|
|
| molim pomoć | |
|
+11Drifter TommyZG pinky medo Bart ica besmrtni Rocker-C vroc-bobi merla debeli140 15 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
debeli140 man
Broj postova : 269 Godina imam : 46 Prebivalište : vuka(osijek) Vozim : nažalost auto Na forumu od : 14.05.2012
| Naslov: molim pomoć sub 01 lip 2013, 19:33 | |
| Sorry ljudi što gnjavim,molio bih pomoć ako može.Ovako stoje stvari:motor nikad nisam vozio,chopperi su mi zapeli za oko već 4 godine,pokušavam se odljepiti od njih,ali ne mogu.Nemam ni a kategoriju,nemam ni novaca,ali HOĆU chopper.Zašto?Kada vidim chopper srce ubrza.Gledao sam na netu moto susret u Rijeci,slušao što ljudi govore i želja se nije smanjila nego se još više povečala.Bliži se moto susret u Osijeku,pa bih molio da mi neko pomogne. | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: molim pomoć sub 01 lip 2013, 20:36 | |
| kako da ti pomognemo? da te odgovorimo? da te nagovorimo? da ti neko pomogne opljačkati banku da kupiš motor? da ti neko pokloni motor? | |
| | | vroc-bobi cro chopper forum
Broj postova : 1317 Godina imam : 56 Prebivalište : dalmacija Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE Na forumu od : 09.10.2011
| Naslov: Re: molim pomoć sub 01 lip 2013, 20:46 | |
| I taman kad pomislim da sam sve vidio i cuo ... | |
| | | Rocker-C cro chopper forum
Broj postova : 1424 Godina imam : 47 Prebivalište : Čakovec-Nin Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200. Na forumu od : 30.11.2009
| Naslov: Re: molim pomoć sub 01 lip 2013, 20:50 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: molim pomoć sub 01 lip 2013, 21:16 | |
| |
| | | besmrtni man
Broj postova : 325 Godina imam : 48 Prebivalište : Zagreb Vozim : kad god stignem... Na forumu od : 22.02.2013
| Naslov: Re: molim pomoć sub 01 lip 2013, 21:18 | |
| pa neću se baš sprdati ali kako ti pomoći ? malo si mi nedorečen... hmmm. u statusi ti piše da voziš nažalost auto pa prodaj taj nažalost auto i kupi tog choppera ako baš želiš a to sve stigneš do tog susreta u Osijeku a ionako položiš za tjedan ili dva pa možemo i pivo popiti te se smijati ovom postu... nije ništa prekomplicirano uvijek postoji riješenje ako ima dovoljno želje
| |
| | | debeli140 man
Broj postova : 269 Godina imam : 46 Prebivalište : vuka(osijek) Vozim : nažalost auto Na forumu od : 14.05.2012
| Naslov: Re: molim pomoć sub 01 lip 2013, 21:25 | |
| je problem je,htio bih popričati sa nekim tko to razumije,nagovorite me,nalazim razloge da odustanem(novac,kriza i dr.),ali volja je prevelika,dali razumijete? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: molim pomoć sub 01 lip 2013, 21:27 | |
| žao mi je ako ispada sprdnja, u načelu smješno je pitanje. Dakako ako nešto želiš, budi strpljiv i štedljiv - nešto će već iskrsnuti.
Racimo, uzmi nekome robu na rate ili potrošački kredit, danas je toliko mala potražnja za motorima da vlasnici idu u svakakve kombinacije - kada stisne.
