Početna stranicaPretraľnikIzrada podloge za stopala suvozaca 610RegistracijaLogin

Izrada podloge za stopala suvozaca

Go down 
+5
Free Spirit
Zlac
dragger
maxart
nenad barinić
9 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

Broj postova : 2936
Godina imam : 52
Prebivalište : vukovar
Vozim : Kawasaki VN2000 2005.
Na forumu od : 30.07.2009

Izrada podloge za stopala suvozaca Empty
PostajNaslov: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 01:01

Posto imam problema sa oslanjanjem stopala suvozaca na auspuh, planiram napraviti podloge za stopala kao sto su podloge za vozaca, a naredio bih ih na postojece nogostupe za suvozaca. Jel netko ima ideju kako to napraviti? Hvala!!!
[Vrh] Go down
http://nenadbarinic.com/
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 01:49

opet inox Izrada podloge za stopala suvozaca 43293
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 07:46

nenad barinić je napisao/la:
Posto imam problema sa oslanjanjem stopala suvozaca na auspuh, planiram napraviti podloge za stopala kao sto su podloge za vozaca, a naredio bih ih na postojece nogostupe za suvozaca. Jel netko ima ideju kako to napraviti? Hvala!!!

....nije to problem napravit od inoxa, ali moj savjet ti je kupiti od kyriakina, nisu preskupe. Ja sam isto radio od inoxa, potrošio pare i opet kupio originalne.
[Vrh] Go down
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

Broj postova : 3127
Godina imam : 44
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : Suzuki M 1800 R
Na forumu od : 08.11.2010

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 08:24

dragger je napisao/la:

....nije to problem napravit od inoxa, ali moj savjet ti je kupiti od kyriakina, nisu preskupe. Ja sam isto radio od inoxa, potrošio pare i opet kupio originalne.
iagree
[Vrh] Go down
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 08:32

Evo ja baš prije par dana naručio od Kuryakyna.
Izrada podloge za stopala suvozaca Kuryakyn
+
Izrada podloge za stopala suvozaca Kuryakyn2
[Vrh] Go down
Free Spirit
cro chopper forum
cro chopper forum
Free Spirit

Broj postova : 1523
Godina imam : 58
Prebivalište : Pleternica
Vozim : yamaha FZ6S
Na forumu od : 20.11.2007

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 08:34

koliko para,ako se smije saznati ???

pljuga
[Vrh] Go down
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 08:37

Sve zajedno s poštarinom 246$.
[Vrh] Go down
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 10:32

dragger je napisao/la:

Dobro zvuci Very Happy !!!
[Vrh] Go down
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 10:35

....medjutim, trenutno imam nekih prioriteta - otplata nekog manjeg duga, pa kupovina crashbara, sissy bara, pa dodatna svijetla, kupovina onih oslonaca za noge za crash...slatke muke, na popisu kojih su tek pri kraju ovi oslonci Very Happy . Izgleda da cu morati napraviti nesto privremeno....
[Vrh] Go down
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

Broj postova : 4028
Godina imam : 74
Prebivalište : Sibinj
Vozim : BMW R 1200 RT
Na forumu od : 03.06.2010

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 14:51

Da si nisam sam pravio kupio bi ove . Meni daleko najljepše .

http://www.cruisercustomizing.com/kuryakyn-premium-floorboards-for-driver-or-passenger-pair/part/KY-4351
[Vrh] Go down
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 15:10

Karlo je napisao/la:

http://www.cruisercustomizing.com/kuryakyn-premium-floorboards-for-driver-or-passenger-pair/part/KY-4351
Da i to mi je bila prva opcija dobar
[Vrh] Go down
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 15:25

Karlo,a kako izgledaju te sto si pravio Very Happy ?
[Vrh] Go down
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 15:58

Evo ovako . Imaš više na " My bike " " moj novi VN 900 classic " .

Izrada podloge za stopala suvozaca Dsc03721l

Izrada podloge za stopala suvozaca Dsc03716k

Izrada podloge za stopala suvozaca Dsc03712l

[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 20:10

Moje su isto pravljene. Skroz su mi ok, samo se ne sklapaju nego su fixne.... Poslaću ti slika par ako te zanima.. Meni su te kupovne isto lipe, ali nekako preskupe.. nisam ih kupija nekako iz principa čak i kad sam ima novaca...
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 20:21

asy je napisao/la:
Moje su isto pravljene. Skroz su mi ok, samo se ne sklapaju nego su fixne.... Poslaću ti slika par ako te zanima.. Meni su te kupovne isto lipe, ali nekako preskupe.. nisam ih kupija nekako iz principa čak i kad sam ima novaca...

