|
|
| Centralni nogar(stender) za hyosung Aquilu gv250 | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
nikkos cro chopper forum
Broj postova : 3 Godina imam : 51 Prebivalište : belgrade Vozim : Hyosung Aquila gv 250 Na forumu od : 27.08.2011
| Naslov: Centralni nogar(stender) za hyosung Aquilu gv250 sri 24 tra 2013, 12:26 | |
| Prodaje li ko ili da li se moze kupiti u Hrvatskoj i po kojoj ceni? Unapred hvala! | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Centralni nogar(stender) za hyosung Aquilu gv250 čet 25 tra 2013, 10:59 | |
| Ako netko to i prodaje, cijena će biti puno previsoka za nešto malo cijevi i željeza.... Ako iakako možeš, naruči u jednome paketu više potrebnih rez. dijelova, a taj štender ti bez problema može izraditi svaki priučeni bravar. Najvažnija stvar je dovoljno jaka opruga koja će ga držati zatvorenog u vožnji, bez lupanja i vibracija.
Ja sam si taj štender sam napravio, cijena izrade praktički je zanemariva.
http://www.hyosungparts.asia/index.php?main_page=product_info&products_id=793
http://www.whygostock.com/center-stand-gv250/ | |
| | | nikkos cro chopper forum
Broj postova : 3 Godina imam : 51 Prebivalište : belgrade Vozim : Hyosung Aquila gv 250 Na forumu od : 27.08.2011
| Naslov: Re: Centralni nogar(stender) za hyosung Aquilu gv250 čet 25 tra 2013, 23:01 | |
| Tako sam i ja mislio i otisao kod majstora koji je poznat u Beogradu i sire (da ga ne reklamiram) da mi napravi stender i kres bar i na moje cudjenje odgovorio mi je da za aquilu je to vrlo tesko izvodljivo.... Imam drugara koji ima isti motor i iste prohteve, pa me interesujje, posto si vec pravio sam, bil napravio jos dva i po kojoj ceni? Unapred hvala | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Centralni nogar(stender) za hyosung Aquilu gv250 pet 26 tra 2013, 07:31 | |
| Pa trenutno uopće nemam vremena za tako nešto, bavim se nekim drugim stvarima (još moram dovršiti ralicu za veliki traktor); a osim toga prodao sam i Aquilu, tako da nemam po čemu uzeti mjere..
To ti može napraviti bilo koji bravar, ili netko tko zna zavarivati željezo.
http://www.freewebs.com/mirage250/Gv250%20Centerstand.jpg
| |
| | | Genesis051 cro chopper forum
Broj postova : 740 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : H-D Street 750 Na forumu od : 15.12.2007
| Naslov: Re: Centralni nogar(stender) za hyosung Aquilu gv250 pet 26 tra 2013, 11:24 | |
| Za orjentaciju, ako ideš kod bravara za izradu... ne bi te trebao koštat preko 47,20 USD odnosno oko 36,10 Eura... naime, toliko dođe original (plus nešto "shipping-a" tj. dostave) iz Koreje, tj preko www.hyosungsource.com - upravo potražio da ti mogu reć cijenu od tamo... (opruga nije u cijeni) ...
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Centralni nogar(stender) za hyosung Aquilu gv250 | |
| |
| | | | Centralni nogar(stender) za hyosung Aquilu gv250 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|