|
|
| curi mast na vilicama | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
swileni cro chopper forum
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: curi mast na vilicama uto 29 svi 2012, 14:17 | |
| dakle,jucer sam primjetio da mi curi malo mast na lijevoj strani vilice,oprao sam motor i vilicu da vidim hoce se ponovit i da,nakon kojih 20ak km opet je malo masna i nauljena...sad me zanima,kako se to rijesava,dali je semering u pitanju ili..?molim malo iskusnije da mi objasne ako znaju kako to sad popravit i dali je to velik trosak,hvala... | |
| | | mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: curi mast na vilicama uto 29 svi 2012, 14:59 | |
| - swileni je napisao/la:
- dakle,jucer sam primjetio da mi curi malo mast na lijevoj strani vilice,oprao sam motor i vilicu da vidim hoce se ponovit i da,nakon kojih 20ak km opet je malo masna i nauljena...sad me zanima,kako se to rijesava,dali je semering u pitanju ili..?molim malo iskusnije da mi objasne ako znaju kako to sad popravit i dali je to velik trosak,hvala...
...vrlo je moguce da ti se od necistoce pohabao semering, no pogledaj same teleskope da slucajno nemaju uzduzne crte kroz koje bi ulje moglo "slinit".. ...inace u vilicama ti je ulje a ne mast... | |
| | | swileni cro chopper forum
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: Re: curi mast na vilicama uto 29 svi 2012, 15:26 | |
| - mrljo#2 je napisao/la:
- swileni je napisao/la:
- dakle,jucer sam primjetio da mi curi malo mast na lijevoj strani vilice,oprao sam motor i vilicu da vidim hoce se ponovit i da,nakon kojih 20ak km opet je malo masna i nauljena...sad me zanima,kako se to rijesava,dali je semering u pitanju ili..?molim malo iskusnije da mi objasne ako znaju kako to sad popravit i dali je to velik trosak,hvala...
...vrlo je moguce da ti se od necistoce pohabao semering, no pogledaj same teleskope da slucajno nemaju uzduzne crte kroz koje bi ulje moglo "slinit".. ...inace u vilicama ti je ulje a ne mast... znam da je ulje,zato me i zacudilo jucer kad sam pogledao,bio je film masti,kao grafit...kako to sad sanirat..? | |
| | | Rukfa™ cro chopper forum
Broj postova : 650 Godina imam : 63 Prebivalište : Požega Vozim : Honda Shadow 600 '98/ Horex Regina '53 chopper Na forumu od : 25.12.2011
| Naslov: Re: curi mast na vilicama uto 29 svi 2012, 16:34 | |
| [quote="swileni"] - mrljo#2 je napisao/la:
- swileni je napisao/la:
...vrlo je moguce da ti se od necistoce pohabao semering, no pogledaj same teleskope da slucajno nemaju uzduzne crte kroz koje bi ulje moglo "slinit".. ...inace u vilicama ti je ulje a ne mast... znam da je ulje,zato me i zacudilo jucer kad sam pogledao,bio je film masti,kao grafit...kako to sad sanirat..?[/quote To ti se ulje pomješalo sa prašinom. | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: curi mast na vilicama uto 29 svi 2012, 16:45 | |
| Nakon tolike kilometraže, sasvim je normalno otfurati motor u servis, radi promjene gumenih brtvi - brisača, zamjene ulja, i svega ostaloga što teba. Po tvorničkom manualu to bi trebalo raditi dosta često, barem samo provjeru ili zamjenu ulja. | |
| | | lunaroid cro chopper forum
Broj postova : 547 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagabria Vozim : Harley Davidson Na forumu od : 29.08.2009
| Naslov: Re: curi mast na vilicama uto 29 svi 2012, 16:54 | |
| Sve odreda dobri savjeti. Ja bih dodao da što prije u servis s njim. Dobrom majstoru to nije puno posla, a bitno je točno ustanoviti što je otišlo i kako. I sam kužiš da je prednja vilica jedna od stvari s kojom nema | |
| | | swileni cro chopper forum
| Naslov: Re: curi mast na vilicama uto 29 svi 2012, 17:01 | |
| kada sam kupovao motor,toga nije bilo,tek sam jucer primjetio...izgleda da je meni procurilo sad prije par dana...raspitao sam se malo,230kn semerinzi i ulje...mjenjat ja necu jer neznam,dat cu u servis | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: curi mast na vilicama | |
| |
| | | | curi mast na vilicama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|