Evo imaš tu jedan od načina kako nabaviti motor - sve je objašnjeno u ni 30sec - od 08:55 - 09:25 https://www.youtube.com/watch?v=25bwdZL9N64
|
| | | debeli140 man
| Naslov: Re: molim pomoć sub 01 lip 2013, 21:36 | |
| ako sam gnjavim,vama to možda zvuči glupo,ali to je to.Samo me zanimalo dali me neko kuži. | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: molim pomoć sub 01 lip 2013, 22:10 | |
| ...kužimo mi tebe, al ti nemožemo pomoć ... | |
| | | debeli140 man
| Naslov: Re: molim pomoć sub 01 lip 2013, 22:30 | |
| besmrtni puno hvala,cijelo vrijeme razmišljam i to je to,nešto sam smislio(nadam se da će upaliti),a hvala puno i ostalima | |
Broj postova : 1317 Godina imam : 56 Prebivalište : dalmacija Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE Na forumu od : 09.10.2011
| Naslov: Re: molim pomoć ned 02 lip 2013, 07:20 | |
| Moj prika , dosa si na chopper forum i trazis par tisuca choppersasa da te odgovore od kupnje choppera...Ovo je ka otic u javnu kucu i pitat da te odgovore od seksa ... A a ko sam krivo shvatio , pa si tu da te nagovorimo da kupis choppera ...Pa sta te triba nagovarat , ako ga zelis kupi ga . Isto ka otic u javnu kucu i molit ih da te nagovore na seks ... Ako ne mozes zbog love , stedi i cekaj , kao i vecina nas . A e . | |
| | | debeli140 man
| Naslov: Re: molim pomoć ned 02 lip 2013, 07:41 | |
| | |
| | | Bart cro chopper forum
Broj postova : 1154 Godina imam : 58 Prebivalište : Nova Gradiška Vozim : BMW R1200RT Na forumu od : 14.07.2010
| Naslov: Re: molim pomoć ned 02 lip 2013, 08:33 | |
| Još si mlad, vremena ima, ako je volja toliko jaka ,štedi, nadji nekakav poslić ili drugi način da se zaradi za motor, strpljen - spašen, nikad nije kasno. | |
| Naslov: Re: molim pomoć ned 02 lip 2013, 09:06 | |
| - debeli140 je napisao/la:
- u pravu si
Ekipa na ovom forumu je koliko vidim vrlo zeljna i spremna pomoci , i bilo bi nam lakse ako se tocnije izjasnis kako zelis da ti pomognemo | |
| | | medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: molim pomoć ned 02 lip 2013, 09:58 | |
| Nemoj gledat na netu moto susret u Rijeci,gledaj naš [code] | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: molim pomoć ned 02 lip 2013, 10:43 | |
| |
| | | pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: molim pomoć ned 02 lip 2013, 11:22 | |
| Sve se daa riješiti, ali naravno zavisi od tvojih želja i mogućnosti. Ako imaš želju budi strpljen i discipinovan, vidi kakve mogućnosti imaš, šta možeš uraditi na popraviš finansije, tipa prodai nešto što ti ne treba, i naravno nemoj odma reći želim "pravog čopera" preko 1000.. Ima i nas koliko hoćeš da težimo za boljim i većim, ali shodno mogućnostima, tako se i pružamo. Npr., ja vozim kineza i jednako uživam kao i većina sa foruma, nebitno šta vozim.... Neka ti je sa srećom i nadam se da ćeš ispuniti svoje želje. | |
| | | TommyZG cro chopper forum
Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
| Naslov: Re: molim pomoć ned 02 lip 2013, 11:50 | |
| - debeli140 je napisao/la:
- Sorry ljudi što gnjavim,molio bih pomoć ako može.Ovako stoje stvari:motor nikad nisam vozio,chopperi su mi zapeli za oko već 4 godine,pokušavam se odljepiti od njih,ali ne mogu.Nemam ni a kategoriju,nemam ni novaca,ali HOĆU chopper.Zašto?Kada vidim chopper srce ubrza.Gledao sam na netu moto susret u Rijeci,slušao što ljudi govore i želja se nije smanjila nego se još više povečala.Bliži se moto susret u Osijeku,pa bih molio da mi neko pomogne.
ja te neću nagovarati za ili protiv, jer mi se čini da si već odlučio, sve ovisi o financijama pod pretpostavkom da si zaposlen i imaš primanja u visini da možeš uz osnovne potrebe izdvojiti 500 kn mj za kredit - digneš kredit u iznosu od 15-20.000 kn gledaš neku 250-ticu ....imaš puno motora - a ima i poseban topic na forumu o kupnji prvog motora... i paralelno upišeš A kategoriju za motor izdvojiš 10-12.000 kn, oko 5.000 kn za opremu...kaciga+jakna+rukavice+čizme, i još 3.000 kn za A kategoriju-mislim da se cijene za polaganje tako negdje kreču prvo položi vozački...ne znam koliko točno dugo traje, ali ovo ljeto će ti proći na polaganje a i sam češ vidjeti kako se osjećaš u vožnji nije Osijek jedini moto-susret, ima ih barem dva-tri svakog vikenda, pa ćeš već stići na neki ako i propustiš osječki ...i kao što je profa već napomenuo, napraviš jedan Party da ti ovo sve još jednom uživo objasnimo... ako i tada ne odustaneš od kupnje motora , onda ti nema spasa | |
| | | Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: molim pomoć ned 02 lip 2013, 11:57 | |
| i dodatno, ako ti se svidi voznja u auto skoli, onda definitvo kupujes motor jer auto skola nije bas najzabavniji vid voznje......postujes pravila i kojih nema, vozis se 30km/h, instruktor ti se dere u slusalicu, skreces kad i kako ti kazu pazeci da stanes svim pjesacima koji se nalaze u krugu od 20 m od pjesackog, non-stop pratis u retrovizoru koji je instruktor dao zmigavac.....nije uopce neki gust.
