Početna stranicaPretraľnikPrekidač za paljenje desnog žmigavca 610RegistracijaLogin

Prekidač za paljenje desnog žmigavca

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
lex.stomp
man
man
lex.stomp

Broj postova : 47
Godina imam : 44
Prebivalište : Varazdin
Vozim : Keeway superlight 125
Na forumu od : 24.01.2012

Prekidač za paljenje desnog žmigavca Empty
PostajNaslov: Prekidač za paljenje desnog žmigavca   Prekidač za paljenje desnog žmigavca Icon_minitimepet 06 srp 2012, 23:43

Dakle danas puknuo valjda od vrućine ili čega,praktički sam od sebe i nemam pojma kak da to zalijepim da drži.
I postoji li ikakva mogućnost da se nabavi zamjenski.(keeway superlight)

https://2img.net/r/ihimg/f/696/img20120706191528.jpg/

sve su ideje dobrodošle.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Prekidač za paljenje desnog žmigavca   Prekidač za paljenje desnog žmigavca Icon_minitimesub 07 srp 2012, 07:30

Ako je u montiranom položaju ovog ''pokopca'' unutrašnjost prazna, probaj uliti u njega dvokomponentno ljepilo / poliestersku smolu. Malo pod kutem da zalije (uhvati) obadva dijela. Sve dodirne površine probaj što grublje obrusiti.

[Vrh] Go down
buba
cro chopper forum
cro chopper forum
buba

Broj postova : 2353
Godina imam : 47
Prebivalište : Ozalj
Vozim : Shadow VT 750
Na forumu od : 18.05.2008

PostajNaslov: Re: Prekidač za paljenje desnog žmigavca   Prekidač za paljenje desnog žmigavca Icon_minitimesub 07 srp 2012, 08:22

.koshchall. je napisao/la:
Ako je u montiranom položaju ovog ''pokopca'' unutrašnjost prazna, probaj uliti u njega dvokomponentno ljepilo / poliestersku smolu. Malo pod kutem da zalije (uhvati) obadva dijela. Sve dodirne površine probaj što grublje obrusiti.

upravo to dobar
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/groups/mogilamk/
HP_fan
man
man
HP_fan

Broj postova : 346
Godina imam : 46
Prebivalište : Pula
Vozim : K 1600 GT
Na forumu od : 02.04.2010

PostajNaslov: Re: Prekidač za paljenje desnog žmigavca   Prekidač za paljenje desnog žmigavca Icon_minitimesub 07 srp 2012, 09:21

A može i ovako:
Ako netko koga znaš ili kolega sa foruma (da je blizu tebe) večeras dolazi u Tar (MC Indians), ja mu dam prekidač, on da tebi.

Ako netko iz Varaždina ili okolice danas dolazi do Tara neka mi se javi na 091/5040459

Imaš još jednu opciju:

http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/keeway-cruiser-dijelovi-oglas-4313715 (šalje poštom)

Ali tu ti cijeli komplet desnih prekidača dođe 330 kn, a ja poklanjam

Prekidač za paljenje desnog žmigavca Scaled.php?server=685&filename=dsc03059cx
Prekidač za paljenje desnog žmigavca Scaled.php?server=546&filename=dsc03058o
[Vrh] Go down
lex.stomp
man
man
lex.stomp

Broj postova : 47
Godina imam : 44
Prebivalište : Varazdin
Vozim : Keeway superlight 125
Na forumu od : 24.01.2012

PostajNaslov: Re: Prekidač za paljenje desnog žmigavca   Prekidač za paljenje desnog žmigavca Icon_minitimesub 07 srp 2012, 12:57

HP_fan je napisao/la:
A može i ovako:
Ako netko koga znaš ili kolega sa foruma (da je blizu tebe) večeras dolazi u Tar (MC Indians), ja mu dam prekidač, on da tebi.

Ako netko iz Varaždina ili okolice danas dolazi do Tara neka mi se javi na 091/5040459

Imaš još jednu opciju:

http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/keeway-cruiser-dijelovi-oglas-4313715 (šalje poštom)

Ali tu ti cijeli komplet desnih prekidača dođe 330 kn, a ja poklanjam

Prekidač za paljenje desnog žmigavca Scaled.php?server=685&filename=dsc03059cx
Prekidač za paljenje desnog žmigavca Scaled.php?server=546&filename=dsc03058o

dobar ogromno hvala!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Prekidač za paljenje desnog žmigavca   Prekidač za paljenje desnog žmigavca Icon_minitime

[Vrh] Go down

Prekidač za paljenje desnog žmigavca
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» paljenje
» PALJENJE MOTORA KABELIMA
» lanac bregaste vs paljenje