Početna stranicaPretraľnikriješavanje problema kod paljenja "Suzuki marauder VZ 800" 610RegistracijaLogin

riješavanje problema kod paljenja "Suzuki marauder VZ 800"

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
poč85
cro chopper forum
cro chopper forum
poč85

Broj postova : 1258
Godina imam : 39
Prebivalište : Flengi - Vrsar - ISTRA
Vozim : Yamaha XT 660 R
Na forumu od : 19.04.2009

riješavanje problema kod paljenja "Suzuki marauder VZ 800" Empty
PostajNaslov: riješavanje problema kod paljenja "Suzuki marauder VZ 800"   riješavanje problema kod paljenja "Suzuki marauder VZ 800" Icon_minitimeuto 20 oľu 2012, 18:32

problem koji sam imao je pri prvom paljenju ,a ponekad i kad je motor bio topao ..... problem je bio u tome da je izgledalo ko da vergla u prezno ili da nema snage za upaliti!!!

pogledao sam video i išao u garažu....skinuo lijevi bočni poklopac di su osigurači i kraj cijevi od rame se nalazi taj relej ili transformator koji ima đek s 3 žice , skinuo sam ga i spojio dvije žute žice sa jednom žicom na koju sam stavio dvije stopice i potom ugurao unutra....izolirao sa izolir trakom i sve vratio na mjesto....

...i dao kontakt i motor upalio ko iz topa....pa ugasio i opet upalio i tako par puta da se uvjerim kako to radi bez prijekorno!!!! dancingbanana dancingbanana dancingbanana dancingbanana dancingbanana dancingbanana dancingbanana dancingbanana dancingbanana dancingbanana

[Vrh] Go down
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

Broj postova : 4028
Godina imam : 74
Prebivalište : Sibinj
Vozim : BMW R 1200 RT
Na forumu od : 03.06.2010

PostajNaslov: Re: riješavanje problema kod paljenja "Suzuki marauder VZ 800"   riješavanje problema kod paljenja "Suzuki marauder VZ 800" Icon_minitimeuto 20 oľu 2012, 18:59

To je nešto kao slijepo crijevo kod čovjeka . Izvadiš i nikad više ne boli . Very Happy
[Vrh] Go down
poč85
cro chopper forum
cro chopper forum
poč85

Broj postova : 1258
Godina imam : 39
Prebivalište : Flengi - Vrsar - ISTRA
Vozim : Yamaha XT 660 R
Na forumu od : 19.04.2009

PostajNaslov: Re: riješavanje problema kod paljenja "Suzuki marauder VZ 800"   riješavanje problema kod paljenja "Suzuki marauder VZ 800" Icon_minitimeuto 20 oľu 2012, 19:01

Karlo je napisao/la:
To je nešto kao slijepo crijevo kod čovjeka . Izvadiš i nikad više ne boli . Very Happy

e e upravo tako!!!

baš mi je drago da sam to otkrio i sebi na motoru riješio taj problem...a i da sam ga podijelio tu na forumu ,pa ako još komu pomogne meni je jako drago!!! dobar dobar dobar dobar dobar dobar dobar dobar dobar
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: riješavanje problema kod paljenja "Suzuki marauder VZ 800"   riješavanje problema kod paljenja "Suzuki marauder VZ 800" Icon_minitime

[Vrh] Go down

riješavanje problema kod paljenja "Suzuki marauder VZ 800"
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Suzuki Marauder VZ 800
» Black Custom ----- SPOJENE TEMA
» Suzuki Marauder
» Suzuki Marauder 800
» Suzuki Marauder VZ 800