|
|
| curi mi ulje na kardanu , yamaha dragstar 650 | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Adamko cro chopper forum
Broj postova : 2 Godina imam : 57 Prebivalište : Poreč Vozim : Yamaha dragstar clasik 650 Na forumu od : 21.07.2018
| Naslov: Re: curi mi ulje na kardanu , yamaha dragstar 650 sub 21 srp 2018, 10:24 | |
| Poz.ljudi.curi mi ulje na kardanu , yamaha dragstar 650, zadnji dio, semering i oslalo nabavio u Yamaha ducanu,oni u velikoj gužvi .je li to problem sam promijeniti, na sto treba paziti. Hvala!!
| |
| | | Carki man
Broj postova : 164 Godina imam : 41 Prebivalište : Zagreb - Volovčica Vozim : Kawasaki VN900 Classic 2008 Na forumu od : 29.06.2010
| Naslov: Re: curi mi ulje na kardanu , yamaha dragstar 650 pon 23 srp 2018, 08:22 | |
| - Adamko je napisao/la:
- Poz.ljudi.curi mi ulje na kardanu , yamaha dragstar 650, zadnji dio, semering i oslalo nabavio u Yamaha ducanu,oni u velikoj gužvi .je li to problem sam promijeniti, na sto treba paziti. Hvala!!
Ulje ti curi na kardanu kod mašine ili na diferencijalu kod kotača? Rastavljao sam od prijetelja prije par dana i osim dosta vremena ne treba ti ni neki poseban alat niti je komplicirano. Samo ti treba dizalica za motor. Mi smo iskoistili palete Njegov je custom 650 iz 2002 ali koliko znam svi imaju isti prijenos. | |
| | | Adamko cro chopper forum
Broj postova : 2 Godina imam : 57 Prebivalište : Poreč Vozim : Yamaha dragstar clasik 650 Na forumu od : 21.07.2018
| Naslov: Re: curi mi ulje na kardanu , yamaha dragstar 650 pon 23 srp 2018, 10:22 | |
| Ulje curi kod kotaca.probat cu sutra rastavit. Hvala na odg.poz. | |
| | | choke man
Broj postova : 46 Godina imam : 45 Prebivalište : Ogulin Vozim : Yamaha Wild Star 1600 Na forumu od : 31.08.2015
| Naslov: curi mi ulje na kardanu , yamaha dragstar 650 pon 23 srp 2018, 10:23 | |
| Nije veliki problem ali nije ni jednostavno.Semering necuri samo tako i moguće je da je uzrok curenja raspadnut ležaj u diferencijalu pa sa timni semering neobavlja svoju funkciju. Za sve to raskopat treba poseban ključ (ja sam ga nabavio za sebe) i par priprema za pravilno stavit novi semering. Daj koju sliku da vidimo gdje curi pa ćemo bit svi pametniji.... | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: curi mi ulje na kardanu , yamaha dragstar 650 pon 23 srp 2018, 15:47 | |
| Prebacio sam ovo u zasebnu temu... A i ne bi bilo lose, cak dapace | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: curi mi ulje na kardanu , yamaha dragstar 650 | |
| |
| | | | curi mi ulje na kardanu , yamaha dragstar 650 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|