|
|
| Rijeka-Koprivnica-Varaždin-Rijeka 14.09. petak | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Lars_Viking cro chopper forum
Broj postova : 1379 Godina imam : 36 Prebivalište : Matulji Vozim : Kawa VN 800 Na forumu od : 09.06.2012
| Naslov: Rijeka-Koprivnica-Varaždin-Rijeka 14.09. petak sri 12 ruj 2012, 19:28 | |
| Evo kako i sam naslov govori u petak idem za Koprivnicu kako ženi trebaju hlače za na motor i da si usput pogledam još štogod za "bebu" kod Renza, pa ako se tko javi da stanem usput pa da odemo na . Krećem oko 9-10h navjerojatnije, autoputom najverojatnije (ako kome bude smetala moja brzina nek me pretekne, postoje druge 2 trake) Neću sad hvatat brojeve mobitela po forumu s obzirom da se skoro sa nikim neznam malo bolje da bi ga mučio oko nalaska samnom, al već kad se ide "zgorun" onda ako koga interesira pa nek post-a tu se možemo dogovorit. | |
| | | TommyZG cro chopper forum
Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
| Naslov: Re: Rijeka-Koprivnica-Varaždin-Rijeka 14.09. petak sri 12 ruj 2012, 20:19 | |
| - Lars_Viking je napisao/la:
- Evo kako i sam naslov govori u petak idem za Koprivnicu kako ženi trebaju hlače za na motor i da si usput pogledam još štogod za "bebu" kod Renza, pa ako se tko javi da stanem usput pa da odemo na .
Krećem oko 9-10h navjerojatnije, autoputom najverojatnije (ako kome bude smetala moja brzina nek me pretekne, postoje druge 2 trake)
Neću sad hvatat brojeve mobitela po forumu s obzirom da se skoro sa nikim neznam malo bolje da bi ga mučio oko nalaska samnom, al već kad se ide "zgorun" onda ako koga interesira pa nek post-a tu se možemo dogovorit. Samo se ti javi kad si u povratku, pa navečer navrati u BBF na pivo ... a možemo i usporediti Venox-ice | |
| | | Lars_Viking cro chopper forum
Broj postova : 1379 Godina imam : 36 Prebivalište : Matulji Vozim : Kawa VN 800 Na forumu od : 09.06.2012
| Naslov: Re: Rijeka-Koprivnica-Varaždin-Rijeka 14.09. petak čet 13 ruj 2012, 21:56 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Rijeka-Koprivnica-Varaždin-Rijeka 14.09. petak | |
| |
| | | | Rijeka-Koprivnica-Varaždin-Rijeka 14.09. petak | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|