
...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 85qm
[Vrh] Go down
Medevelin
cro chopper forum
cro chopper forum
Medevelin

Broj postova : 643
Prebivalište : Medulin
Vozim : Midnight star 1300, CB400 four
Na forumu od : 28.10.2013

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimepon 11 stu 2013, 08:55

Skidam kapu, treba stvarno biti hrabar za ovako nešto.
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimepon 11 stu 2013, 09:17

zelim puno srece i strpljenja..... dobar 
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimeuto 12 stu 2013, 08:56

...mislim da su ovdje strpljenje Clymerov manual i ponešto colovog alata od presudne važnosti...sreća i hrabrost su u drugom planu,... hehehe Wink

..nego išao sam oprat blatobrane "minivošom" prije pripreme.... pa si sve mislim da možda i neću trebat lakirat motor u crvenu...

...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Gnpc
...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Zut0

...sva sreća da ga nisam išao prat na ovaj način u sezoni al' bi bilo veselja... iako je ova Sunglo Red (to je inače originalna boja) prilično blizu onome kaj želim! Smile
..sad mi jedino dolazi neplanirano pjeskarenje, no bolje i to nego da mi su počeli odpadt komadi farbe nakon lakiranja,... !
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimeuto 12 stu 2013, 15:38

krenulo te Mrljo Very Happy Very Happy 
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimesri 13 stu 2013, 08:53

Bosqeto je napisao/la:
krenulo te Mrljo Very Happy Very Happy 
..hehehe da, baš! Smile ..iako me jekrenulo od samog početka... sada kako raskapam dio po dio nailazim još uvijek na niz pogrešaka i nepravilnosti, no to nije ništa što se neda popraviti i napraviti kako se spada... čak nisu potrbna nit' nekakva posebna dodatna ulaganj samo malo volje i strpljenja... a toga mi ne fali Smile
..ukratko moj zaključak je da je pacijent do sada nesavjesno liječen! hehehehe Wink

.. nego, gotovo da sam pri kraju sa skidanjem plastifikata, pa mi ostala još dva komada,..
.. a ovak' to izgleda namazano s Lavacolom nakon 24 sata..

...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Yuqg

.. a ovak' nakon cca 2 sata struganja ponovnog mazanja i poliranja Lustet pad trakicom, ili kak' se već zove...u svakom slučaju vraćen stari sjaj Smile

...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 3w2j
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitimesri 13 stu 2013, 18:20

mrljo#2 je napisao/la:

.. a ovak' to izgleda namazano s Lavacolom nakon 24 sata..
Lavacol Question  Što je to ustvari, način primjene, gdje kupiti, može li se s time skinuti plastifikat koji se nalazi na većini završetaka prednjih vilica (gdje je kotač) Question 
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: ...malo čačkanja po HD Electry..   ...malo čačkanja po HD Electry.. - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

...malo čačkanja po HD Electry..
[Vrh] 
Stranica 2 / 11.Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» ...kod Jastreba - malo cuge, malo meze, puno Speed Limita...
» Eto malo ja sad :)
» a sad malo ja..