|
|
| molim pomoć | |
|
+11Drifter TommyZG pinky medo Bart ica besmrtni Rocker-C vroc-bobi merla debeli140 15 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: molim pomoć pon 03 lip 2013, 14:27 | |
| kako sam krv pišao dok nisam došao do željenog .... onda jedan period blagostanja .... i onda ponovno zdravstveno sranje pa onda u prisilnu penziju . Razmisli još jednom .... lipo ti napisa koshchall svako dobro ti želim | |
| | | Deda Mraz man
Broj postova : 44 Godina imam : 37 Prebivalište : Rijeka Vozim : N/A Na forumu od : 23.04.2013
| Naslov: Re: molim pomoć pon 03 lip 2013, 15:18 | |
| - debeli140 je napisao/la:
- je problem je,htio bih popričati sa nekim tko to razumije,nagovorite me,nalazim razloge da odustanem(novac,kriza i dr.),ali volja je prevelika,dali razumijete?
Kužim te ja kompletno. Meni je ista stvar... Evo ovaj mjesec idem po A kategoriju da ne vozim na divlje i da ne posuđujem bajk od frendova na toliki rizik; pretrpit to polaganje i onda laganini štednja. Čekam još taj 01. 07. za kupnju i uvoz motora izvana jer postoje jako jako dobre ponude vani koje su skoro pa džabe; samo treba vidjeti kako će ovi naši židovi staviti cijene uvoza; da ne bi bilo da me uvoz dođe skuplje nego motor... -.- | |
| | | debeli140 man
Broj postova : 269 Godina imam : 46 Prebivalište : vuka(osijek) Vozim : nažalost auto Na forumu od : 14.05.2012
| Naslov: Re: molim pomoć pon 03 lip 2013, 18:37 | |
| | |
| | | Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: molim pomoć pon 03 lip 2013, 18:42 | |
| - Deda Mraz je napisao/la:
- debeli140 je napisao/la:
- je problem je,htio bih popričati sa nekim tko to razumije,nagovorite me,nalazim razloge da odustanem(novac,kriza i dr.),ali volja je prevelika,dali razumijete?
Kužim te ja kompletno. Meni je ista stvar... Evo ovaj mjesec idem po A kategoriju da ne vozim na divlje i da ne posuđujem bajk od frendova na toliki rizik; pretrpit to polaganje i onda laganini štednja. Čekam još taj 01. 07. za kupnju i uvoz motora izvana jer postoje jako jako dobre ponude vani koje su skoro pa džabe; samo treba vidjeti kako će ovi naši židovi staviti cijene uvoza; da ne bi bilo da me uvoz dođe skuplje nego motor... -.- Nazalost mislim da se nece puno isplatiti jer ce tablice za naplatu poreza i trosarine ostati iste, a osnovice iz njihovih knjiga, a ni blizu nekoj realnosti za koliko se motor moze negdje dobiti - mislim da te osnovice i davanja nece promjeniti sa ulaskom u EU. Motori vani izgledaju jeftinije, ali kada to dodas mislim da se u HR nadju dobre prilike. | |
| | | dadmad man
Broj postova : 78 Godina imam : 51 Prebivalište : jastrebarsko Vozim : vn 800 Na forumu od : 01.03.2013
| Naslov: Re: molim pomoć pon 03 lip 2013, 19:13 | |
| Nazalost mislim da se nece puno isplatiti jer ce tablice za naplatu poreza i trosarine ostati iste, a osnovice iz njihovih knjiga, a ni blizu nekoj realnosti za koliko se motor moze negdje dobiti - mislim da te osnovice i davanja nece promjeniti sa ulaskom u EU. Motori vani izgledaju jeftinije, ali kada to dodas mislim da se u HR nadju dobre prilike.[/quote] ....bojim se da će nam i dalje ostati sve isto... | |
| | | Deda Mraz man
Broj postova : 44 Godina imam : 37 Prebivalište : Rijeka Vozim : N/A Na forumu od : 23.04.2013
| Naslov: Re: molim pomoć uto 04 lip 2013, 11:52 | |
| - Drifter je napisao/la:
- Nazalost mislim da se nece puno isplatiti jer ce tablice za naplatu poreza i trosarine ostati iste, a osnovice iz njihovih knjiga, a ni blizu nekoj realnosti za koliko se motor moze negdje dobiti - mislim da te osnovice i davanja nece promjeniti sa ulaskom u EU.
Motori vani izgledaju jeftinije, ali kada to dodas mislim da se u HR nadju dobre prilike. Ah ta lijepa naša... | |
| | | GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: molim pomoć uto 04 lip 2013, 11:56 | |
| | |
| | | Deda Mraz man
| Naslov: Re: molim pomoć uto 04 lip 2013, 12:06 | |
| Ma posrali su mi se na svoju vlastitu egzistenciju... -.- Redikuli sve redom. Mislin da je njima u vladi primarni cilj doći na dimenzije Čobankovića, onda dalje pomalo... Ništa, ostaje čekati 01. 07. i vidjeti šta i kako i gdje i tako dalje i tako dalje. | |
| | | GIBO56 cro chopper forum
| Naslov: Re: molim pomoć uto 04 lip 2013, 12:32 | |
| kažem.....glava | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: molim pomoć | |
| |
| | | | molim pomoć | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|