Eto ja i frend prošli vikend bili na motorijadi u Livnu i čisto nam plahne da otpilimo i do Splita čisto na rivu malo da parkiramo i koju slikicu ufatimo.
Dok smo se vraćali nazad na motorijadu sine nam ideja da puknemo vožnju jednu onako malo jaču za kraj sezone. No, puknem ja poziv ostalim bajkerima iz našeg dragog grada no nitko ne može (financije, posao itd.).
Tako da ćemo idući mjesec (kad plata legne) krenuti da kompletiramo sezonu vožnjom kraj mora i to jednom finom ruticom. Ako ima netko još zainteresovan iz ostalih gradova javit ću mu tačan datum polaska, mi planiramo 3 dana vožnju s tim što ćemo iz Umaga direktno za Zadar kod jednog člana BEŠTIJA navrnut na spavanje i sutradan pičimo za Dubrovnik gdje ćemo kampirati tu noć i sutradan put kući (preko Mostara najvjerovatnije).
Iako nemamo neke pile od motora obojica vozimo Suzuki Intruder VS 600 (ili ti ga VN51B) tako da često stajemo da odmorimo svakih cca (80-90) kilometara. Ali uspijemo u toku jednog dana napravit po 500-600 kilometara, tak da motori neće nadamo se zakazati. Iako imamo u pripravnosti kolegu sa prikolicom ako šta zakaže da ga zovemo da dođe po nas.
Uglavnom slike će biti obajvljene ovdje, poslije završetka našeg tog đira. Meni je žao što nisam aktivan na forumu, ali nisam iskreno ni stigao, jer ove godine smo baš bili aktivni u vožnjama, tak da smo većinu motorijada posjetili, posebno u Hrvatskoj, a ovim činom ćemo ove godine ovu rutu odraditi i onda jedan veći odmor od vožnje.
Većina bajkera nam kaže da NISMO NORMALNI, ali eto uživamo u vožnji.
Lijep pozdrav za sve chopperiste