|
|
| Skidanje brand naljepnice sa tanka bajka | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Sam Vrag man
Broj postova : 32 Godina imam : 49 Prebivalište : Tamni vilajet Vozim : Yamaha V-star 650 Classic Na forumu od : 14.12.2011
| Naslov: Skidanje brand naljepnice sa tanka bajka pet 16 pro 2011, 19:52 | |
| Obzirom da je naljepnica na tanku kod Honde Magne približna potpisu Josipa Broza (duža verzija), a ne nekom motoru - cruiseru, odlučio sam da istu zamijenim. Ali problem je nastao kod pokušaja skidanja pomenute nesreće. Dakle, ovaj potpis: bih zamijenio sa ovim: Prijatelj mi jedan reče da je sasvim moguće da je naljepnica "prešpricana" sa bezbojnim lakom. E sad, obzirom da sam ja laik što se tiče farbanja i sličnih zeza, a da se ne bih žestoko izradio PLZ HELP | |
| | | poč85 cro chopper forum
Broj postova : 1258 Godina imam : 39 Prebivalište : Flengi - Vrsar - ISTRA Vozim : Yamaha XT 660 R Na forumu od : 19.04.2009
| Naslov: Re: Skidanje brand naljepnice sa tanka bajka pet 16 pro 2011, 20:26 | |
| probaj viditi ako ima kako da je možeš malo dignuti kako bez nikakvih oštečenja laka ,ako ne najfiniji brušpapir i voda takozvani vodobrusni rad i lak dole...samo lak koji drži naljepnicu i onda poslije daš nekom da samo prelakira rezervoar i to je to....nema farbanja i boja če biti koja je sada.... | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Skidanje brand naljepnice sa tanka bajka pet 16 pro 2011, 20:27 | |
| Ako je prespricana bezbojnim lakom - a meni se po slici cini da jeste - onda se tu ne moze nista uciniti bez ozbiljnijih "radova", no ako je samo naljepnica, onda benzina cuda cini, skida i živo i mrtvo.
Ukoliko se, dakle, radi o naljepnici prespricanoj bezbojnim lakom, onda se sve mora strugati i ponovno farbati, ali sve to te ne bi trebalo kosatati vise od 100 - 150 KM. Ako se odlucis, javi se, dacu ti ime i telefon covjeka u Sarajevu za taj posao.
2poč: ne moze samo prelakirati, bez smirglanja, jer bi osato reljefni trag.
Zadnja promjena: emirharley; pet 16 pro 2011, 20:28; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Felix cro chopper forum
Broj postova : 1270 Godina imam : 50 Prebivalište : požarevac,srbija Vozim : vzr1800,xs650,vespa160gs Na forumu od : 12.01.2010
| Naslov: Re: Skidanje brand naljepnice sa tanka bajka pet 16 pro 2011, 20:28 | |
| | |
| | | poč85 cro chopper forum
Broj postova : 1258 Godina imam : 39 Prebivalište : Flengi - Vrsar - ISTRA Vozim : Yamaha XT 660 R Na forumu od : 19.04.2009
| Naslov: Re: Skidanje brand naljepnice sa tanka bajka pet 16 pro 2011, 20:39 | |
| šta misliš da je naljepnica odmah na farbi?!?!?!? ako je onda treba i naravno farbanje,a ako teba farbat rezervoar najbolje i blatobrane odmah da motor ima istu farbu svugdje.... | |
| | | Sam Vrag man
Broj postova : 32 Godina imam : 49 Prebivalište : Tamni vilajet Vozim : Yamaha V-star 650 Classic Na forumu od : 14.12.2011
| Naslov: Re: Skidanje brand naljepnice sa tanka bajka pet 16 pro 2011, 21:10 | |
| Hvala društvo. Sve su prilike da će nova naljepnica popričekati. Imam neke ideje za Magnu, pa kad budem radio odradim i ovo. Do tad neka malo Titinog potpisa Emire, radi li onaj Dino ikako? Kad sam god naišao gelenderi na radnji. | |
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Skidanje brand naljepnice sa tanka bajka pet 16 pro 2011, 21:45 | |
| - Sam Vrag je napisao/la:
- Hvala društvo. Sve su prilike da će nova naljepnica popričekati. Imam neke ideje za Magnu, pa kad budem radio odradim i ovo. Do tad neka malo Titinog potpisa
Emire, radi li onaj Dino ikako? Kad sam god naišao gelenderi na radnji. Obadva Dina rade kao sat, bez obzira da li mislis na Dinu Moto Shop sa Ilidze ili na moga bliskog prijatelja bike-mehanicara Dinu sa Kobilje glave i haman svaki dan pijemo kafu. Ako ti treba bilo koji od njihovih brojeva, javi se. | |
| | | Sam Vrag man
| Naslov: Re: Skidanje brand naljepnice sa tanka bajka pet 16 pro 2011, 23:02 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Sam Vrag je napisao/la:
- Hvala društvo. Sve su prilike da će nova naljepnica popričekati. Imam neke ideje za Magnu, pa kad budem radio odradim i ovo. Do tad neka malo Titinog potpisa
Emire, radi li onaj Dino ikako? Kad sam god naišao gelenderi na radnji.
Obadva Dina rade kao sat, bez obzira da li mislis na Dinu Moto Shop sa Ilidze ili na moga bliskog prijatelja bike-mehanicara Dinu sa Kobilje glave i haman svaki dan pijemo kafu. Ako ti treba bilo koji od njihovih brojeva, javi se. Mislio sam na Dinu s Ilidže (biće da kafenišete u onom kafiću do njegove radnje), a cijenio bih ako bi mi dohaberio broj Dine bajker-mehaničara (unaprijed hvala ). | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Skidanje brand naljepnice sa tanka bajka sub 17 pro 2011, 07:51 | |
| | |
| | | Sam Vrag man
| Naslov: Re: Skidanje brand naljepnice sa tanka bajka pon 19 pro 2011, 11:55 | |
| | |
| Naslov: Re: Skidanje brand naljepnice sa tanka bajka pon 19 pro 2011, 15:40 | |
| Nema sta, Magna je soko okolovo, vidi - sve. | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| | | | Sam Vrag man
| Naslov: Re: Skidanje brand naljepnice sa tanka bajka uto 20 pro 2011, 12:59 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Skidanje brand naljepnice sa tanka bajka | |
| |
| | | | Skidanje brand naljepnice sa tanka bajka | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|