Koštaju 153 dolara + 23 dolara adapteri + cca 100 i možda više dolara šiping . To je nekih 1500 kn + 200 do 300 kn carine i eto još malo pa 2000 . Razz

Ali ........ipak su mi lijepe . dobar
[Vrh] Go down
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 20:25

Zlac je napisao/la:
Sve zajedno s poštarinom 246$.

da zaboravih carinu Bohmann
[Vrh] Go down
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 21:41

Karlo je napisao/la:

Evo ovako . Imaš više na " My bike " " moj novi VN 900 classic " .

Zanimljivo, bas sam pregledao komplet post i na kraju ih nisam zapazio. Bas ti hvala! Kako si ih spajao na stel? Postojece rupe ili si busio jos nesto dodatno? Daleko sam od motora i kuce, pa ne mogu sada ici gurnuti nos i vidjeti...
[Vrh] Go down
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 21:44

asy je napisao/la:
,

Normalno da me zanima, bit cu jako zahvalan ako ti se da ufotkati i staviti fotke... Probaj ufotkati spojeve sto bolje. Bojanje me ide, ali mehanika Razz
[Vrh] Go down
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 22:05

Zanimljivo, bas sam pregledao komplet post i na kraju ih nisam zapazio. Bas ti hvala! Kako si ih spajao na stel? Postojece rupe ili si busio jos nesto dodatno? Daleko sam od motora i kuce, pa ne mogu sada ici gurnuti nos i vidjeti...

Nema bušenja , bolilo bi ga . glup nemoj me
[Vrh] Go down
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 22:23

Karlo je napisao/la:

Nema bušenja , bolilo bi ga . glup nemoj me

Hehehheheh, zato i pitam. Ne bih imao srca tako nesto napraviti Shocked
[Vrh] Go down
ACY
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 6
Godina imam : 49
Prebivalište : B.T. - srb
Vozim : HD-sportster
Na forumu od : 22.08.2011

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimepon 26 pro 2011, 22:31

Karlo je napisao/la:

Mozda tebe ili nekog drugog interesuje, kodmene ovi bi kostali oko 220e. Pa ako nekome treba nek izvoli...
[Vrh] Go down
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

Broj postova : 2862
Godina imam : 56
Prebivalište : Banja Luka
Vozim : Keeway Cruiser 250
Na forumu od : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimeuto 27 pro 2011, 11:40

Ja ne znam ali je meni to nekako preskupo, ja bih se radije opredjelio za samoizradu, uz malo volje i dobrog frenda sigurno bi bilo dobrih rezultata, a cijena izrade bi bila sigurno povoljnija i ne samo to, ipak je bolje kad čovjek sam onako iz gušta i s ljubavlju napravi i postavi nešto na ljubimca... dobar
[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimeuto 27 pro 2011, 12:08

pinky je napisao/la:
Ja ne znam ali je meni to nekako preskupo, ja bih se radije opredjelio za samoizradu, uz malo volje i dobrog frenda sigurno bi bilo dobrih rezultata, a cijena izrade bi bila sigurno povoljnija i ne samo to, ipak je bolje kad čovjek sam onako iz gušta i s ljubavlju napravi i postavi nešto na ljubimca... Izrada podloge za stopala suvozaca 943962
Gušt je kad te pitaju gdje si to kupio -a onako sa ponosom kažeš-sam napravio Twisted Evil Twisted Evil
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimeuto 27 pro 2011, 20:13

Vec sam odlucio - sam cu praviti... od legiranog aluminija i polirati, pa ako ne bude islo, onda cemo smisljati sto dalje. U svakom slucaju, ovolike novce ne bih dao za noge od suvozaca Very Happy
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitimeuto 27 pro 2011, 22:14

Vec sam odlucio - sam cu praviti... od legiranog aluminija i polirati, pa ako ne bude islo, onda cemo smisljati sto dalje. U svakom slucaju, ovolike novce ne bih dao za noge od suvozaca Very Happy

......nebi ni ja......al`tu stoje, odmaraju se noge moje senjorite, a zanju sve najbolje.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Izrada podloge za stopala suvozaca   Izrada podloge za stopala suvozaca Icon_minitime

[Vrh] Go down

Izrada podloge za stopala suvozaca
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Izrada springer vilice
» izrada slova na rezervoaru
» Izrada plamenova-airbrush