S obzirom da ti je to prvi korak, budes vidio kak ce ti se ciniti. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: molim pomoć ned 02 lip 2013, 12:01 | |
| neznam zašto nebi osnovao klub , napravio susret dignuo lovu i kupio bajk . di piše da trebaš imati motor , mislim da ni Mamić ne igra nogomet pa ........ |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: molim pomoć ned 02 lip 2013, 12:12 | |
| Je tommy, istina svaki početak je skup, mislim od 0...
Nemalo završi kao propala investicija ako ne možeš financijski pratiti..
Dakle, po mom iskustvu, redosljed bi treabao ići ovako :
1. Želja i odluka postati '' bajker '' 2. Vozačka A kategorije 3. oprema - kaciga, jakna, hlaće, kamping oprema - sve što se treba.. ovisi i o točki 1. - koji stil uzati ( Enduro/rr/custom/cross) 4. motocikl - opet ovisi o 1. točki računajući i prijepis, registraciju, servis i dovođenje u prihvatljivo stanje... 5. NAJBITNIJA STAVKA - UŠTEDITI DOVOLJNO NOVACA ZA TOČKE 2,3,4..... ( po mogučnosti NE kredit) ** 6. baciti se u nabavku/kupnju gore nabrojanog 7.... samo nebo je granica...
E sad vratimo se na redosljed, pogotovo na točku 5. Iskustvo (mi) je pokazalo da je ovo ziher opcija. Zašto... ubja te situacija da kupiš motor, naročito ako, a u pravilu i je, se istegneš preko svojih mogučnosti za nabavku boljeg motora - uvijek ima malo bolji bolji, pa još malo bolji pa... i tako dalje. I onda ne samo da ostaneš bez novaca nego gledaš motor u garaži a ne možeš ga registrirati, pa onda pilana - registracija ili A kategorija... Pa posudiš za kacigu - koju kupiš samo da bi je imao, ne nekakvu pristojnu nego tek toliko. Pa onda malo zahladi pa posudi za rukavice, bolku jaknu, bolju kacigu... opremu kišnu, kamping opremu... Nitko ne računa kada jednom zajašeš na motor i kada virus proradi, da se zadnji novčić daje za gorivo i prateće troškove... A to često dovodi do nezadovoljsta jer ne možeš pratiti financijski tempo. Ili oprema/servis ili đir. Pogotovo ako za sve u startu digneš kredit pa nemaš za kruh, a kamo li đir...
No ovo je optimalno u teoriji, ali štaš kad '' to ne bira pamet nego srce '' ( Đole )
|
| | | debeli140 man
| Naslov: Re: molim pomoć ned 02 lip 2013, 14:34 | |
| znao sam da je ovo pravo mjesto za ovaj moj problem.nemam posao to je jedan od problema.Bio sam u auto školi u srijedu i pitao za plaćanje,kaže ovako:2500 kn auto škola 15 sat vožnje ,400 kn ljećnički + ispit,sve zajedno oko 3500 kn.dogovorio sam se da plaćam u ratama,ako položim prije nego isplatim papiri ostaju kod njih dok ne isplatim.bacio sam oko na venoxa,hvala vam puno svima .pomogli ste mi u onome što me najviše mučilo,odlučio sam i gotovo. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: molim pomoć ned 02 lip 2013, 15:36 | |
| heheeheheheh pripremi rakje
|
| | | mihagor1 man
Broj postova : 192 Godina imam : 54 Prebivalište : Slavonija - Dalj Vozim : Yamaha Dragstar XVS 1100A VP16 Na forumu od : 14.02.2010
| Naslov: Re: molim pomoć pon 03 lip 2013, 14:09 | |
| Kao da si ispričao moju priču. Ne treba samo klonuti i odustati od želja. Ja motore gledam 15-20 godina i do jučer, doslovno, sve se svodilo samo na želje. Prije dvije godine položio za A, a već sutra, doslovno, idem po svoj prvi motor. Za nekoliko dana u ovoj rubrici, ako Bog da, bit će i my bike. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: molim pomoć | |
| |
| | | | molim pomoć | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|